Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 875
- Πόντοι
- 361
Λογικότατο, αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες! Σεβαστό αυτό που ειπεςΗ εμπειρία σου καταγράφηκε.
Τώρα η κοπέλα δέχεται την κριτική,όχι εσύ.
Λογικότατο, αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες! Σεβαστό αυτό που ειπεςΗ εμπειρία σου καταγράφηκε.
Τώρα η κοπέλα δέχεται την κριτική,όχι εσύ.
Χαίρομαι που συμφωνούμε.Λογικότατο, αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες! Σεβαστό αυτό που ειπες
Εμένα μου είπε ΝαύπλιοΚαλησπέρα, είναι μια που έχει προφίλ στο ινσταγκραμ και λέει ότι είναι στη Σαλαμίνα?
Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά! Προφίλ της;Εμένα μου είπε Ναύπλιο
Θα συμπληρωσω πως ειναι μια καθημερινη γυναικα, γυρω στα 30, σωμα πιο νεανικο. Δε σου βγαζει πουτανια η κατι τετοιο. Αν τη δεις εξω δλδ δε παει το μυαλο σου. Καλη στον αγωνα, αντεχει και μπρος και πισω. Αλλα ειναι λιγακι δουλεμενη μπροστα. Κανει λιγα ραντεβου. Για μια φορα στα 130 φουλ δε τα κλαις.Πρόσφατη συνάντηση θα γράψω 2 λόγια μέσα από τα δικά μου μάτια. Επικοινωνία με 3 μυνηματα κλείστηκε το ραντεβού. Ηλικία 25-27 1.63με 1.68 ύψος αδύνατη με 2αρι βυζι όμορφη κοπέλα. Φιλιά μπόλικα καθαρή 2 φορές μπάνιο. Τα δυνατά της σημεία η πιπα και το στήσιμο στα 4.Τιμες 130 με πρωκτικο 100 χωρίς με 2 πιστολιες στην ώρα εγώ πέρασα σούπερ κωλο δεν πήρα (δεν μου αρέσει) το
Ο dimigoal με τίποταΈμπαινες;
Το ξερω.Ο dimigoal με τίποτα
Ας ελπίσουμε η αγαπημένη μας κυβερνησαρα, να φτιάξει επιτέλους, ένα "Καλάθι του Μπουρδελιαρη"..!Να τολμήσω μια πρόβλεψη κι εγώ.
Αν προκύψουν οι όποιες επιστροφές θα συνοδεύονται, με αυξήσεις όμοιες με αυτές του ρεύματος.
Α ρε κουφάλες Αθηναίοι θα χαρείτε το αστέρι μας
Καλησπερα Αθήνα ..
Διαθεσιμη αυριο μεχρι Τεταρτη
Μιση ωρα 70 ευρ
1 ωρα 100 ευρ
Οχι πρωκτικο οχι cim
Λεπτομερειες κ επικοινωνια μεσω ινμποξ
Α ρε κουφάλες Αθηναίοι θα χαρείτε το αστέρι μας
Να την προσέχετε γιατί μεγάλη καβλιαρα η κορμάρα η @Nicole
Ούτε κανΕχει δοκιμασει κανεις ;Μικρή Ανεξάρτητη καυλωμένη
Μόνο μηνύματα WhatsApp ή viber και φωνητικό για να ξέρετε ότι είμαι αληθινή 6906753028 ❤️ Δεν θα απαντάω στις κλήσεις Είμαι η Κλειώ μια απλη κοπέλα της διπλανής πόρτας Είμαι 23 ετών ξανθιά με όμορφο πρόσωπο Κοντουλα πληθωρική Ευχάριστη καυλιάρα κ πόλυ γλυκιά για gfe experience Οι συναντήσεις...kanesex.com
Τελικά τα καταπίνει???Α ρε κουφάλες Αθηναίοι θα χαρείτε το αστέρι μας
Να την προσέχετε γιατί μεγάλη καβλιαρα η κορμάρα η @Nicole
Βαλέρια!
Το μωρό έχει απίστευτο κωλαρακι κι στημένη στα 4 τα δίνει όλα, εκτός από κωλο δυστυχώς! Βάλτε την στα 4 κι θα με θυμηθείτε!!!!
Πληροφορίες μόνο σε pm
δωσε και σε μενα το τηλεφωνο αν θες σε πμ. ευχαριστω.Ρε φίλε δεν ξέρω πως διαολο να βάλω λινκ. Μετά από ερώτηση στην κοπέλα μου έδωσε το οκ να δίνω τηλ αν κάποιος θέλει pm και μετά μιλήστε μαζί της
....θα ειναι "60" μαλλον και οχι 69Δεν ήταν έτσι δυστυχώς οι τιμές πριν κάποιο καιρό (ομολογώ ότι δεν τις είδα πριν απαντήσω).
Φαντάζομαι ισχύουν.
Βρίσκεται και σε σύγχυση λίγο γιατί γλυφομούνι εξτρα αλλά 69 κανονικά μες την τιμή.