Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 848
- Πόντοι
- 361
Δε σε κατάλαβα φίλε100€ δίνει το κορίτσι;
Δε σε κατάλαβα φίλε100€ δίνει το κορίτσι;
Ήμουν σαφής νομίζωΔε σε κατάλαβα φίλε
Αν ζητάει θέλεις να πεις!!!Ήμουν σαφής νομίζω
Ρώτησα αν δίνει μόνο 100€ για συνάντηση.
Όχι αγαπητέ.Αν ζητάει θέλεις να πεις!!!
Καλά! Οκ ο,τι πεις εσύ!Όχι αγαπητέ.
Αν τα ΔΙΝΕΙ εννοώ
Όχι αγαπητέ.
Αν τα ΔΙΝΕΙ εννοώ
Κώλο δίνει αγαπητέ ?Βαλέρια!
Το μωρό έχει απίστευτο κωλαρακι κι στημένη στα 4 τα δίνει όλα, εκτός από κωλο δυστυχώς! Βάλτε την στα 4 κι θα με θυμηθείτε!!!!
Πληροφορίες μόνο σε pm
Τυπε μου δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ούτε η εμφάνιση της κοπέλας,ούτε το σέρβις της όπως μας το περιέγραψες σε προηγούμενο μήνυμα σου, υποστηρίζουν αυτά που ζητάει.Έχεις βρει πολλές να σε πληρώνουν; Αν ναι πες μου κι μένα...... Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω μια τέτοια
Ήμουν σαφέστατος κι αν διαβάσεις πιο καλά την ανάρτηση μου θα δεις ότι γράφω ότι δε δίνει κωλο δυστυχωςΚώλο δίνει αγαπητέ ?
Έμπαινες;Κώλο δίνει αγαπητέ ?
Τυπε μου δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ούτε η εμφάνιση της κοπέλας,ούτε το σέρβις της όπως μας το περιέγραψες σε προηγούμενο μήνυμα σου, υποστηρίζουν αυτά που ζητάει.
Ίσως στο νήμα με τα bbw θα μπορούσες να την διαφημίσεις καλύτερα στο εκεί ανάλογο κοινό.
Η εμπειρία σου καταγράφηκε.Απλά φίλε, έγραψα μια εμπειρία μου! Αυτό δε σημαίνει ότι θα αρέσει σε όλους! Λογικό αυτό αυτό, έτσι δεν είναι;
Να τολμήσω μια πρόβλεψη κι εγώ.Μακακες ΠΆΝΤΑ θα υπάρχουν.
Πάντως προβλέπω δυνατές επιστροφές, από παλιές ανεξάρτητες, αν κρίνω από κίνηση σε διάφορα νήματα.
Για να δούμε.
Λογικότατο, αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες! Σεβαστό αυτό που ειπεςΗ εμπειρία σου καταγράφηκε.
Τώρα η κοπέλα δέχεται την κριτική,όχι εσύ.
Χαίρομαι που συμφωνούμε.Λογικότατο, αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες! Σεβαστό αυτό που ειπες
Εμένα μου είπε ΝαύπλιοΚαλησπέρα, είναι μια που έχει προφίλ στο ινσταγκραμ και λέει ότι είναι στη Σαλαμίνα?
Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά! Προφίλ της;Εμένα μου είπε Ναύπλιο
Θα συμπληρωσω πως ειναι μια καθημερινη γυναικα, γυρω στα 30, σωμα πιο νεανικο. Δε σου βγαζει πουτανια η κατι τετοιο. Αν τη δεις εξω δλδ δε παει το μυαλο σου. Καλη στον αγωνα, αντεχει και μπρος και πισω. Αλλα ειναι λιγακι δουλεμενη μπροστα. Κανει λιγα ραντεβου. Για μια φορα στα 130 φουλ δε τα κλαις.Πρόσφατη συνάντηση θα γράψω 2 λόγια μέσα από τα δικά μου μάτια. Επικοινωνία με 3 μυνηματα κλείστηκε το ραντεβού. Ηλικία 25-27 1.63με 1.68 ύψος αδύνατη με 2αρι βυζι όμορφη κοπέλα. Φιλιά μπόλικα καθαρή 2 φορές μπάνιο. Τα δυνατά της σημεία η πιπα και το στήσιμο στα 4.Τιμες 130 με πρωκτικο 100 χωρίς με 2 πιστολιες στην ώρα εγώ πέρασα σούπερ κωλο δεν πήρα (δεν μου αρέσει) το
Ο dimigoal με τίποταΈμπαινες;