Διαγραμμένο μέλος 176629
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Ρε παίδες μια Bianca που έχει αγγελία στο κανεσεξ έχει δοκιμάσει κανείς? ρώτησε νομίζω και καποιος άλλος χθές,, είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω link
Παρέα θέλει φίλε...όχι να περιμένει και στο τέλος να το πιεί μόνος του το μπουκάλι...Προσπάθησε από γραφείο τότε φίλε. Εκτός μόνο από καμία Αριάδνη και πάλι παίζετε
Ρώτησες όσες ανεξάρτητες έχεις κάνει ραντεβού;O πελατης πληρώνει! Ξέρεις κάποια αδελφέ?
Πάντως στα 200€ καλή περίπτωση δεν την λες..Συναγωνιστές, έχει συναντήσει κανείς την παρακάτω δεσποινίδα;
Βρίσκεται στην Καβάλα και μου είπε ότι κάνει σχεδόν τα πάντα με 200 ευρώ (cim, cif, κλπ, εκτός από anal), και φαίνεται πολύ καλή περίπτωση αλλά δεν έχει κριτικές στο σάιτ της αγγελίας.
Αν τυχόν ξέρει κανείς κάτι, ας ενημερώσει παρακαλώ!
Όχι . Μου προέκυψε κάτι και θέλω να πάω με μια κύρια για ένα ποτό. Τίποτε άλλο μόνο ποτό!Ρώτησες όσες ανεξάρτητες έχεις κάνει ραντεβού;
Στην Καβάλα δύσκολα να βρεις με πολλά χαμηλότερα. Αν είναι καλή στις υπηρεσίες της, για το κορμί που βλέπω, αξίζει. Είναι όμως;Πάντως στα 200€ καλή περίπτωση δεν την λες..
Πάω πάσο για ΚαβάλαΣτην Καβάλα δύσκολα να βρεις με πολλά χαμηλότερα. Αν είναι καλή στις υπηρεσίες της, για το κορμί που βλέπω, αξίζει. Είναι όμως;
Εγώ..καλό κρεβάτι τα πάντα όλα.. μέτρια εμφάνισηNikianal μπήκε κανείς αραγες??
Επειδη ειμαι λατρης του αναλ αν σου αρεσει παρε νεραιδα. Το αντεχει οσο μεγαλη και αν την εχεις ! ειναι σκυλι απλα ειναι λιγο μεγαλη και αγρια στο προσωποκαλημερα συναγωνιστες!! ευχαριστω για τις απαντησεις που πηρα για ποια να παρω μεταξη ελενασ 110 και πιπινακι. τελικα πηρα την πιπινακι μετα απο δικες σας συμβουλες, και το χαρηκα, ευχαριστω συναγωνιστες!! ερχεται και κριτικη. μιας και ειμαι απο επαρχια και δεν ερχομαι συχνα στην αθηνα. τωρα ειμαι μεταξη sexyrussianin η ελλης οπως την ξερει ο καθενας, και της νεραιδας οποιος εχει εμπειρια με καποια καλοδεχουμενη!! ευχαριστω εκ τον προτερων συναγωνιστεΕ
ευχαριστω συναγωνιστη!!Επειδη ειμαι λατρης του αναλ αν σου αρεσει παρε νεραιδα. Το αντεχει οσο μεγαλη και αν την εχεις ! ειναι σκυλι απλα ειναι λιγο μεγαλη και αγρια στο προσωπο
Για δωσε λεπτομερεις, παιχτη. Κοστος, παρεχομενες υπηρεσιες, hotel που εξυπηρετει κλπΕγώ..καλό κρεβάτι τα πάντα όλα.. μέτρια εμφάνιση
Ωραίο φρούτο όπως λες ,στο καθάρισμα τι γίνεται όμως .. υπάρχει λινκ κλπ?
Ωραίο φρούτο η Ναταλία.![]()
Δουλευει με ραντεβου δεν ξερω αν εχει αγγελια. Δεν ειναι φτηνή .Ωραίο φρούτο όπως λες ,στο καθάρισμα τι γίνεται όμως .. υπάρχει λινκ κλπ?
Αν είναι όπως στις φωτό που έβαλες λογικό αυτό που είπες ,Δουλευει με ραντεβου δεν ξερω αν εχει αγγελια. Δεν ειναι φτηνή .