papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.383
- Πόντοι
- 27.261
δεν πιστεύω να είναι το "φιλετακι" πάλι... αλλά με άλλες φωτός εεε?Ωραίο φρούτο η Ναταλία.
δεν πιστεύω να είναι το "φιλετακι" πάλι... αλλά με άλλες φωτός εεε?Ωραίο φρούτο η Ναταλία.
Οχι ειναι καινούργιο φρούτο όταν είναι κατι καλο το στέλνω.δεν πιστεύω να είναι το "φιλετακι" πάλι... αλλά με άλλες φωτός εεε?
είσαι σίγουρος ότι ήταν τέτοια μουνια σαν το "φιλετακι" η' τέτοια μπάζα όπως τα παρακάτω που έχεις ανεβάσει επίσης πρόσφατα σχετικά?Οχι ειναι καινούργιο φρούτο όταν είναι κατι καλο το στέλνω.
Την προηγούμενη βδομάδα ήμουν σε βίλα με τουλάχιστον 20 τέτοιου τύπου μουνια που κάνουν ραντεβού.
Περιγράφω που γαμησα μια γυφτοβουλγαρα στη Φώκαιας μην μπερδεύεσαι.
Έχεις πλάκα που κάθεσαι τόσο πολύ και ψάχνεις τι γαμαω....φαντάζομαι τι ψάξιμο θα έριξες εδω και γενικά για να βρεις αν έχω γράψει για την βίλα ούτε γκομενα να ήμουν τόσο ψάξιμο. Αντί να ψάξεις για κανα μουνι. Αυτή η φάση που περιέγραψα ηταν σε βίλα με φιλέτα. Εκεί έμπαινες και άφηνες το κινητό με τα ρούχα σου σε κρεμάστρα και σου δίνανε παντόφλες μιας χρήσεις και εισουν με μια μπλούζα και το βρακι , καναπέδες κρεβάτια ποτό φαγητό και πολλά φιλέτα που γαμιοντουσαν.είσαι σίγουρος ότι ήταν τέτοια μουνια σαν το "φιλετακι" η' τέτοια μπάζα όπως τα παρακάτω που έχεις ανεβάσει επίσης πρόσφατα σχετικά?
Αδερφέ το λινκ αυτό βγάζει μια ουκρανεζα βικτωρια. Τι γίνεται?
Ρε παίδες μια Bianca που έχει αγγελία στο κανεσεξ έχει δοκιμάσει κανείς? ρώτησε νομίζω και καποιος άλλος χθές,, είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω link
Εκπληρώνω κάθε σου φαντασίωση με καυτό σεξ. Ηδονή χωρίς ταμπού. Vana GR - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Κούκλα για να χορτάσεις το σεξ μαζί μου. - Love List
6971662768 Χριστίνα Κουκλάρα για να χορτάσεις το σεξ μαζί μου. Πανέμορφη ανεξάρτητη με ΦΥΣΙΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ και κωλομέρια κόλαση!!!!! Είμαι σέξι αισθησιακη κοπέλα, θα ευχαριστηθείς πολύ […]www.lovelist.com.gr
Τι γνωρίζουμε για τις κυρίες;;;
το ξέρω ότι έχω πλάκα, αλλά δε σε ρώτησα όλα αυτά που είπες όμως.Έχεις πλάκα που κάθεσαι τόσο πολύ και ψάχνεις τι γαμαω....φαντάζομαι τι ψάξιμο θα έριξες εδω και γενικά για να βρεις αν έχω γράψει για την βίλα ούτε γκομενα να ήμουν τόσο ψάξιμο. Αντί να ψάξεις για κανα μουνι. Αυτή η φάση που περιέγραψα ηταν σε βίλα με φιλέτα. Εκεί έμπαινες και άφηνες το κινητό με τα ρούχα σου σε κρεμάστρα και σου δίνανε παντόφλες μιας χρήσεις και εισουν με μια μπλούζα και το βρακι , καναπέδες κρεβάτια ποτό φαγητό και πολλά φιλέτα που γαμιοντουσαν.
Συλλέκτης είσαι? Μαρεσει όμως που έχεις σκάσει τώρα και προσπαθείς να βρεις τον κώλο σε ποια ανήκει και αν είναι της πιατσας και τον ξέρεις.το ξέρω ότι έχω πλάκα, αλλά δε σε ρώτησα όλα αυτά που είπες όμως.
την άλλη φωτό, την μπροστινή που ήταν της προηγούμενης με το κόκκινο, γιατί την έσβησες ?
ναι συλλέκτης ειμαι... κλώνων.Συλλέκτης είσαι? Μαρεσει όμως που έχεις σκάσει τώρα και προσπαθείς να βρεις τον κώλο σε ποια ανήκει και αν είναι της πιατσας και τον ξέρεις.
Αυτό δεν είναι φιλετάκι ρε μάστορα , αυτό είναι κότσι από ζυγούριείσαι σίγουρος ότι ήταν τέτοια μουνια σαν το "φιλετακι" η' τέτοια μπάζα όπως τα παρακάτω που έχεις ανεβάσει επίσης πρόσφατα σχετικά?
Δεν μου έχει απαντήσει ακομαΤα φώτα σας συναγωνιστές ... κάποιος πρέπει να την έχει πάρει...
Ευα σεξι συνοδος - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
προσεξτε λίγο με τις 19αρες που μπορεί να είναι 17αρες… ασε που μια 20αρα σου κάνει χάρη κ δε βγάζει γούστα ποτέ. 35+ από εμένα κ μόνο.Καλησπερα και καλη Κυριακη παιδια. Πριν κατι μηνες υπηρχε μια αγγελια μιας Νικολετας, 19-21 χρονων που πηγαινε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε χωρο δικο της με 50€. Κωλαρα ωραια, ταττουαζ και βυζι κρεμαστο λιγο αλλα ωραιο. Ξανθια ηταν. Εχει καποιος το τηλ ή την αγγελια; Εκτος αμα το σταματησε το αθλημα νωρις νωρις. Ευχαριστω
μαστορα, προτου γραψεις κατι να "γελασουμε", τσεκαρε καμια 50αρια σελιδες πισω να δεις τι λεει-εννοει ο παιχτης "φιλετακι" και τι μπαζολες γαμαει.Αυτό δεν είναι φιλετάκι ρε μάστορα , αυτό είναι κότσι από ζυγούρι
σκρολαρε τις σελιδες απο εκει και κατω για να δεις πως εχει παει η κουβεντα και ξαναελα για παραπανω ινφοζΤο φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
φιλε μ την εχεις δωκιμασει;ΕΊΜΑΙ ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΠΑΙΧΝΙΔΙΆΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΣΤΉΘΟΣ..!!!
Είμαι σεξυ–ευγενική–παιχνιδιάρα!!! Γλυκιά τρυφερή όπως ακριβώς με βλέπεις στις φωτογραφίες μου Είμαι η Αλεξάνδρα με καύλα κωλομέρια και πολύ όμορφο πρόσωπο το τηλέφωνό μου είναι 6998310534 και το σηκώνω πάντα εγώ-προσωπική αγγελία για το χώρο σουkanesex.com
Αν κρινω απο την ‘προσωπικη αυτη αγγελια’ και τις καραfake αλλες αγγελίες του ίδιου χρηστη που την ανεβασε… καραfake.φιλε μ την εχεις δωκιμασει;
Έχει αναφερθεί ξανά σε κάποιο νήμα γενικά για το συγκεκριμένο προφίλ κ μάλιστα σε κάποιες αγγελίες ένας μάγκας από εδώ μέσα τις βρήκε που ανοίκουν πραγματικά..παραπάνω από τις μισες αγγελίες είναι ψεύτικες κ ότι να ναι κ αν παρατηρήσει κάποιος καλά θα δείτε ότι η ίδια κοπέλα είναι σε αρκετές αγγελίες με διάφορα ονόματα..Αν κρινω απο την ‘προσωπικη αυτη αγγελια’ και τις καραfake αλλες αγγελίες του ίδιου χρηστη που την ανεβασε… καραfake.
Θα ήμουν πιο σίγουρος αν ε΄βλεπα και πρόσωπο, αλλά, χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αν είναι αυτή, μιλάμε για μία σικάτη, ψηλή και με ωραίο ντύσιμο γκόμενα που άνετα την κυκλοφορείς και έξω και με καλό (όχι κάτι συγκλονιστικό πάντως) κρεβάτι.Τα φώτα σας συναγωνιστές ... κάποιος πρέπει να την έχει πάρει...
Ευα σεξι συνοδος - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
Ακόμα όμως δεν έχει απαντήσει στο viber.Θα ήμουν πιο σίγουρος αν ε΄βλεπα και πρόσωπο, αλλά, χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αν είναι αυτή, μιλάμε για μία σικάτη, ψηλή και με ωραίο ντύσιμο γκόμενα που άνετα την κυκλοφορείς και έξω και με καλό (όχι κάτι συγκλονιστικό πάντως) κρεβάτι.