Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 799
- Πόντοι
- 81
FakeΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Too good to be true?
FakeΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Too good to be true?
Παμε παρακατω φιλε, δεν ειμαστε για τετοιαXaxxaxa ναι?? Έστειλε κάτι φωτό κούκλα
Ξέρεις αν είναι Ελληνίδα? Δούλευε παλιά στο caroline studio?Αυτη την είχα παρει πολύ παλια και ηταν μουναρος από γραφείο.
Τώρα μετά από τόσα χρόνια τι να πω μου φαινεται χλωμό
Αδερφέ καλημέρα, εχεις πάει με καποια απο αυτες που έστειλες, τι αποψη εχεις. Επίσης οι υπόλοιποι τι λενε?Καλή ερώτηση, το δεύτερο φαίνεται πολύ καλό. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Αδερφέ το λινκ αυτό βγάζει μια ουκρανεζα βικτωρια. Τι γίνεται?Καλησπέρα στην ομάδα.
Προσπάθησα ραντεβού με την Margo Μilf αλλά δεν ταίριαζαν οι ώρες και τελικά έκλεισα μια ώρα με την Liliana από την Πολωνία στο Exis hotel στην πλατεία Αμερικής.
Ωραίο και φθηνό ξενοδοχείο στα 17€ για όσους δεν το γνωρίζουν όπως εγώ!
Λοιπόν η κοπέλα είναι τρελό τυπακι πολύ άνετη και χαλαρή μαγκακι θα έλεγα!!!
Η αλήθεια είναι πώς στην αρχή έκανα δεύτερες σκέψεις αλλά στην συνέχεια με κέρδισε.
Χωρίς μακιγιάζ απλο καθημερινο ντύσιμο λες και βγήκε σούπερ μάρκετ!!!!
Είναι πεντακάθαρη παντού... στην πίπα αρκετά καλή... Η πρώτη φορά ήταν τελειωτικό με χαιδεματα και 69 ώσπου τα πήρε όλα στο στόμα της και τα έφτυσε στο μπάνιο... Χαλαρά στο κρεβάτι αγκαλιά κουβέντα ενώ χάιδευε τον Μήτσο και τις μπάλες μέχρι που τον ξύπνησε για δεύτερο γύρο με πίπα και μετά προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω.... κουνιέται απίστευτα καλά και αντέχει σφυροκόπημα και από ότι είπε γουστάρει κιόλας.... συνεχίσαμε στα 4 με δυνατό πήδημα και πολύ ωραία συμμετοχή και τέλος πήρα τον κώλο τής σιγά σιγά για αρχή.... αρκετά σφιχτή αλλά με προσοχή μπαίνεις όλος μέσα και μετά από λίγο συνηθίζει και την πηδάς με άνεση ακούγοντας της να βογκαει από καύλα και να ψιθυρίζει διάφορα καυλωτικα χαϊδεύοντας ταυτόχρονα μια το μουνί της και μια τις μπάλες... Κάπου εκεί τελείωσαν όλα !!!
Ωραίο ραντεβού θα ξανά πάρω κάποια στιγμή.
![]()
Πολωνεζα LILIANA ελα να μου σκισεις τον στενο μου κωλο !!! 6955372505
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...kanesex.com
Καμια ιδεα για αυτο? Το τηλ αυτη την αγγελια βγαζει μονο..
![]()
6934189304 Σεξουλιάρα Έλη από την Καλλιθέα - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Μπαααα μουφα...εχω παψει ποια να περνω βιζιτες απο αγγελιες....Καμια ιδεα για αυτο? Το τηλ αυτη την αγγελια βγαζει μονο..
![]()
6934189304 Σεξουλιάρα Έλη από την Καλλιθέα - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Μάλλον της τηλεφώνησε ο γκόμενος και για να μη φάει ξύλο γύρισε σπίτι η της έφαγε από το γκόμενο για αυτό δεν ηρθε, γιατί οικογένεια Ελλάδα δεν έχει.Έχει αναφερθεί ξανά με άσχημα λόγια,αν θυμάμαι καλά αυτή τη συνάντησε κάποιος μύστης στον χώρο της κ παίχτηκε τσαμπουκας με τον γκόμενο ντάβα..
Κι εγώ ήθελα να το σχολιάσω..Νομίζω πως αυτή είναι..Εφυγε από μάγο και παίζει πλέον ως ανεξάρτητη.. Εχει πάρει κανείς τώρα με την αλλαγή?Ή γνωστή Βανέσα από τον μάγο?![]()
Θεσσαλονίκη. ..Λίλα 23.χρν..καυλιάρα Ελληνίδα
Λίλα 23.χρν Ελληνίδα με πολλές καύλες ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να...kanesex.com
Αυτή είναι ναι.Ή γνωστή Βανέσα από τον μάγο?![]()
Θεσσαλονίκη. ..Λίλα 23.χρν..καυλιάρα Ελληνίδα
Λίλα 23.χρν Ελληνίδα με πολλές καύλες ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να...kanesex.com
Για αυτό ρωτάω αν είναι αυτή από το μάγο.. είναι όμως η μουφα?Κι εγώ ήθελα να το σχολιάσω..Νομίζω πως αυτή είναι..Εφυγε από μάγο και παίζει πλέον ως ανεξάρτητη.. Εχει πάρει κανείς τώρα με την αλλαγή?
Από τις φωτογραφίες αυτή είναι. Τώρα αν κάπως έχουν πάρει τις φωτογραφίες και ανέβασαν διαφορετική αγγελία.. δεν ξέρω. Απ' ότι είδα πάντως το τηλ βγάζει τις ίδιες αγγελίες. Οπότε μάλλον είναι σωστή.Για αυτό ρωτάω αν είναι αυτή από το μάγο.. είναι όμως η μουφα?
Ή είναι καινούργιο νούμερο απάτη..Από τις φωτογραφίες αυτή είναι. Τώρα αν κάπως έχουν πάρει τις φωτογραφίες και ανέβασαν διαφορετική αγγελία.. δεν ξέρω. Απ' ότι είδα πάντως το τηλ βγάζει τις ίδιες αγγελίες. Οπότε μάλλον είναι σωστή.
Φίλε μη μου λες τέτοια , της έστειλα προ μισάωρου κ περιμενω απάντηση για να κανονίσω . Οι φωτό φαίνονται πολύ καυλωτικες καθώς κ τα στορυ . Τι είναι ; Μπαζο ;; Έχεις βρεθεί ;;Annagula πες καλυτερα.
Τόσο μάπα;Annagula πες καλυτερα.
Ναι οι εσκορτς αλλά θα πληρώσεις πολλά...Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε κάποια που να πηγαίνει για ποτό. Ευχαριστω