melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 958
- Πόντοι
- 361
Νταξει λογικά είναι σκ για δοκίμασε μες στην εβδομάδα
Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει. Ειδικά τώρα που είναι σκ να απαντήσει
Νταξει λογικά είναι σκ για δοκίμασε μες στην εβδομάδα
Αυτό ήθελα να πω κ εγώ...όλες οι κοπέλες δουλεύουν περισσότερο μέσα στα σκ κ αν κυνηγάς τη δουλειά δεν πας σκ με το γκομενάκι..όταν βρέχει μαζεύεις νερό ότι στη λιακάδα!Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει. Ειδικά τώρα που είναι σκ να απαντήσει
επειδη εχει και δικο της χωρο μπορει να τον λειτουργει μονο καθημερινες τυπου μασατζιδικο τι να πω δεν ξερωΤο αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει. Ειδικά τώρα που είναι σκ να απαντήσει
Μεγάλη τσόντα φαίνεται γι αυτό έστειλα μπας κ την ξέρει κανείςΆλλο ένα ξεκωλο με τατού, φαντάζομαι δηλώνει και φεμινιστρια
ΠΟΙΟ ΝΗΜΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ????Για δείτε εδώ ρε μάγκες έφτιαξα και νήμα για να βρω αν ξέρει κανείς την τύπισσα και πέσαν να με φάνε ότι είναι μπάζο μόνο εμένα μου αρέσει πολύ και με καυλώνει? Δεν είναι ωραίο μωρό? Έχει κανείς εμπειρία από αυτή. Δεν μπορεί να μην ξέρει κανείς τπτ θα σκάσω Maria juicy sto xoro mou! Παλιό Φάληρο
Τελικά μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο η τρόπος επικοινωνίας;Τα φώτα σας σύντροφοι. Αρτι αφιχθεις απο εξωτερικό και είπα να τιμήσω το άθλημα. Κατερίνα mamba. Εξαιρετικές υπηρεσίες,προσιτή,δεκτική φτάνει να μην είσαι ουγκανος. Αξίζει και με το παραπάνω. 1ον για να σας προλάβω τηλέφωνο δεν ξέρω αν πρέπει να το δώσω. Θα ρωτήσω και θα επανέλθω. 2ον...Βγαίνοντας από τον Βασίλη εχθές περι 18;30 περίπου έμπαινε ψιλή,μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί και μικρό κόκκινο τσαντάκι. Θα εκτιμηθεί δεόντως όποια πληροφορία καθ ότι ερωτεύτηκα σφόδρα..
Αν μπορείς στείλε φιλαράκι κ σε μένα το τηλ της...Δες πμ
Ευχαριστώ πολύ!για μενα οχι vfm χωρις να τα κλαψεις κιολας για την εμπειρια(ωραια κοπελα).Αν σε ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο,ρωτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλεον συγχωνευτηκε με αυτο ειδα ειχα φτιαξει νημα για την τυππισα χτες αν ξες τπτ δωσε ινφοΠΟΙΟ ΝΗΜΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ????
Zara Jordan (Mativip)
παλικαρια ξερουμε τπτ για τη συγκεκριμενη?
Σώπα ρε πως.. νόμιζα είναι η κανονική Ιζαμπέλα πήγα να κλείσω κ γω δε ζήτησε κάτι όμως απλά το ακύρωσεΚάποιος είχε γράψει για μια '' izabela_ro '' συναγωνιστές εδώ και δεν μπορώ να βρώ το πόστ . Η τύπισσα είναι κλέφτρα ,ζητάει κάρτα τηλεφώνου να της αγοράσεις και ταυτόχρονα κατάθεση σε λογαριασμό ένα μικρό ποσό για να πάρει λέει ταξί . Το ποίημα που έχουν μάθει κρατεί καλά ,σου λέει το παίζω έτσι και όποιον πιάσω .
Ειναι ωραια κοπελα με τα γυαλακια της γυμνη.Ευχαριστώ φίλε. Είδα, ελάχιστα πράγματα λέει, αλλά και πάλι ευχαριστώ.
Αν κάνεις άλλος έχει εμπειρία, ας πει παρακαλώ!
Είναι σοβαρό αυτό που λες είσαι σίγουρος??δίνει η Ιζαμπέλα έχει νήμα εδώ κ πολύ καλή δε κάνει τέτοια..Κάποιος είχε γράψει για μια '' izabela_ro '' συναγωνιστές εδώ και δεν μπορώ να βρώ το πόστ . Η τύπισσα είναι κλέφτρα ,ζητάει κάρτα τηλεφώνου να της αγοράσεις και ταυτόχρονα κατάθεση σε λογαριασμό ένα μικρό ποσό για να πάρει λέει ταξί . Το ποίημα που έχουν μάθει κρατεί καλά ,σου λέει το παίζω έτσι και όποιον πιάσω .
Εμένα με μπλοκαρε σήμερα..κ προχτές μου ακύρωσε ραντεβού..στα γραπτά ήταν το στυλ γραφής της ιδιας μου φάνηκε κανονικά προφ μιλούσε ευγενικά κ στο πληθυντικό..τώρα ποιος ξέρει μετά από αυτό που ανέφερε ο γουαιτΦίλε γουαιτ οθελος ο χρηστησ Μπαζάκισς είχε αναφέρει αυτό το ινστα (izzabela_ro ) στο νήμα της .Είναι στην σελίδα 144 .Δεν είναι κλειδωμένο το ινστα από ότι είδα .(αν ζητάει κάρτες και καταθέσεις στην αρχή δεν κλείνεις κάτι.Αυτό ισχύει για όλες που θα ζητήσουν . ).Να είσαι καλά
Γιατί δεν φτιάχνεις δικό σου νήμα, για να ανεβάζεις εκεί φωτογραφίες καινοτομία άλλο γουστάρεις και να έχεις πιο άμεση επαφή με τους μύστες!!!αγαπημενοι μου αν θελει καποιος ραντεβου για δευτερα απο τις 16:00 και μετα στο bill hotel μου στελνει6983700440