Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.995
- Πόντοι
- 206
Χτες ήταν διαθέσιμη δε μπορούσα.. σήμερα δε την βρίσκω μάλλον δε δουλεύει..θα γράψω όταν την πάρωγραψε μου εντυπωσεις
Χτες ήταν διαθέσιμη δε μπορούσα.. σήμερα δε την βρίσκω μάλλον δε δουλεύει..θα γράψω όταν την πάρωγραψε μου εντυπωσεις
120 χωρις cim,cif και πρωκτικό. Δεν πήρα προφανώς
Eιχα κλεισει ραντεβου ,ουτε επιβεβαιωσε το πρωι αν ειναι οκ για να ερθει και ουτε καν απαντησε στα μηνυματα μου ,την πηρα τηλεφωνο ουτε το σηκωσε ,μαυρο ....
Ακαλα..ασοβαρη τελείως.. σήμερα κ μένα είδε μνμτα με έγραψεEιχα κλεισει ραντεβου ,ουτε επιβεβαιωσε το πρωι αν ειναι οκ για να ερθει και ουτε καν απαντησε στα μηνυματα μου ,την πηρα τηλεφωνο ουτε το σηκωσε ,μαυρο ....
Αφού την συνάντησες πες αν δεν σου κάνει κόπο τι λεφτά ζητά και τι πρόγραμμα κάνει.Σχετικα με την Βανεσα η οποια πλεον ειναι ανεξαρτητη.
Επειδη προσωπικα την συναντησα , φαινεται τυχαια μου απηντησε , μου εξηγησε οτι ειχε καποιο θεμα με τα τηλεφωνα αλλαξε αριθμο , φαινεται στα λινκ ο καινουργιος , και δεν απαντουσε.Θεσσαλονίκη. ..Λίλα 23.χρν..καυλιάρα Ελληνίδα
Λίλα 23.χρν Ελληνίδα με πολλές καύλες ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να...kanesex.com
πλεον απαντα κανονικα στον καινουργιο αριθμο.
120 χωρις cim,cif και πρωκτικό. Δεν πήρα προφανώς
Η κλασική παπατζα απάντηση....Σχετικα με την Βανεσα η οποια πλεον ειναι ανεξαρτητη.
Επειδη προσωπικα την συναντησα , φαινεται τυχαια μου απηντησε , μου εξηγησε οτι ειχε καποιο θεμα με τα τηλεφωνα αλλαξε αριθμο , φαινεται στα λινκ ο καινουργιος , και δεν απαντουσε.Θεσσαλονίκη. ..Λίλα 23.χρν..καυλιάρα Ελληνίδα
Λίλα 23.χρν Ελληνίδα με πολλές καύλες ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να...kanesex.com
πλεον απαντα κανονικα στον καινουργιο αριθμο.
ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι να γραφεις και να χαρακτηριζεις ανθρωπο που δεν γνωριζεις !!!!!Η κλασική παπατζα απάντηση....
Σε γράφω στα αρχιδια μου προμοτορακοποσο ηλιθιος μπορει να εισαι να γραφεις και να χαρακτηριζεις ανθρωπο που δεν γνωριζεις !!!!!
Εννοειται σχετικα με την "παπατζα" ......
Δυστυχισμενε διαβασε πρωτα για μενα ξεστραβωσου και ασε τους ηλιθιους χαρακτηρισμούς η καλυτερα αποδωσε τους στον εαυτο σου οπου και ταιριαζουν καλυτερα ... ΗΛΙΘΙΕ !!!Σε γράφω στα αρχιδια μου προμοτορακο
Ότι πεις ναυάγιοΔυστυχισμενε διαβασε πρωτα για μενα ξεστραβωσου και ασε τους ηλιθιους χαρακτηρισμούς η καλυτερα αποδωσε τους στον εαυτο σου οπου και ταιριαζουν καλυτερα ... ΗΛΙΘΙΕ !!!
Σταθερα ηλιθιος jimis !!!!Ότι πεις ναυάγιο
Πραγματικα δειχνεις να μην εχεις τελειωσει ουτε το λυκειο !!!!Σταθερα ηλιθιος jimis !!!!
μαζικο κατουρημα στη μαπα δεχεσαι?Καλησπερα υπάρχει ενα κενο σημερα το απογευμα στις 9 οποιος θελει να μου στειλει
Ευχαριστώ φίλε. Είδα, ελάχιστα πράγματα λέει, αλλά και πάλι ευχαριστώ.φίλε σπαντερ 1979 θα σε πάω σε ποιο πίσω σελίδες (δες σελίδα 6735 του νήματος ) γράφει εκεί ο χρηστης παππούς κάποιες πληροφορίες για την συγκεκριμένη κοπέλα .Πιστεύω να σε βοηθήσουν (εσυ θα αποφασίσεις στο τέλος ).Να είσαι καλά .
Ρε συ φίλε, ειλικρινά τώρα θέλεις και απάντηση? Πραγματικά η Μαλακια πρέπει να σε έχει χτυπήσει κατακουτελα. Δεν πας να κατουρήσεις σε καμία τουαλέτα? Ντροπή μωρέ. Τέτοια χυδαια επίθεση στο κορίτσι. Ουστμαζικο κατουρημα στη μαπα δεχεσαι?