tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 496
υπαρχει στο νημα της...και ας εχει κλειδωσει!Γίνεται να μου το στείλεις μέσω pm?? Σε ευχαριστώ
υπαρχει στο νημα της...και ας εχει κλειδωσει!Γίνεται να μου το στείλεις μέσω pm?? Σε ευχαριστώ
Επειδή το έχω ψάξει δεν υπάρχει σε φυσική μορφή πχ 698..... Μερικά μέλη απλά παραθέτουν κάποιους τυχαίους αριθμούς για αυτό ρωτάω εσένα προσωπικά αν γίνεται να μου το στείλεις μέσω πμ, αν δε γίνεται δε πειράζειυπαρχει στο νημα της...και ας εχει κλειδωσει!
Εγώ φιλε δεν έχω θέμα να στο στείλω.θα αντέξεις όμως δύο μήνες ? στην καλύτερη στο λεω εκτός αν πετύχεις το τζόκερ και το διαβάσει άμεσα και συγχρόνως ακυρωθεί ραντεβού της και βάλει έσενα από την πίσω πόρταΕπειδή το έχω ψάξει δεν υπάρχει σε φυσική μορφή πχ 698..... Μερικά μέλη απλά παραθέτουν κάποιους τυχαίους αριθμούς για αυτό ρωτάω εσένα προσωπικά αν γίνεται να μου το στείλεις μέσω πμ, αν δε γίνεται δε πειράζει
Το καλό αργεί να γίνει.. Έτσι δε λένε;Εγώ φιλε δεν έχω θέμα να στο στείλω.θα αντέξεις όμως δύο μήνες ? στην καλύτερη στο λεω εκτός αν πετύχεις το τζόκερ και το διαβάσει άμεσα και συγχρόνως ακυρωθεί ραντεβού της και βάλει έσενα από την πίσω πόρτα
Τί ρώτησες ρε δεν βλέπω
Και πάλι σε κόβω να ξανατρώς ...Εγω ειμαι απλα για καποιο λογο εφαγα μπαν
Ρε εδώ θα τρελαθουμε. Πέφτει δούλεμααλεξια με φωτο της μαρκελας ειπαμε ετσι;
Όντως πολύ καλό φίλε και η φωτογραφία στο βαιμπερ είναι δικια της .κάποιος να μας δώσει τα φώτα του αν γνωρίζειΈχει δοκιμάσει κανείς;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έχω την αίσθηση ότι θα ζητάει "καρτούλα"! Νομίζω το έχουν αναφέρει δύο άτομα εδώ στο φόρουμ.Όντως πολύ καλό φίλε και η φωτογραφία στο βαιμπερ είναι δικια της .κάποιος να μας δώσει τα φώτα του αν γνωρίζει
Στείλε καρτουλα για ραντεβού και γράψε εδώ κριτικουλαΌντως πολύ καλό φίλε και η φωτογραφία στο βαιμπερ είναι δικια της .κάποιος να μας δώσει τα φώτα του αν γνωρίζει
Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σου και το άκυρο σχόλιο σου .και δεν μ νοιάζει κιόλας .μια ερώτηση έκαναΣτείλε καρτουλα για ραντεβού και γράψε εδώ κριτικουλα
Έλα πλάκα κάνουμε παμ.Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σου και το άκυρο σχόλιο σου .και δεν μ νοιάζει κιόλας .μια ερώτηση έκανα
Αν κρινω απ τον χωρο που έχει ανεβασει το στόρι με το τζακουζι και τα κιτς βράχια , το στορι το έχει ανεβασει απ το σαλονι του Τασου απ το Ματζικ γκερλζ , δεν ξέρουμε βέβαια αν απλά ήταν περαστική από εκεί ή έκανε κάνα γκεστ στο γραφείο , πάντως ο χώρος είναι σίγουρα εκει ....Όντως πολύ καλό φίλε και η φωτογραφία στο βαιμπερ είναι δικια της .κάποιος να μας δώσει τα φώτα του αν γνωρίζει
Ρε τύποι χρεώνουν το sexting;;;;Εγώ δεν το ρισκάρω αν το έχει κάνει κάποιος ας μας πει
Αχαχα πέστο ψέματα.Ρε τύποι χρεώνουν το sexting;;;;
Σε λίγο θα πουλάνε κ εμφιαλομενες κλανιές!!!
Σκέφτομαι μπέσα να βάλω κάμερα στη χεστρα από μέσα όμως να βλέπει κατ'ευθειαν κωλοτρυπιδι την ώρα που γεννάει κ να τα πουλάω στους βιτσιοζους!Αχαχα πέστο ψέματα.
Γέμισε ο τόπος λαμόγια.
ΜΗΝ τα γράφεις αυτά, όχι μεσημεριατικα πάντως, ΔΕΝ θα κατεβαίνει ο μουσακάς, με τίποτα μύστη μου...Σκέφτομαι μπέσα να βάλω κάμερα στη χεστρα από μέσα όμως να βλέπει κατ'ευθειαν κωλοτρυπιδι την ώρα που γεννάει κ να τα πουλάω στους βιτσιοζους!
paysafe kai παπαριες ,της ειχα στειλει για ραντεβου, δεν ...εχουν βρει τα πουταναρια την ευκολη λυση αφου υπαρχουν μαλακες που τους τα σκανε στα προαναφερομενα για να τον παιζουν....τραγωδια....Εγώ δεν το ρισκάρω αν το έχει κάνει κάποιος ας μας πει