Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 3.057
Αυτή είναι η φωτό της Μαρκελας. Στον μαρκαδόρο υπάρχει μια καρδούλα. Είσαι η ίδια κοπέλα με νέο προφίλ ή κάποιο τρολ;Καλησπέρααααα
Αυτή είναι η φωτό της Μαρκελας. Στον μαρκαδόρο υπάρχει μια καρδούλα. Είσαι η ίδια κοπέλα με νέο προφίλ ή κάποιο τρολ;Καλησπέρααααα
Εγω ειμαι απλα για καποιο λογο εφαγα μπανΑυτή είναι η φωτό της Μαρκελας. Στον μαρκαδόρο υπάρχει μια καρδούλα. Είσαι η ίδια κοπέλα με νέο προφίλ ή κάποιο τρολ;
Από αυτά που βλέπω στις αγγελίες του ίδιου χρήστη, πας για φόλα.Εχει δοκιμασει καποιος;Νικολ με πραγματικές φοτο χωρίς φίλτρα
Νικολ 27 χρόνον, κοντουλα με ωραίο κορμάκι και γλυκό προσωπάκι, ντροπαλή και γλυκα σε παριμενει στο χώρο τής για αξέχαστες στιγμές όλες φωτογραφίες ειναι πραγματικές χωρίς φίλτρα 6940980316kanesex.com
Καλησπέρα τηλέφωνο??Καλησπέρααααα
Κανει ραντεβου ναι...στειλε viber....θα περιμενεις για το ραντεβου αλλα θα περασεις τελεια!παιζει ακομα? το τηλ δεν απαντα....
Στείλε τηλέφωνοΚαλησπέρααααα
Σόρυ φίλε, αλλά αυτό που αναφέρεις δεν ισχύει, θα έλεγα ταιριάζει πιο πολύ στο ψευδώνυμο σου!Παιδιά το ξέρετε και το ξέρω. Από ότι υπάρχει εδώ ή σε αγγελίες - εκτός αν δεν βλέπεται - θα αρχίσει από 150/h
Αναμενόμενο. Μεγάλη η ζήτηση μικρή η προσφορά.
Γίνεται να μου το στείλεις μέσω pm?? Σε ευχαριστώΚανει ραντεβου ναι...στειλε viber....θα περιμενεις για το ραντεβου αλλα θα περασεις τελεια!
Δεν ισχύει λες ? Παραδοσιακά όσες κοπέλες έμπαιναν στο bou έκαναν αύξηση τιμών ή είναι ψέμα ?Σόρυ φίλε, αλλά αυτό που αναφέρεις δεν ισχύει, θα έλεγα ταιριάζει πιο πολύ στο ψευδώνυμο σου!
Οχι
αλεξια με φωτο της μαρκελας ειπαμε ετσι;
υπαρχει στο νημα της...και ας εχει κλειδωσει!Γίνεται να μου το στείλεις μέσω pm?? Σε ευχαριστώ
Επειδή το έχω ψάξει δεν υπάρχει σε φυσική μορφή πχ 698..... Μερικά μέλη απλά παραθέτουν κάποιους τυχαίους αριθμούς για αυτό ρωτάω εσένα προσωπικά αν γίνεται να μου το στείλεις μέσω πμ, αν δε γίνεται δε πειράζειυπαρχει στο νημα της...και ας εχει κλειδωσει!
Εγώ φιλε δεν έχω θέμα να στο στείλω.θα αντέξεις όμως δύο μήνες ? στην καλύτερη στο λεω εκτός αν πετύχεις το τζόκερ και το διαβάσει άμεσα και συγχρόνως ακυρωθεί ραντεβού της και βάλει έσενα από την πίσω πόρταΕπειδή το έχω ψάξει δεν υπάρχει σε φυσική μορφή πχ 698..... Μερικά μέλη απλά παραθέτουν κάποιους τυχαίους αριθμούς για αυτό ρωτάω εσένα προσωπικά αν γίνεται να μου το στείλεις μέσω πμ, αν δε γίνεται δε πειράζει
Το καλό αργεί να γίνει.. Έτσι δε λένε;Εγώ φιλε δεν έχω θέμα να στο στείλω.θα αντέξεις όμως δύο μήνες ? στην καλύτερη στο λεω εκτός αν πετύχεις το τζόκερ και το διαβάσει άμεσα και συγχρόνως ακυρωθεί ραντεβού της και βάλει έσενα από την πίσω πόρτα
Τί ρώτησες ρε δεν βλέπω
Και πάλι σε κόβω να ξανατρώς ...Εγω ειμαι απλα για καποιο λογο εφαγα μπαν