Hazardus
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Είναι αναμεσα στης 2 Νικολ και αυτήν εδώ ΚΛΕΙΩ μικρή και λεπτούλα, η τέλεια γυναίκα για 'σένα
Την έχει συναντήσει κανείς τη κλειω ; Πρώτη φορα τη βλέπω ξέρουμε αν το πρόσωπο είναι όπως φαίνεται στις φβτο περίπου ; Γιατί σε αυτό το σάιτ συνήθως στέλνουν άσχετες τελείωςΕίναι αναμεσα στης 2 Νικολ και αυτήν εδώ ΚΛΕΙΩ μικρή και λεπτούλα, η τέλεια γυναίκα για 'σένα
Η χαρα που εβγαινε συγγρουΕντωμεταξυ τη μια του γράφει σε βλέπω φιλικά την άλλη δε θέλω λεφτά μετά 200. Ούτε στο Δαφνί δεν αλλάζουν έτσι απόψεις. μύστες υπάρχει εμπειρία με την niaourita από ινστα; κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρόκειται για happy traveler
Αν την επισκεφτείς φίλε μου γράψε εντυπώσεις.Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι καλό μήνα με υγεία και κάθε καλό εύχομαι!!
Από υπηρεσίες τι προσφέρει στα 130;
στειλε μου σε πμ σ επαρακαλω τα προφιλ της στο ινστα κι φαεισ. θανκ γιουΓια τη xenia rush που έχει λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram έχει κάποιος άποψη; Μου είπε 130 την ώρα.
Είναι αναμεσα στης 2 Νικολ και αυτήν εδώ ΚΛΕΙΩ μικρή και λεπτούλα, η τέλεια γυναίκα για 'σένα
Τη Νικολ τη ελληνίδα ξεκάθαρα . Τις αγγελίες του κάνε σεξ τις φοβάμαι εκτός αν μιλήσεις με κάποιον που την έχει πάρει εγγυημέναΕίναι αναμεσα στης 2 Νικολ και αυτήν εδώ ΚΛΕΙΩ μικρή και λεπτούλα, η τέλεια γυναίκα για 'σένα
Καλημέρα είμαι ανάμεσα σε μακαρόνια με κιμά και μακαρόνια καρμπονάρα.... Τι μου προτείνεις?Καλημέρα μάγκες θελω γνώμη είμαι ανάμεσα με Παολα και Νικόλ τη Ελληνίδα ποία προτείνεται;
Είδες φωτός της ;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Έχεις κανείς εμπειρία από την κορασίδα ;;;
150€ ζήτησε στην ώρα κ την βολεύει το la coba hotel.
Κορασίδα ??Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
150€ ζήτησε στην ώρα κ την βολεύει το la coba hotel.
Παρτούζα τίς δύο τύπεΚαλημέρα μάγκες θελω γνώμη είμαι ανάμεσα με Παολα και Νικόλ τη Ελληνίδα ποία προτείνεται;
Μακαρόνια με κιμάΚαλημέρα είμαι ανάμεσα σε μακαρόνια με κιμά και μακαρόνια καρμπονάρα.... Τι μου προτείνεις?
Μακαρόνια με κιμά
Δεν σε ειρωνευτηκα φίλε μου απλά ήθελα να σου δείξω ότι αυτά είναι περί ορεξως μακαρόνια με κιμά....Μακαρόνια με κιμά
Login • Instagram
150€ ζήτησε στην ώρα κ την βολεύει το la
Ούτε εγώ φίλε χαβαλέ κάνω και εγώ...Δεν σε ειρωνευτηκα φίλε μου απλά ήθελα να σου δείξω ότι αυτά είναι περί ορεξως μακαρόνια με κιμά....
Έχουν και οι δύο πολλές κριτικές από μιστες εδώ μέσα και ανάλογα τα γούστα σου επιλέγεις.
Έγινε λίγο κουραστικό για 4-5 πολυσυζητημένες εδώ μέσα να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Φαίνεται δυνατό από τις φώτο...Είδες φωτός της ;