petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ναι καλα εκανες,αλλα δεν κανει ριμαΣτο διόρθωσα λίγο κύριε τύπε
ναι καλα εκανες,αλλα δεν κανει ριμαΣτο διόρθωσα λίγο κύριε τύπε
εχοπαιδιά ενδιαφέρομαι με τη δίκη μου να βρουμε ένα καβλακι να το βάλουμε στη μεση
έχετε καμία πρόταση από τις εδώ?
πρωινές ώρες νότια...
για πες ρε φίλε
Καλησπέρα σε όλους. Εν όψιν ταξιδιου Αθήνα κάποιος να προτείνει συνάντηση με κάποιο ζευγάρι αν ξέρει. Ευχαριστώ.
Όχι απλά μουφα σου στέλνουν και οποία τελειωμένη ψυχασθενη έχουν στην διάθεση τους......Ρε φίλε, όχι τώρα σοβαρά, ποσο χρονων είσαι; 16;
Οι αγγελίες που έβαλες κάνουν ΜΠΑΜ ότι είναι μουφα!! Ρε συυυυ!!!
Δεν μου φαίνεται ίδια η κοπέλα στις φωτογραφίες...Καλησπέρα στην ομάδα δεν ξέρω αν είναι σωστό σημείο .
Υπάρχει περίπτωση να Είχε εμπειρία κάποιος με Αυτό το ζευγάρι https://www.safesex.gr/ads/sexual-s...ples/show/real-dream-couple-for-any-fun-21778
τηλεφωνο δεν εχει , αλλα εχει μια κολαρα !Έχει δοκιμάσει κανείς?
Δεν έχει τηλέφωνο η αγγελία...
Ανεξάρτητη 50 ευρώ
Είμαι 33 χρονών μου αρέσει πάρα πολύ το σεξ και Θέλω να σου προσφέρω την ερωτική μου συντροφια σε άντρες, γυναίκιες και ζευγάρια, φιλάκια, γλυψηματα παντού και κάνω πάρα πολύ ωραία ελεύθερη πίπα και 69 και σεξ πάντα προφυλαξει σε όλες τις στάσεις και μπορείς να τελειώσεις όπου θέλεις εσύ, είμαι...kanesex.com
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Δεν έχει τηλέφωνο η αγγελία...
Ανεξάρτητη 50 ευρώ
Είμαι 33 χρονών μου αρέσει πάρα πολύ το σεξ και Θέλω να σου προσφέρω την ερωτική μου συντροφια σε άντρες, γυναίκιες και ζευγάρια, φιλάκια, γλυψηματα παντού και κάνω πάρα πολύ ωραία ελεύθερη πίπα και 69 και σεξ πάντα προφυλαξει σε όλες τις στάσεις και μπορείς να τελειώσεις όπου θέλεις εσύ, είμαι...kanesex.com
Μπορεί να μην έχει τηλέφωνο αλλά εχει βοηθό …
Είμαστε Ζευγάρι 60 ευρώ
Ειμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι ανεξάρτητο 33 χρονών εγώ, φίλος μου είναι 35 χρονών παθητικός στο σεξ και ενεργοπαθητικος στα παιχνίδια. Ο φίλος μου κάνει πολύ ωραία πίπα και έχει πολύ ωραίο κωλαράκι που του αρέσει πάρα πολύ να πυδιετε σε όλες τις στάσεις, μας αρέσει πάρα πολύ το σεξ και Θέλουμε να...kanesex.com
Λοιπόν , εμένα αυτή για κάποιο λόγο με τραβάει πολύ. Στέλνω μέσα στην εβδομάδα και ενημερώνω.
φίλε αυτή πέρυσι μου την είχε συστήσει κάποιος από εδώ και μετά από επικοινωνία μαζί της μου πρότεινε ακαΛοιπόν , εμένα αυτή για κάποιο λόγο με τραβάει πολύ. Στέλνω μέσα στην εβδομάδα και ενημερώνω.
Λίγο η τελευταία φωτό με χαλάει που έχει και στοιχεία , αλλά θα μάθουμε.
Και εμένα για κάποιο λόγο με φτιάχνει!!!!Λοιπόν , εμένα αυτή για κάποιο λόγο με τραβάει πολύ. Στέλνω μέσα στην εβδομάδα και ενημερώνω.
Λίγο η τελευταία φωτό με χαλάει που έχει και στοιχεία , αλλά θα μάθουμε.
Όπα... Σου πρότεινε ακα?φίλε αυτή πέρυσι μου την είχε συστήσει κάποιος από εδώ και μετά από επικοινωνία μαζί της μου πρότεινε ακα
απλά έχε το νου σου