Nikisim_23
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
τελικα δοκιμασε κανεις?
Με 200 το μισάωρο? Μήπως εύκολα βρίσκουμε άλλες?
τελικα δοκιμασε κανεις?
Ναι εχεις δίκιο.... Έτσι είχα μιλήσει μαζί της και εγωΚάπου είχε εμφανιστεί και είχε πει ενα γειά αλλά νήμα δεν βρήκα πουθενά...
Με αυτό το ανώμαλο έχει πάει κανείς;
Δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια σχετική αναφορά
Μέχρι πρόσφατα ήταν στους αγγέλους, δε θυμάμαι με ποιο όνομα.
Λοιπον...
Επιτέλους κάποιος βοηθάει με την κριτική του.Λοιπον...
Συνάντηση pit stop με την κοπέλα.
Οι φωτό δεν απέχουν πολύ , ήρθε χωρίς μακιγιάζ οπότε δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο στις φωτό. Σαν σωματότυπο είναι αρκετά στα γούστα μου με λίγα κιλά παραπάνω από όσα φαίνεται να έχει. Εμένα μου άρεσε πολύ. Τα βυζιά είναι κάμποσα , δεν έμεινα με παράπονο. Πίπα αρκετά καλή , τα δουλεύει καλά τα χείλια , αλλά πολύ σύντομη και τις δύο φορές . Κοπανημα αντέχει αρκετό , παίξανε δύο στάσεις όπου τουλάχιστον εγώ το ευχαριστήθηκα.η όλη διαδικασία έγινε εξαιρετικά γρήγορα κυρίως γιατί λαγοπηδηξα εγώ.
Ένα απλό ραντεβού ήταν που πέρασε κι αυτό στην ιστορία όπως τα άλλα.
Σίγουρα φωνάζει , δεν είναι ότι θα πέσετε στο κρεβάτι και δεν θα ξέρεις αν ζει ή αν πέθανε.Επιτέλους κάποιος βοηθάει με την κριτική του.
Νασαι καλά αδερφέ έκλεισα και εγώ για αύριο μαζί της φουλ πρόγραμμα!!!
Όπως διαβάζω το ραντεβού σου πήγε αρκετά καλά!!!
Βγάζει καύλα η γκόμενα έχει πάθος?
Με 200 το μισάωρο? Μήπως εύκολα βρίσκουμε άλλες?
Κάτι ενοχλητικό είχε το ραντεβού σου?Σίγουρα φωνάζει , δεν είναι ότι θα πέσετε στο κρεβάτι και δεν θα ξέρεις αν ζει ή αν πέθανε.
Φίλε, βρήκα αυτό. Θα επισκεφτώ κάποια στιγμή και θα ενημερώσω.Καμιά δυστυχώς πρέπει να κουβαληθούμε Αθήνα.
Κάτι ενοχλητικό είχε το ραντεβού σου?
Λοιπόν , εμένα αυτή για κάποιο λόγο με τραβάει πολύ. Στέλνω μέσα στην εβδομάδα και ενημερώνω.
Λίγο η τελευταία φωτό με χαλάει που έχει και στοιχεία , αλλά θα μάθουμε.
οπως τα λενε οι συναγωνιστες....στην πιπα δεν αντεχει πολυ ωρα deep throat...αλλα γαμιεται αρκετα καλα και οντως φωναζει και στο δυνατο γαμησι και οταν της δαχτυλιαζεις τη μουνα...
Η συνάντηση έγινε και είναι όπως τα λέει ο @Naruto !
Να προσθέσω πως είναι πολύ καυλιάρα εμένα με περιποιήθηκε αρκετά στην πίπα και εγλυψε καλλιτεχνικά τις μπάλες ενώ με κοίταζε με τις μαύρες της αλλά δυστυχώς δεν αντέχει βαθιά πίπα....
Λίγο ισπανικο με τα ωραία πλούσια φυσικά βυζιά της!
Μ@λακες όσο την εγλυφα έχυνε και φώναζε....το ίδιο όσο την πηδαγα!!!
Φοβερά καυλιάρα παθιασμένη που σου δίνει την αίσθηση ότι γουστάρει πολύ που την πηδάς!
Την βάζω στα 4 και αφού συνεχίζω να τον βρέχω στο μούσκεμα μουνί της συνεχίζω αργά στον σφιχτό κώλο της.... Οριακά άντεξε να τον δεχτεί αλλά στην συνέχεια την κάρφωσα αρκετά δυνατά και πρέπει να ακούστηκαν μέχρι έξω οι φωνές της!!
Τέλος πάντων αρκετά καλό ραντεβού θα πάρω ξανά σίγουρα!
δουλευε παλια στο yourangels ως britney....
Η γνωστη Anna - Maria ind που εχει και δικο της νημα στο *****.....
αυτη ειναι...Αν είναι αυτή που δεν έχει φωτογραφίες στην καρτέλα της, τότε μέτρια πράγματα.
μετρια πραγματα, κοντουλα με σχετικα μεγαλα βυζια και πολλα χιλιομετρα στον αγωνα... στα 100 που ζηταει υπαρχουν πολλες καλυτερες
Το ότι κράτησε πολύ λίγο , αλλά αυτό ήταν από μεριάς μου . Παίζει να είχαμε κάνα εικοδαλεπτο ακόμα.Κάτι ενοχλητικό είχε το ραντεβού σου?
Δεν πειράζει αδερφέ πήρα εγώ το αίμα σου πίσω στην δεύτερη πιστόλια... Μου φώναζε coming coming και όσο μου το ελεγε τόσο την καρφωνα πιο δυνατά!!!!Το ότι κράτησε πολύ λίγο , αλλά αυτό ήταν από μεριάς μου . Παίζει να είχαμε κάνα εικοδαλεπτο ακόμα.