hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Που βρίσκουμε στοιχεία για την Βάνα;Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα την Βάνα που είναι πλέον ανεξάρτητη και δούλευε παλιά στο silver spa?
Που βρίσκουμε στοιχεία για την Βάνα;Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα την Βάνα που είναι πλέον ανεξάρτητη και δούλευε παλιά στο silver spa?
πουθενα κυριε δεν τον εβρεξα.Έλα τώρα αφού αναμενόμενο ήταν
Είστε ζημιαριδες εσύ και ό άλλος ό τύπος που κάπου θα τόν βρέχει σήμερα
Με εκείνο το διπλό τί έγινε τελικά ξέρουμε κάτι;
πουθενα δεν ψηφιζα,εβλεπα εκλογοαποτελεσματα με φιλους και ριξαμε ΤΟ γελιο.Αχ εσύ ρε , τι μου έκανες .
Από την Παρασκευή μέχρι τώρα απαντάω σε μυνήματα
Ο "άλλος" κάπου θα ψηφίζει μάλλον
Καλημέρα φίλε μου θα μπορούσα να έχω και γω το τηλέφωνο ευχαριστώ πολύ!
στειλτε του πμ ρε σεις.Αν εχεις την καλοσυνη , μπορεις να μου στειλεις και σε μενα το τηλεφωνο της? Ευχαριστω!
Έχει η αγγελία φιλαράκιΤηλέφωνο της κοπέλας υπάρχει συναγωνιστή;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τηλέφωνο της κοπέλας υπάρχει συναγωνιστή;
Απαντάει ο dimigoall δεν είναι σάν εμάς τά λαμόγιαστειλτε του πμ ρε σεις.
απανταει αυτος,δεν ειναι σαν κι εμενα
στειλτε του πμ ρε σεις.
απανταει αυτος,δεν ειναι σαν κι εμενα
να το προσεχεις αυτο φιλαρακι,μη το συνηθισεις και σου αρεσει μετα.Με γαμήσανε
...περαστικος μη δινεις σημασια,ειδα φως και μπηκα!Και τότε τι ψάχνεις εδώ πέρα μέσα με εμάς τα μιάσματα?
Όντως αματουρι κανονικό η μικρή. Αξίζει με τα χίλια.Ευχαριστώ για το τηλέφωνο. Οπότε μπορέσεις στείλε και της φίλης της...Άσε φίλε με ξετίναξε το Ρωσίδι ...
Άλογο λέμε , Φούλ πακέτο υπηρεσιών , κλασική ρώσικη τσιμπουκάρα με κατάποση , κωλαρακι ποίημα , δεν κοιτάζει ρολόι .
100 ευρουλάκια και κάθησε σχεδόν δύο ώρες .
Αματουρι κανονικό .
Περίπτωση .
Την ρώτησα αν είναι να δώσω τηλέφωνο εδώ στο σαη , δεν έχει problem .
Ελπίζω να μην την κάψουν στο οι συναγωνιστές ...
λοιπόν έγινε η συνεύρεση, ήτανΚι εγώ την ίδια απορία έχω. Και πόσο τζούσι είναι η κοπέλα
Ρε καργιόληδεςΌντως αματουρι κανονικό η μικρή. Αξίζει με τα χίλια.Ευχαριστώ για το τηλέφωνο. Οπότε μπορέσεις στείλε και της φίλης της...
Αλβανιδάρα .....με 80 ευρώ έναρξη .....τυπικό αποστειρωμένο πρόγραμμα 1 εκτόνωση κι όλα με καπότα... .....κι ότι θέλεις extra +20....+20 ....+20......απ ότι μου είπε στο τηλ....κάνει τα πάντα!!!Την έχει δοκιμάσει κάποιος ?
Δε νομίζω...έχω ύψος 1.70. τηλεφώνησέ μου. Δεν δουλεύω πια σε γραφεία αλλά μόνη μου με δωράκι 80€ - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Αυτή ειναι αληθινή;
είμαι σχεδον σίγουρος πως προκειται για το ίδιο πρόσωπο.....https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/prosfates-foto-moy-kano-foyl-programma-erchomai-se-diko-soy-choro-stin-athina-6999076299_i1448584Αλβανιδάρα .....με 80 ευρώ έναρξη .....τυπικό αποστειρωμένο πρόγραμμα 1 εκτόνωση κι όλα με καπότα... .....κι ότι θέλεις extra +20....+20 ....+20......απ ότι μου είπε στο τηλ....κάνει τα πάντα!!!
Οι φώτο μου άρεσαν πολύ .....αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω......πρέπει να είναι παλιά στο κουρμπέτι.....κι έιχε βάλει κι άλλες αγγελίες στο παρελθόν με άλλο όνομα φυσικά......η φωνή της κάτι μου θύμησε.....
Μπραβο ρε φιλε κατι μου θυμιζει η φατσα της αλλα δε μπορω να θυμηθωΑλβανιδάρα .....με 80 ευρώ έναρξη .....τυπικό αποστειρωμένο πρόγραμμα 1 εκτόνωση κι όλα με καπότα... .....κι ότι θέλεις extra +20....+20 ....+20......απ ότι μου είπε στο τηλ....κάνει τα πάντα!!!
Οι φώτο μου άρεσαν πολύ .....αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω......πρέπει να είναι παλιά στο κουρμπέτι.....κι έιχε βάλει κι άλλες αγγελίες στο παρελθόν με άλλο όνομα φυσικά......η φωνή της κάτι μου θύμησε.....
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε ! Αυτός ο αχλαδωτός κώλος ειναι άρρωστος έτσι δεν ειναι ; Είναι τόσο καλός όσο φαίνεται ; Επίσης αντέχει στις υψηλές στροφές και στο δυνατό γαμήσι όπως λέει ;λοιπόν έγινε η συνεύρεση, ήταν
λίγο πιο τζούσι απ τις φωτό...έχει χοντρή αχλαδωτή κωλάρα...στην αρχή
πάει να σου φάει χρόνο με το μπλα
μπλα και το μπάνιο και κάνει φουλ iqos... ζήτησε τα
λεφτά
μπροστά... είναι κάπως τυπική στις υπηρεσίες της και έχει αρκετή τρίχα ανάμεσα στον κώλο και στο μουνί αηδία...τελείωμα στο στόμα δεν κάνει...λέει πως έχει βάση στην αθήνα και μια φορά το μήνα πάει πάτρα... από
μένα είναι στα ΔΕΝ
Οχι σε αυτό δεν έκανα πλάκα τότε. Απλά μετά από τόσες βδομάδες έχουν φύγει πλέον όλες από Ελλάδα. (κανονίστε τώρα να στέλνετε πάλι να ζητάτε τηλέφωνα)Ποτε θα καταλαβουν μερικοι οτι σας δουλευουν?? Ειναι χειροτερο νομιζω απο της κολομβιανες απο tinder
Περί ποίας πρόκειται;Όντως αματουρι κανονικό η μικρή. Αξίζει με τα χίλια.Ευχαριστώ για το τηλέφωνο. Οπότε μπορέσεις στείλε και της φίλης της...
Περί ποίας πρόκειται;