Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.799
- Πόντοι
- 456
ερωτιάρες και οι πέτρες μαζί σου λέμε..."Με ξέρουν κι οι πέτρες "αγαπη χαχαχαχα!!
Φιλάκια!
ερωτιάρες και οι πέτρες μαζί σου λέμε..."Με ξέρουν κι οι πέτρες "αγαπη χαχαχαχα!!
Φιλάκια!
συνάδελφε petergsp αν μπορείς στε΄λε pmτσεκ πμ.
σου εστειλα και το καινουργιο της Αννουλας
Η Αννα24;το καινουργιο της Αννουλας
....εχει μαγκα μου, πηρα εγω πριν 4-5 μερες, 25+ (που φαινεται για 25αρα) με 100/h (χωρις anal), αλλα ειναι δυσκολη η επικοινωνιαρε γαμωτο ένα όμορφο μωράκι κατω των 25 για να βγάλουμε τα γούστα μας στα 120€ δεν έχει ;;
Μαλακα όλες 150,170 κ αυτά χωρίς κωλο , ώπα ρε πούστη μου ….
Σε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...Ωραία μία χαρά θα μου στείλει καί ό dimi τής 25χρονης Ρωσίδας που τά κάνει όλα με 100 καί θά είμαι άρχοντας
Ποια είναι Αννουλα, συνάδελφοι; Παλιά καραβάνα, απρόσιτο μωρό που επιλέγει με προσοχή; Έτσι για να ξέρουμεΣε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...
Παιδιά ανταλλαγή με Αννούλας όποιος έχει
μακαρι να ειναι η αννα110Ποια είναι Αννουλα, συνάδελφοι; Παλιά καραβάνα, απρόσιτο μωρό που επιλέγει με προσοχή; Έτσι για να ξέρουμε
Και στο site θα γίνει τουΆσε φίλε με ξετίναξε το Ρωσίδι ...
Άλογο λέμε , Φούλ πακέτο υπηρεσιών , κλασική ρώσικη τσιμπουκάρα με κατάποση , κωλαρακι ποίημα , δεν κοιτάζει ρολόι .
100 ευρουλάκια και κάθησε σχεδόν δύο ώρες .
Αματουρι κανονικό .
Περίπτωση .
Την ρώτησα αν είναι να δώσω τηλέφωνο εδώ στο σαη , δεν έχει problem .
Ελπίζω να μην την κάψουν στο οι συναγωνιστές ...
Σε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...
Αννουλας έχω εγώ....Σε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...
Από παλαιό Φάληρο λέμε ...Ποια είναι Αννουλα, συνάδελφοι; Παλιά καραβάνα, απρόσιτο μωρό που επιλέγει με προσοχή; Έτσι για να ξέρουμε
Καλησπερα η πεγκυ ειναι αυτη που δουλευε τελευταιο στο your angel;;;που πηγαινε στα στρεαμ του χαγιατε με την κωνσταντινα και τσακωνοτανε με τον τζανετο;;;
Thanks για το τηλ.....Έχω διπλό τον λεβαντοφσκι αν ενδιαφέρεσαι ...
Τυπε πρέπει να είναι το γνωστό βυτιοφορο από Κορυδαλλο μεριά,δεν έχουν αναφερθεί και τα καλυτεραΔεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το σωστο νημα.... αλλα ας κανω την ερωτηση...
Ξερω πληροφοριες για την κυρια ?
Ριαλ γυναικα 10.
Η καλυτερη πιπα τησ Αθηνας σε περιμενει εδω ειμαι η Αννουλα ελληνιδα θεα.....τα ραντεβου γινονται μονο στο σπιτιμου οχι εξω στειλε μου μυνημα 6987516876 telegramm !!!!!!whats up 6999148576 !!!!!!sms 6987516876 τιμουλα απο 10€ 10 λεπτα πιπα: μισάωρο 20_€ κλπ κανω κ επαγγελματικο μασαζ χαλαρωσησ...kanesex.com
Παντως γυναικα ειναι.... δεν θα μας βγει κανενα σαλαμι αερος απο κατω να τρεχουμε....Τυπε πρέπει να είναι το γνωστό βυτιοφορο από Κορυδαλλο μεριά,δεν έχουν αναφερθεί και τα καλυτερα
Γραφείο .... σημαίνει ντε και καλά σαβούρες ;Τίποτα να μην κάνει γραφείο με κλειστά μάτια