BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.738
- Πόντοι
- 27.636
Έχει κανείς ιδέα ποια είναι; Έχει φωτογραφίες που παραπέμπουν στο AGN άρα πιθανό να είναι πρώην κορίτσι του γραφείου.
Thanks για το τηλ.....Έχω διπλό τον λεβαντοφσκι αν ενδιαφέρεσαι ...
Τυπε πρέπει να είναι το γνωστό βυτιοφορο από Κορυδαλλο μεριά,δεν έχουν αναφερθεί και τα καλυτεραΔεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το σωστο νημα.... αλλα ας κανω την ερωτηση...
Ξερω πληροφοριες για την κυρια ?
Ριαλ γυναικα 10.
Η καλυτερη πιπα τησ Αθηνας σε περιμενει εδω ειμαι η Αννουλα ελληνιδα θεα.....τα ραντεβου γινονται μονο στο σπιτιμου οχι εξω στειλε μου μυνημα 6987516876 telegramm !!!!!!whats up 6999148576 !!!!!!sms 6987516876 τιμουλα απο 10€ 10 λεπτα πιπα: μισάωρο 20_€ κλπ κανω κ επαγγελματικο μασαζ χαλαρωσησ...kanesex.com
Παντως γυναικα ειναι.... δεν θα μας βγει κανενα σαλαμι αερος απο κατω να τρεχουμε....Τυπε πρέπει να είναι το γνωστό βυτιοφορο από Κορυδαλλο μεριά,δεν έχουν αναφερθεί και τα καλυτερα
Γραφείο .... σημαίνει ντε και καλά σαβούρες ;Τίποτα να μην κάνει γραφείο με κλειστά μάτια
Τυπε άλλο αξιόλογο γραφείο δες τόσα έχει εδώ και άλλο της πλάκαςΓραφείο .... σημαίνει ντε και καλά σαβούρες ;
Από το 1993 μέχρι το 2018 ... από γραφεία ψωνίζαμε ......... όσι υπήρχε στήλη .... ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ....
2000 αγγελίες μέχρι ... 2010 .... πολύ λιγότερες μετά ........
Τυπε άλλο αξιόλογο γραφείο δες τόσα έχει εδώ και άλλο της πλάκας
Όσα είναι τέλος πάντων αυτά ναιΠοια λες αξιόλογα ;
Τα 3 γνωστά με σίτυ τουρς ;
Άσε φίλε με ξετίναξε το Ρωσίδι ...
Άλογο λέμε , Φούλ πακέτο υπηρεσιών , κλασική ρώσικη τσιμπουκάρα με κατάποση , κωλαρακι ποίημα , δεν κοιτάζει ρολόι .
100 ευρουλάκια και κάθησε σχεδόν δύο ώρες .
Αματουρι κανονικό .
Περίπτωση .
Την ρώτησα αν είναι να δώσω τηλέφωνο εδώ στο σαη , δεν έχει problem .
Ελπίζω να μην την κάψουν στο οι συναγωνιστές ...
Θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλέφωνο της;Άσε φίλε με ξετίναξε το Ρωσίδι ...
Άλογο λέμε , Φούλ πακέτο υπηρεσιών , κλασική ρώσικη τσιμπουκάρα με κατάποση , κωλαρακι ποίημα , δεν κοιτάζει ρολόι .
100 ευρουλάκια και κάθησε σχεδόν δύο ώρες .
Αματουρι κανονικό .
Περίπτωση .
Την ρώτησα αν είναι να δώσω τηλέφωνο εδώ στο σαη , δεν έχει problem .
Ελπίζω να μην την κάψουν στο οι συναγωνιστές ...
Κρατάει μεν, αλλά έχω την αίσθηση πλέον ότι από τα πολλά χιλιόμετρα έχει πεσει λίγο. Σε τελευταία συνάντηση προ διμήνου δεν ήταν όπως παλαιότερα, ίσως και τυχαίο.μαγκες εχει παρει κανεις ραφεαλα/ιολη προσφατα να μου πει εντυπωσεις? κραταει ακομα το sub χαρακτηρα?
Γυναίκα είναι αλλά ότι θα τρέχεις είναι σίγουρο!!!!!Παντως γυναικα ειναι.... δεν θα μας βγει κανενα σαλαμι αερος απο κατω να τρεχουμε....
Είσαι από τους τυχερούς που το πήραν ...Thanks για το τηλ.....
Για ποια κοπελα μιλατε κυριοι;Είσαι από τους τυχερούς που το πήραν ...
Ρωσίδα Αννούλα κύριε τύπεΓια ποια κοπελα μιλατε κυριοι;
Όχι παίζει σε κλειστό κύκλο για την ώραΥπαρχει καπου αγγελια;