kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.278
- Πόντοι
- 446
αλβανίδα σίγουρα.....μιλησα σημερα μαζί της.....παρόλο που πρέπει να ναι οντως μπάζο απ΄τα λεγόμενα των συναγωνιστών , θέλω να την ξεκωλιάσω και να την χύσω λαρύγγι που απ΄ότι μου είπε το κάνει.....όσες φορές γαμάω αλβανίδες από κώλο το έχω απολαύσει ασχέτως εμφάνισης.....εκτός πια αν πρόκριται για έκτρωμα....αγαπητε κοπρογατε
καλυτερα να σκαρφαλωσεις σε κανα κεραμιδι και να νιαουριζις ολη νυχτα,νηστικος.....σιγουρα θα ειναι πιο ικανοποιητικη η βραδυα......ειχα κανονισει απο χτες αλλα ευτυχως οι συναγωνιστες ανεφεραν τις μουφα φωτο.......επειδη ομως το κατω κεφαλι ειναι ισχυροτερο του πανω και επειδη δεν ειχα τι αλλο να κανω .θυμηθηκα και τα νιατα μου που πηδαγα με τα αλεξιπτωτα ξεκινησα για το μπιλ....το μονο συν ηταν οτι ηρθε στην ωρα της......κατα τα αλλα ηρθε και κοπανησε τη πορτα τοσο που με τρομαξε νομιζοντας οτι με επιασε ο απατημενος συζηγος.....ανοιξα και αυτο που ειδα δεν βοηθησε στο παραμικρο τη κατασταση.....μουρη προς το ασχημο,βυζια μαλλον τα ξεχασε σπιτι,κωλος πιο φαρδυς και απο δημοσιο υπαλληλο που ειναι στο πρωτοκωλλο.....οτι πιο ατσουμπαλο εχω δει....για να μη μακρυγορω ενα απαλο χτυπημα στην πλατη και την προτροπη μου να παει στην ευχη της παναγιας....κατι μουρμουρησε στο τελος φευγοντας οτι δεν με εχει αναγκη η κατι τετοιο.....το καλυτερο ηταν οτι ζητουσε 120 ευρω....