Το λοιπόν συνάδελφοι, συμμυστες, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι στο δρόμο προς το αναπόφευκτο.
Μετά από κανόνισμα μέσω γουατσαπ με την εν λόγω κορασίδα σχετικά με ενημέρωση προγράμματος εκλεισα με συνοπτικές διαδικασίες και λακωνικά ραντεβού.
Καμία αγένεια από μεριάς της, τυπική συνεννόηση.
Τυπική στην ενημέρωση για την καθυστερηση. Ενημέρωσε μια ωρα πριν ότι θα αργήσει 10-15 λεπτά όποτε το καθυστέρησα και εγω.
Ήρθε ετοιμη καθαρή και μετά από σύντομο κοινωνικό εναγκαλισμό πέσαμε στα του αγώνα.
Φοβερή πίπα, όχι ρουμανική υγρή αλλά προσεκτική και γεμάτη με αρκετό deep throat και καμία αίσθηση ξεπέταγματος.
Σώμα αδύνατο, φαίνεται ότι έχει κάνει γυμναστική κάποια χρόνια παλιότερα.
Επίσης η γλώσσα του σώματος της βγάζει κάτι το σεξουαλικα άρρωστο.
Αρκετό μελάνι αλλά τοποθετημένο με ανέμελα ανεπιτήδευτο τρόπο, γνήσιο θα έλεγε κανείς.
Στα του αγώνα γενικά δε μου αρέσει να μπαίνω σε λεπτομέρειες αλλά τηρήθηκαν με το παραπάνω τα συμφωνηθέντα χωρίς να λάβω καμία ένδειξη ξεπεταγματος.
Σε κάποια φάση η στάση του σώματος της στο πρωκτικό μου θύμισε Taylor Rain, όποτε έπεσε και η κατάθεση, η οποία επειδή βγήκε από την ψυχή κοντεψε να ξεχειλίσει το σκουφί, και ήταν η δευτερη φορά.
Πιστεύω αν γίνει καλή συνεννόηση σχετικά με την ωρα εξαρχής δεν θα υπάρχει θέμα.
Η κοπέλα είναι κοινωνική καθολου διεκπαιρωτικη και για εμένα θα παίξει ξανά.
Η φωτο προσώπου βγάζει αυτό το άρρωστο που περιμένεις αλλά πιθανώς να έχει υποστεί κάποια τροποποίηση για να φαίνεται κάπως πιο ομαλή. Ειδικά σε αυτή που έχει επιλέξει στο WhatsApp.
Χωρίς όμως να πεις ότι τη διώχνεις ως κάτι το οποίο παρουσίαζετε διαφορετικά.
Γενικά αν θέλετε δοκιμές και έχετε άσχετες εμπειριες, γράφετε εδώ. Περνάω φάση κασκαντέρ τα τελευταία δυο χρόνια όποτε δεν έχω θέμα να δοκιμάζω και να επανέρχομαι. Αρκεί να δεχεται πρωκτικό. Όσο πιο δεκτική από πίσω αν βρω ευκαιρια θα πάω μην αγχώνεστε, και όταν μπορέσω θα επανέλθω.
Αυτά.
Τα νεφρά μου τώρα ζητάνε επισταμένα δόση βυνης κριθαριού και λικισκου. Τα λέμε.