μα εγραψα ! αγενεστατη !
Επισης σημαντικο για μενα μειονεκτημα της ειναι πως απαιτει απ τον πελατη να κανει συναντηση μαζι της μονον σε Μπιλ -Πριβε
Αδερφέ αν όντως είναι αγενής φυσικά και καλά έκανες και μαζί σου είμαι.
Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω άλλη μία....
Οσες έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά απαιτείται να μπαίνουν στο περιθώριο και η πείνα θα τις γιατρέψει.
Παρόλα αυτά εγώ παλιότερα που την είχα πάρει αρκετές φορές το ραντεβού το έκλεινα μέσω viber χωρίς προβλήματα και στο δωμάτιο δεν αντιμετώπισα ποτέ αγενια.
Τώρα όσον αφορά το θέμα bill prive εγώ δεν το βρίσκω λάθος διότι μπορεί να μένει εκεί κοντά και να την βολεύει να πηγαινοέρχεται.
80€ 1 ώρα 2 φορές με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό νομίζω ότι είναι τιμή έκπληξη για τα δεδομένα που έχουμε σήμερα καί είναι λογικό να μη δέχεται να πληρώσει μπρος πίσω ταξί για να πάει στο ξενοδοχείο που θέλω εγώ.... Βάλε που σίγουρα υπάρχουν μ@λακες που κλείνουν ραντεβού και δεν πάνε βάλε και άλλους τόσους που παίρνουν τηλέφωνα έτσι για κ@υλαντα.
Τέλος πάντων εγώ θα την πάρω αυτές τις μέρες και θα γράψω ξανά την κριτική μου που εύχομαι να είναι όπως πρίν κάνα χρόνο που την πήρα!