HabibiSleeper
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
kseroume kati gi autin?
Ανέκαθεν είναι το σωστό. Το επίθημα «θεν» έχει την έννοια «από».etsi kai αλλιως απο ανεκαθεν δεν ηταν το δυνατο χαρτι της παρεας στο σεξ ...ομως ειναι ακριβως οπως τα λες δεν τα κλαις
Ο τυπος ξερει καλυτερα απο τον Ομηρο;Ανέκαθεν είναι το σωστό. Το επίθημα «θεν» έχει την έννοια «από».
ΔΕΝ χάνεις και τίποτα.Έχει πάρει κανείς Nadia να μας πει εντυπώσεις; Φαίνεται φωτιά.
εδω ειχε γινει μια κουβεντα παλιοτερα για μια-δυο σελιδες.Ρε μάγκες η Δανάη που έχει και προφίλ στο fb danaemassage έχει κανείς εικόνα ποιες είναι ακριβώς οι υπηρεσίες τις, γιατί δε το αναλύει πουθενά;
Ρε φίλε εξήγησε μου κάτι πριν από τρία χρόνια έστελνες στην άλλη και σου τα εξηγούσα όλα αναλυτικότατα, ήταν πρόθυμη να κάνει συνάντηση και πλέον δε μπορείς να πάρεις μια απάντηση πόσο μάλλον να σου πει τι υπηρεσίες προσφέρει ξεκάθαρα έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε τις βίζιτες να γαμήσουμε. Είναι η ιδέα μου ρε φίλε;εδω ειχε γινει μια κουβεντα παλιοτερα για μια-δυο σελιδες.
προσωπικη γνωμη δεν εχω.
τα συμπερασματα δικα σου.
Σεξ μασάζ στο σπίτι | ερωτικό μασάζ πληροφορίες με 42k αναρτήσεις
Πάνω από 42k αναρτήσεις με πληροφορίες για ερωτικό σεξ μασάζ στο σπίτι. Απόψεις, ανταλλαγές πληροφοριών, φωτογραφίες από τα μέλη του site.www.bourdela.com
δεν την ξερω την κυρια φιλε.Ρε φίλε εξήγησε μου κάτι πριν από τρία χρόνια έστελνες στην άλλη και σου τα εξηγούσα όλα αναλυτικότατα, ήταν πρόθυμη να κάνει συνάντηση και πλέον δε μπορείς να πάρεις μια απάντηση πόσο μάλλον να σου πει τι υπηρεσίες προσφέρει ξεκάθαρα έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε τις βίζιτες να γαμήσουμε. Είναι η ιδέα μου ρε φίλε;
Για πες καμιά πληροφορία επί του αγώνα.ΔΕΝ χάνεις και τίποτα.
Για αυτήν την Δανάη λέμε;..... μάλιστα.εδω ειχε γινει μια κουβεντα παλιοτερα για μια-δυο σελιδες.
προσωπικη γνωμη δεν εχω.
τα συμπερασματα δικα σου.
Σεξ μασάζ στο σπίτι | ερωτικό μασάζ πληροφορίες με 42k αναρτήσεις
Πάνω από 42k αναρτήσεις με πληροφορίες για ερωτικό σεξ μασάζ στο σπίτι. Απόψεις, ανταλλαγές πληροφοριών, φωτογραφίες από τα μέλη του site.www.bourdela.com
Φιλε εισαι ωραιος! Ενδιαφερον φαινεται!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Μάγκες, ξέρουμε τπτ για την συγκεκριμένη???
πολυυυυ ενδιαφερον φαινεταιιLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Πάρα πολύ....πολυυυυ ενδιαφερον φαινεταιι
απαντανε οταν δεν υπαρχει πελατεια.....οσο η δουλεια ρολαρει το παιζουν βαρια πεπονιαΡε φίλε εξήγησε μου κάτι πριν από τρία χρόνια έστελνες στην άλλη και σου τα εξηγούσα όλα αναλυτικότατα, ήταν πρόθυμη να κάνει συνάντηση και πλέον δε μπορείς να πάρεις μια απάντηση πόσο μάλλον να σου πει τι υπηρεσίες προσφέρει ξεκάθαρα έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε τις βίζιτες να γαμήσουμε. Είναι η ιδέα μου ρε φίλε;
Καλό φαίνεται,ναι....απλά λέω μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.....Γιατί δεν εχω δει να την αναφέρει κάποιος εδώ μέσα...Login • Instagram
αμα ζηταει και τετοιαα παειι κλαφτα χαραλαμπεσιγα μην απανταει η αν θα ζηταει καρτες και κουραφεξαλα