Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.974
- Πόντοι
- 11.146
...περιλαμβανει κ ημιδιατροφηΠεριμένω η σύλληψη μου να γίνει λίαν συντόμως κύριε.. συμπεριλαμβάνεται και το κρατητήριο?
...περιλαμβανει κ ημιδιατροφηΠεριμένω η σύλληψη μου να γίνει λίαν συντόμως κύριε.. συμπεριλαμβάνεται και το κρατητήριο?
Κατά τη γνώμη μου, εκείνες που δεν έχουν δικό τους νήμα είναι τα κρυφά διαμαντάκια. Εκείνες που αποφεύγουν τη διαφήμιση και τον ντόρο κι έτσι νιώθουν πιο ήρεμες να τα δώσουν όλα στις υπηρεσίες.
Η Dior είναι από τις ελάχιστες που σε κερδίζουν αμέσως με τη συμπεριφορά τους.
Τώρα που φούντωσε ο ντόρος για να δούμε.
Κατά τη γνώμη μου, εκείνες που δεν έχουν δικό τους νήμα είναι τα κρυφά διαμαντάκια. Εκείνες που αποφεύγουν τη διαφήμιση και τον ντόρο κι έτσι νιώθουν πιο ήρεμες να τα δώσουν όλα στις υπηρεσίες.
Απόλυτα σωστοί :χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό...όμορφα κορίτσια υπάρχουν πολλά ,"όμορφα"μυαλά δυστυχώς λίγα , μακάρι να πάνε όλα καλά στο κορίτσι !!έτσι είναι τύπε όπως και ισχύει ότι εκείνες είναι οι πραγματικά ανεξάρτητες
έτσι είναι τύπε όπως και ισχύει ότι εκείνες είναι οι πραγματικά ανεξάρτητες
Χθεσινή συνάντηση με Ντιόρ - Μαλβίνα.
Η κοπέλα είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό, κάτι άλλο!
Εμφανισιακά, είναι αυτό που λέμε στο χωριό μου, flawless. Όσο και αν ψάξεις δε μπορείς να βρεις κάποιο ψεγάδι.
Στο κομμάτι της επικοινωνίας, κινείται πολύ πάνω από το μέσο όρο.
Αν προσέξει κάποιες λεπτομέρειες, και δεν καεί, έχει τα potentials να αφήσει εποχή.
Χωρίς να διαφωνώ σε κάτι από τα παραπάνω η Dior δήλωσε πρόσφατα ότι θα ανοίξει νήμα.Κατά τη γνώμη μου, εκείνες που δεν έχουν δικό τους νήμα είναι τα κρυφά διαμαντάκια. Εκείνες που αποφεύγουν τη διαφήμιση και τον ντόρο κι έτσι νιώθουν πιο ήρεμες να τα δώσουν όλα στις υπηρεσίες.
Καλησπέρα κι από εμένα σε όλους, χωρίς να μπορώ να προβλέψω κάτι ή να κάνω σίγουρες δηλώσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι είμαι εδώ για να μείνω και σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σχόλια! Κατανοώ επίσης τα requests για το νήμα όμως δυστυχώς είναι κάτι το οποίο απαιτεί ένα υπέρογκο ποσό χρόνου κι εγώ δεν θέλω να αφήσω κανέναν με παράπονο.. βλέποντας και κάνοντας. Τα φιλιά μου!Χωρίς να διαφωνώ σε κάτι από τα παραπάνω η Dior δήλωσε πρόσφατα ότι θα ανοίξει νήμα.
Υπάρχει κι άλλη λύση αλλά δεν επεκτείνομαι προς το παρόν.καλυτερα να μεινεις ετσι οπως σε ξερουμε
Χωρίς να διαφωνώ σε κάτι από τα παραπάνω η Dior δήλωσε πρόσφατα ότι θα ανοίξει νήμα.
Μα δεν είπα ότι το έγραψες εσύ.Δεν είπα πουθενά αυτό.
Και ναι η Dior δήλωσε ότι θα ανοίξει αλλά θέλει χρόνο για κάτι τέτοιο και η δικιά μου άποψη είναι να μην το κάνει.
Και να που η @DiorPoison το αναφέρει ότι ο χρόνος θα δείξει.
Εγώ προσκαλώ επίσημα την @DiorPoison να καταχραστούμε μαζί το νήμα της ΚιαραΥπάρχει κι άλλη λύση αλλά δεν επεκτείνομαι προς το παρόν.
Το 'πιασες το υπονοούμενο πονηρούλα.Εγώ προσκαλώ επίσημα την @DiorPoison να καταχραστούμε μαζί το νήμα της Κιαρα
Ή πολύ έξυπνη είσαι ή μου έχεις βάλει predator.Εγώ προσκαλώ επίσημα την @DiorPoison να καταχραστούμε μαζί το νήμα της Κιαρα
Η και τα δυο?Ή πολύ έξυπνη είσαι ή μου έχεις βάλει predator.
Βλάση χάρη σε σένα μόλις κέρδισα ένα τρόπαιο.Η και τα δυο?
Δέχομαι την πρόσκληση, με μεγάλη μου χαρά να κάνουμε αυτήν την κατάχρηση..Εγώ προσκαλώ επίσημα την @DiorPoison να καταχραστούμε μαζί το νήμα της Κιαρα
Εγώ προσκαλώ επίσημα την @DiorPoison να καταχραστούμε μαζί το νήμα της Κιαρα
Έχω κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα της πρότασης κορίτσια.Δέχομαι την πρόσκληση, με μεγάλη μου χαρά να κάνουμε αυτήν την κατάχρηση..