tragos24
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2023
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Όλοι μιλάνε γι’ αυτήν αλλά κανείς δεν λέει που θα την βρούμεΥπάρχει κάποιο λινκ για την κοπέλα?
Όλοι μιλάνε γι’ αυτήν αλλά κανείς δεν λέει που θα την βρούμεΥπάρχει κάποιο λινκ για την κοπέλα?
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Μηπως θυμασε πως ειχαν αναφερθει παλιοτερα στο νημα ωστε να το ψαξω στην αναζητηση;;Είναι φίλε κοστα από τις κοπέλες που έχουν αναφερθεί παλιότερα στο νήμα με τις ανεξάρτητες και είναι μικρότερες από 18 χρόνων .Εγώ δεν θα πήγαινα μαζι τους .Να είσαι καλά .
Όποιοι δείξουν ενδιαφέρον γι'αυτα τα κοριτσάκια θα πρεπει να διαγράφουν ΑΜΕΣΑ από το Bou!Είναι φίλε κοστα από τις κοπέλες που έχουν αναφερθεί παλιότερα στο νήμα με τις ανεξάρτητες και είναι μικρότερες από 18 χρόνων .Εγώ δεν θα πήγαινα μαζι τους .Να είσαι καλά .
Ειμαι στα 20 αν πηγαινει για εμενα αυτο..Όποιοι δείξουν ενδιαφέρον γι'αυτα τα κοριτσάκια θα πρεπει να διαγράφουν ΑΜΕΣΑ από το Bou!
Μην πω καταγγελία και φυλάκα!
Δουλεύει αλλά με τεράστιο queue. Καλή τύχη στο quest σουΞερει κανεις αν δουλευει αυτες τις μερες η Ιωαννα34?Της εχς στειλει εδς και 3 μερες και δεν απανταει.
Για όλους παει αδερφε. Κοίτα μεγαλυτερη.Ειμαι στα 20 αν πηγαινει για εμενα αυτο..
Ας πούμε ότι βλέπουμε δεν αγγίζουμε για να είμαστε ήσυχοι κ προτιστος ασφαλείς
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Μηπως θυμασε πως ειχαν αναφερθει παλιοτερα στο νημα ωστε να το ψαξω στην αναζητηση;;
Ξερει κανεις αν δουλευει αυτες τις μερες η Ιωαννα34?Της εχς στειλει εδς και 3 μερες και δεν απανταει.
Δηλαδή περίμενες 1 μήνα για να την πηδήξεις?εγω την ειδα στις 22 απριλιου με 4 βδομαδες αναμονη
Ρε μάγκες τι λέτε;!περνετε και αριθμό πρωτοκόλλου για να γαμησετε;!να περιμένεις κάποιες μέρες γτ έχεις κλείσει με τη πορνοστάρ των ονείρων σου ναι και εγώ μαζί σου αλλά να περιμένεις τόσο για την κάθε Ιωάννα όχι ρε φίλε πάει παααααρα πολύΔηλαδή περίμενες 1 μήνα για να την πηδήξεις?
Μακριά αααα παίδες το έχω ξαναγράψει εκβιάζουν δεν είναι 18
Δηλαδή περίμενες 1 μήνα για να την πηδήξεις?
Ρε μάγκες τι λέτε;!περνετε και αριθμό πρωτοκόλλου για να γαμησετε;!να περιμένεις κάποιες μέρες γτ έχεις κλείσει με τη πορνοστάρ των ονείρων σου ναι και εγώ μαζί σου αλλά να περιμένεις τόσο για την κάθε Ιωάννα όχι ρε φίλε πάει παααααρα πολύ
Μακάρι να είχα την πολυτέλεια να κάνω προγραμματισμό για έναν μήνα μετά και ας τον επαιζα μόνο στο ενδιάμεσο αλλά αν με τη δουλειά καταφέρω να ξέρω αν θα κάθομαι σκ θα ναι τρελό θαύμα!Αμα θες μην πας ρε αδεφε, εγω περιμενα
Μακάρι να είχα την πολυτέλεια να κάνω προγραμματισμό για έναν μήνα μετά και ας τον επαιζα μόνο στο ενδιάμεσο αλλά αν με τη δουλειά καταφέρω να ξέρω αν θα κάθομαι σκ θα ναι τρελό θαύμα!
Πάω πάσο τι να σου πω,μάλλον παίζει καμιά τρελή χημεια,επικό γαμησι η μαζεύεται πόντους για την κλήρωση....
Καλά βόλια!