giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.014
- Πόντοι
- 1.706
Και μάλιστα παντρεμένη χαχαχαΕκανα γκουγκλαρισμα το τηλεφωνο και το πρωτο αποτελεσμα μου βγαζει προφιλ fb.
Και μάλιστα παντρεμένη χαχαχαΕκανα γκουγκλαρισμα το τηλεφωνο και το πρωτο αποτελεσμα μου βγαζει προφιλ fb.
Συναγωνιστές γνωριζει κάποιος αν βγαίνει έξω και πως μπορώ να την βρω;Christy white
Christy white
Στείλε και εδώ με pm ρε αδερφέ, κάνε το καλό , έχει πέσει ξεραϊλα.Ολο σε κάτι μπατόλες πεφτούμε και είμαι στο τσακ να το παρατήσω το σπορ...της το ειπα γιαυτο και οι φωτο και το τηλεφωνό της με πμ................θελει το κοριτσι να κανει καριερα.....
Όλοι μιλάνε γι’ αυτήν αλλά κανείς δεν λέει που θα την βρούμεΥπάρχει κάποιο λινκ για την κοπέλα?
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Μηπως θυμασε πως ειχαν αναφερθει παλιοτερα στο νημα ωστε να το ψαξω στην αναζητηση;;Είναι φίλε κοστα από τις κοπέλες που έχουν αναφερθεί παλιότερα στο νήμα με τις ανεξάρτητες και είναι μικρότερες από 18 χρόνων .Εγώ δεν θα πήγαινα μαζι τους .Να είσαι καλά .
Όποιοι δείξουν ενδιαφέρον γι'αυτα τα κοριτσάκια θα πρεπει να διαγράφουν ΑΜΕΣΑ από το Bou!Είναι φίλε κοστα από τις κοπέλες που έχουν αναφερθεί παλιότερα στο νήμα με τις ανεξάρτητες και είναι μικρότερες από 18 χρόνων .Εγώ δεν θα πήγαινα μαζι τους .Να είσαι καλά .
Ειμαι στα 20 αν πηγαινει για εμενα αυτο..Όποιοι δείξουν ενδιαφέρον γι'αυτα τα κοριτσάκια θα πρεπει να διαγράφουν ΑΜΕΣΑ από το Bou!
Μην πω καταγγελία και φυλάκα!
Δουλεύει αλλά με τεράστιο queue. Καλή τύχη στο quest σουΞερει κανεις αν δουλευει αυτες τις μερες η Ιωαννα34?Της εχς στειλει εδς και 3 μερες και δεν απανταει.
Για όλους παει αδερφε. Κοίτα μεγαλυτερη.Ειμαι στα 20 αν πηγαινει για εμενα αυτο..
Ας πούμε ότι βλέπουμε δεν αγγίζουμε για να είμαστε ήσυχοι κ προτιστος ασφαλείς
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Μηπως θυμασε πως ειχαν αναφερθει παλιοτερα στο νημα ωστε να το ψαξω στην αναζητηση;;
Ξερει κανεις αν δουλευει αυτες τις μερες η Ιωαννα34?Της εχς στειλει εδς και 3 μερες και δεν απανταει.
Δηλαδή περίμενες 1 μήνα για να την πηδήξεις?εγω την ειδα στις 22 απριλιου με 4 βδομαδες αναμονη