Καλησπέρα παιχταράδες μου. Ξερει κανεις τίποτα για αυτή εδώ;
στο δικό μου χώρο Αθήνα κέντρο
sexorama.eu
Με τον ίδιο αριθμό εμφανίζονται πολλες κοπέλες πρέπει να είναι γραφείο.. το νου σουΓνωρίζει κανείς τίποτα;Sonia ανεξάρτητη 6985672136 Κάνω και αυταρχικά για άντρες που θέλουν και το κάτι άλλο...
Καλησπέρα είμαι η Sonia μια ανεξάρτητη ξανθιά γυναίκα 25 χρονών. Είμαι πολύ αισθησιακή και ελκυστική παρουσία, με πολύ ωραίο πρόσωπο και φοβερό κορμί, ξεχωρίζω πραγματικά από τις υπόλοιπες κοπέλες. Ο κύριος στόχος μου είναι να έχεις μια αξέχαστη στιγμή και να φτάσεις στον πιο έντονο οργασμό που...kanesex.com
Αρμενικη βιζιταΞεχασα.....μου συστηθηκε ως Monica.....απο Αρμενια......ΚΑΛΟ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Πριν την πρωτομαγια σε παραλιακο club μελαχρινο....παιχθηκε πιπα στα ενδωτερα.....και πηρα τηλεφωνο.....θα μου πειτε λαθος νημα......Εγινε επικοινωνια...( αρεσε ....βυζαρες κωλαρα....μελανουρι)και μου ειπε δεν θα μου δωσεις δωρακι??? Σιγουρα.....ξεκιναμε με το γκομενακι 170...175 περιπου , μελαχρινο μεγαλες ματαρες......βυζαρες τριαρια....καμια 30αρια Μαιων και υπεροχη κωλαρα που δεν πηρα......ηταν ντροπαλο το χρυσομου! Κλεισθηκε ραντεβου ωριαιο για 100 εβραιους και εξελιχθηκε οπως περιμενα.....το κοριτσι ηρθε στην ωρα του στην πενα με κατι πεδιλα δωδεκαποντα.....πιπα σεμιναριακή....δυο γυροι ...σχετικα εντονοι σε ολες τις position.....τελειωμα στις βυζαρες με ισπανικη υποχωρηση........και εμεινε η πατουρα για επομενη φορα......μου ειπε οτι θελει να το δουλεψει γενικα το θεμα του call girl.....σας παραθετω photos.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα δεν είμαι νεο μελοσ έχω φτιάξει καινούριο κωδικό διότι είχα χάσει τους κωδικούς μου από το παλιό εάν είναι εύκολο να έχουμε το τηλέφωνο ευχαριστώ!Πριν την πρωτομαγια σε παραλιακο club μελαχρινο....παιχθηκε πιπα στα ενδωτερα.....και πηρα τηλεφωνο.....θα μου πειτε λαθος νημα......Εγινε επικοινωνια...( αρεσε ....βυζαρες κωλαρα....μελανουρι)και μου ειπε δεν θα μου δωσεις δωρακι??? Σιγουρα.....ξεκιναμε με το γκομενακι 170...175 περιπου , μελαχρινο μεγαλες ματαρες......βυζαρες τριαρια....καμια 30αρια Μαιων και υπεροχη κωλαρα που δεν πηρα......ηταν ντροπαλο το χρυσομου! Κλεισθηκε ραντεβου ωριαιο για 100 εβραιους και εξελιχθηκε οπως περιμενα.....το κοριτσι ηρθε στην ωρα του στην πενα με κατι πεδιλα δωδεκαποντα.....πιπα σεμιναριακή....δυο γυροι ...σχετικα εντονοι σε ολες τις position.....τελειωμα στις βυζαρες με ισπανικη υποχωρηση........και εμεινε η πατουρα για επομενη φορα......μου ειπε οτι θελει να το δουλεψει γενικα το θεμα του call girl.....σας παραθετω photos.....
Και μια πιο αισθαντική.......πολύ ωραίο
Πριν την πρωτομαγια σε παραλιακο club μελαχρινο....παιχθηκε πιπα στα ενδωτερα.....και πηρα τηλεφωνο.....θα μου πειτε λαθος νημα......Εγινε επικοινωνια...( αρεσε ....βυζαρες κωλαρα....μελανουρι)και μου ειπε δεν θα μου δωσεις δωρακι??? Σιγουρα.....ξεκιναμε με το γκομενακι 170...175 περιπου , μελαχρινο μεγαλες ματαρες......βυζαρες τριαρια....καμια 30αρια Μαιων και υπεροχη κωλαρα που δεν πηρα......ηταν ντροπαλο το χρυσομου! Κλεισθηκε ραντεβου ωριαιο για 100 εβραιους και εξελιχθηκε οπως περιμενα.....το κοριτσι ηρθε στην ωρα του στην πενα με κατι πεδιλα δωδεκαποντα.....πιπα σεμιναριακή....δυο γυροι ...σχετικα εντονοι σε ολες τις position.....τελειωμα στις βυζαρες με ισπανικη υποχωρηση........και εμεινε η πατουρα για επομενη φορα......μου ειπε οτι θελει να το δουλεψει γενικα το θεμα του call girl.....σας παραθετω photos.....
της το ειπα γιαυτο και οι φωτο και το τηλεφωνό της με πμ................θελει το κοριτσι να κανει καριερα.....ωραιο φαινεται, δεν της λες οτι εχεις 30-40 φιλους που θελουν να την γνωρισουν
Για στείλε π.μ και τηλ.Πριν την πρωτομαγια σε παραλιακο club μελαχρινο....παιχθηκε πιπα στα ενδωτερα.....και πηρα τηλεφωνο.....θα μου πειτε λαθος νημα......Εγινε επικοινωνια...( αρεσε ....βυζαρες κωλαρα....μελανουρι)και μου ειπε δεν θα μου δωσεις δωρακι??? Σιγουρα.....ξεκιναμε με το γκομενακι 170...175 περιπου , μελαχρινο μεγαλες ματαρες......βυζαρες τριαρια....καμια 30αρια Μαιων και υπεροχη κωλαρα που δεν πηρα......ηταν ντροπαλο το χρυσομου! Κλεισθηκε ραντεβου ωριαιο για 100 εβραιους και εξελιχθηκε οπως περιμενα.....το κοριτσι ηρθε στην ωρα του στην πενα με κατι πεδιλα δωδεκαποντα.....πιπα σεμιναριακή....δυο γυροι ...σχετικα εντονοι σε ολες τις position.....τελειωμα στις βυζαρες με ισπανικη υποχωρηση........και εμεινε η πατουρα για επομενη φορα......μου ειπε οτι θελει να το δουλεψει γενικα το θεμα του call girl.....σας παραθετω photos.....
Αν παίζει τηλ θα το ήθελα ευχαριστώ για να τιμηθείτης το ειπα γιαυτο και οι φωτο και το τηλεφωνό της με πμ................θελει το κοριτσι να κανει καριερα.....
Αρα η πρωτη πιπα ηταν to know us better φαση κ μετα σου εσκασε το δε θα μου δωσεις δωρακι?καλο μου ακουγεται...σου στελνω πμΠριν την πρωτομαγια σε παραλιακο club μελαχρινο....παιχθηκε πιπα στα ενδωτερα.....και πηρα τηλεφωνο.....θα μου πειτε λαθος νημα......Εγινε επικοινωνια...( αρεσε ....βυζαρες κωλαρα....μελανουρι)και μου ειπε δεν θα μου δωσεις δωρακι??? Σιγουρα.....ξεκιναμε με το γκομενακι 170...175 περιπου , μελαχρινο μεγαλες ματαρες......βυζαρες τριαρια....καμια 30αρια Μαιων και υπεροχη κωλαρα που δεν πηρα......ηταν ντροπαλο το χρυσομου! Κλεισθηκε ραντεβου ωριαιο για 100 εβραιους και εξελιχθηκε οπως περιμενα.....το κοριτσι ηρθε στην ωρα του στην πενα με κατι πεδιλα δωδεκαποντα.....πιπα σεμιναριακή....δυο γυροι ...σχετικα εντονοι σε ολες τις position.....τελειωμα στις βυζαρες με ισπανικη υποχωρηση........και εμεινε η πατουρα για επομενη φορα......μου ειπε οτι θελει να το δουλεψει γενικα το θεμα του call girl.....σας παραθετω photos.....
Καλές δουλειές........ στήν.....monica
Πρεπει να ειναι καλη περιπτωση, σου φανηκε να ειναι Ελληνιδα? Οχι, οτι εχει σημασια!οι φωτο αυτες ειναι ψευτικες αν και η κοπελα ειναι ωραιο μουνι,κατα την ταπεινη μου αποψη,,οταν μιλησα στο viber ζητησα αληθινες και εστειλε.σιγουρα παραπανω απο 25χρ που γραφει η αγγελια,μη σου πω και πανω απο 30,αλλα μια χαρα στη συνεννοηση απο viber κιολας,ευκολη και γρηγορη,πολυ καλη συμμετοχη στα του αγωνα..τιμη και μενα τα ιδια την ειχα συναντησει κανα μηνα πριν περιπου
Όχι φίλε μου, απλά είπα καλές δουλειέςτην ξερεις και εσυ?
Τοοοο μόνο σίγουροΟπου να ναι θα ανοιξει νημα κιαυτη με κανα 150αρι plus
μεγεια μας
Pm please...της το ειπα γιαυτο και οι φωτο και το τηλεφωνό της με πμ................θελει το κοριτσι να κανει καριερα.....