Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 847
- Πόντοι
- 361
χαχαχ ειπα εκτος γιατι δεν εχω παει ακομα με τζινα οποτε δεν εχω αποψηΑΥΤΉ!
1-0
χαχαχ ειπα εκτος γιατι δεν εχω παει ακομα με τζινα οποτε δεν εχω αποψηΑΥΤΉ!
1-0
Τη μπούτσα μου εννοούσα, αλλά τεσπα.χαχαχ ειπα εκτος γιατι δεν εχω παει ακομα με τζινα οποτε δεν εχω αποψη
Είμαι αδιάθετη έτσι κι αλλιώς αυτές τις μέρες γλυκέ μουΔεν έχει κίνηση στο νημα σου?
το καταλαβα.. αλλα ειπα να κανω τον κινεζο.. χαχαχαΤη μπούτσα μου εννοούσα, αλλά τεσπα.
Και εσυ που ξέρεις τι έχω κανονισμένο εγώ αγαπητέ; Γραμματέας μου είσαι; Επίσης ξέρεις εσυ μέχρι ποσά ραντεβού επιθυμώ εγώ να κάνω μέσα στην ημέρα και έχεις άποψη ; ΜαλιστααααααΤα έχουμε πει 1000 φορές.. εάν είχε όλο το πακέτο δεν θα έκλεινε πόδια σαν κάτι άλλες , ανεξάρτητες ή γραφείο, που είναι κλεισμένες μέχρι τέλη Μαίου.
Μη φας έχουμε γλάροΚαι εσυ που ξέρεις τι έχω κανονισμένο εγώ αγαπητέ; Γραμματέας μου είσαι; Επίσης ξέρεις εσυ μέχρι ποσά ραντεβού επιθυμώ εγώ να κάνω μέσα στην ημέρα και έχεις άποψη ; Μαλισταααααα
μικρη μου ,στον εχωνα ευχαριστως,αμα μου δωσεις το τηλεφωνο σου να κανονισουμε.τα παλιοπαιδα σε πειραζουν.Είμαι αδιάθετη έτσι κι αλλιώς αυτές τις μέρες γλυκέ μου
Μπα δεν τρωω φατον εσυΜη φας έχουμε γλάρο
μικρη μου ,στον εχωνα ευχαριστως,αμα μου δωσεις το τηλεφωνο σου να κανονισουμε.τα παλιοπαιδα σε πειραζουν.
ευχαριστω αδερφε φαραω,αλλα τουτο ειναι whatsapp.παλαιος ειμαι και κανονιζω μονο τηλεφωνικως.Το τηλέφωνο φίλε φρανκ το έχει η μαρια κάτω δεξιά από το προφίλ της .Να είσαι καλά .
ευχαριστω αδερφε φαραω,αλλα τουτο ειναι whatsapp.παλαιος ειμαι και κανονιζω μονο τηλεφωνικως.Το τηλέφωνο φίλε φρανκ το έχει η μαρια κάτω δεξιά από το προφίλ της .Να είσαι καλά .
Μπορείς να με καλέσεις σε αυτόν τον αριθμό κανονικάευχαριστω αδερφε φαραω,αλλα τουτο ειναι whatsapp.παλαιος ειμαι και κανονιζω μονο τηλεφωνικως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ευχαριστω αδερφε φαραω,αλλα τουτο ειναι whatsapp.παλαιος ειμαι και κανονιζω μονο τηλεφωνικως.
Στο ινστα εβλεπα τον πλασαρε και σα γκομενο αυτο τον κατα φαντασιαν μποξερ καραφλοκεφτε...όλο και κάπου θα σκάσει... ραντεβουδάκια έκανε και μετά που χάθηκε από εδώ με manager τον Γιώργο/Μάριο του Sin City
και άμα είσαι αδιάθετη , δεν μπορείς να γράψεις ή πενθεί το νήμα???Είμαι αδιάθετη έτσι κι αλλιώς αυτές τις μέρες γλυκέ μου
Εννοώ πως δεν έχω δουλειά και προφανώς περισσότερο ελευθερο χρόνοκαι άμα είσαι αδιάθετη , δεν μπορείς να γράψεις ή πενθεί το νήμα???
Άρα το νήμα θα πρέπει να έχει περισσότερη κίνηση. Αλλά...............Εννοώ πως δεν έχω δουλειά και προφανώς περισσότερο ελευθερο χρόνο
με έκανες και γέλασα... αλλά βέβαια τόσα μουνάκια γαμάει ο τύπος και τους τα παίρνει κιόλας για τα κονε...αυτο τον κατα φαντασιαν μποξερ καραφλοκεφτε...
Αυτο παλι που το πας....ειναι κ ομορφος ο μπαγασαςμε έκανες και γέλασα... αλλά βέβαια τόσα μουνάκια γαμάει ο τύπος και τους τα παίρνει κιόλας για τα κονε...
ο κεφτές μας έχει βάλει τα γυαλιά φίλε... και γαμάει και εισπράτει...
Λίγα για τους κεφτέδες σε παρακαλώ πολύ!Στο ινστα εβλεπα τον πλασαρε και σα γκομενο αυτο τον κατα φαντασιαν μποξερ καραφλοκεφτε...
χάλια είναι αλλά ΄όλες γουστάρουν που θα τις βγάλει στο κλαρί και θα χεστούν στο τάληρο...Αυτο παλι που το πας....ειναι κ ομορφος ο μπαγασας
Αλισα κοντοπουτανο τουμπανο! Αν υπαρχει καπου,καπως,ξερεις....χάλια είναι αλλά ΄όλες γουστάρουν που θα τις βγάλει στο κλαρί και θα χεστούν στο τάληρο...
η πουτάνα θέλει τον μάνατζερ της, αυτόν τον θυμάμαι ως Μάριο και όχι ως Γιώργο το 2009 να σπρώχνει στην Γλυφάδα την Εβίτα... καλό μπάζο κι αυτή με την μυτόγκα και το μυτερό βυζάκι... τουλάχιστον γαμιόταν καλά και από τον κώλο... μετά ανέδειξε την Πένυ... (σημερινή Λίζα ΒΙΠ), έχει γράψει ιστορία ο τύπος με φοβερά κομμάτια, θυμάται κανείς την Αλίσια από το Σιν Σίτυ... άπαπαπα...
εγώ πάντως κατά καιρούς ψωνίζω από τον Γιωργάκη έχει πάντα φρέσκο πράμα...