eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.395
- Πόντοι
- 1.056
Γαλαξίας μην σου πωωΜυκονο ειναι αλλο κρατος τυπε μου.
Μην μπερδευεσαι...
Τι να πωω τόσα upscale
Γαλαξίας μην σου πωωΜυκονο ειναι αλλο κρατος τυπε μου.
Μην μπερδευεσαι...
Στη Μυκονο γαμανε οι μελαμψοι με τα πετροδολάρια. Αλλος τιμοκαταλογος εκει. Εδω θα πληρωθει πιο φτηνα το κορίτσιΕ άμαα είναι αλήθεια τουτο
Στην Μύκονο δλδ πόσο θα είναι το "κόστος", κάτι πάει λίγο λάθος έτσι?!
Νομιζω πως λιγες μερες πριν ειχε ρωτησει παλι γι αυτην καποιος αλλος χωρις ομως να παρει απαντησηΝαι και δεν το εχω δει να παιζει εδω μεσα....
εγω παντως της εβαλα Χ με το που επιβεβαιωσα ποσα ζηταειΝα κανει λιγο διαφημίσει λιγο χαβαλε...μαλλον δεν τραβαει το τρενο οσο ηλπιζε με οσα ζηταει.
Έχουν αναφερθεί από συναγωνιστές καλά λόγια. Κάποιοι για λίγες μέρες πρόλαβαν και κωλαρακι. Για σένα το τελευταίο χλωμό το κόβω......ρε μαγκες αυτο το καβλο-κοντοπουτανο το εχει δοκιμασει κανενας?!?!?
Κουβανακι τσουπωτο αλλα φοβαμαι μν βγει κομοδινακι
Σοφία 6934783829, σέξι λατίνα για πολύ όμορφα γαμήσια απόψε. | Etaires
Είμαι μια σέξι κοπέλα 25 ετών, η καυτή Σοφία. Μια από τις καλύτερες πουτάνες με τατουάζ και υπέροχο σώμα, από την Κούβα. Το ύψος μου είναι μόλις 1,50...www.etaires.gr
εχουν γραφτει διαφορα για αυτη αν το ψαξεις λιγο εδω θα βρεις και απο mamba και απο αγγελιες.....ρε μαγκες αυτο το καβλο-κοντοπουτανο το εχει δοκιμασει κανενας?!?!?
Είμαι μια σέξι κοπέλα 25 ετών, η καυτή Σοφία. Μια από τις καλύτερες πουτάνες με τατουάζ και υπέροχο σώμα, από την Κούβα. Το ύψος μου είναι μόλις 1,50...www.etaires.gr
...θα το παω αγαλι-αγαλι, θα το καταφερω νομιζωΈχουν αναφερθεί από συναγωνιστές καλά λόγια. Κάποιοι για λίγες μέρες πρόλαβαν και κωλαρακι. Για σένα το τελευταίο χλωμό το κόβω...
πριν μηνες ειχε και χωρο δικο της στο Γαλατσι...θα το παω αγαλι-αγαλι, θα το καταφερω νομιζω
...δν το'χα παρει γραμμη το κοντοπουτανο αυτο!!! Γαμευσιμο φαινεται, λεω να το τιμησω συντομως!!!πριν μηνες ειχε και χωρο δικο της στο Γαλατσι
Μπέμπα το συγκεκριμένο σπορ έχει περισσότερους οπαδούς κ απο το ποδόσφαιρο..Το σπορ δεν υπάγεται στις πρώτες ανάγκες για να βάλω προσφορά για κατι
Βασικά έχει περισσότερους από κάθε άλλο σπορΜπέμπα το συγκεκριμένο σπορ έχει περισσότερους οπαδούς κ απο το ποδόσφαιρο..
Δεν αμφισβήτησα κάτι αλλα αυτό δεν παίζει κανενα ρόλο με το πρόγραμμα υπηρεσιών μουΜπέμπα το συγκεκριμένο σπορ έχει περισσότερους οπαδούς κ απο το ποδόσφαιρο..
Τι έγινε ?? Απο επιθετική στο νήμα, κάνουμε τώρα διαφήμηση εδώ.....Καλησπέρα για ραντεβού στείλτε μου μήνυμα στο what’sapp 6934277510
Ξέχασα να πάρω την άδεια σου mr presidentΤι έγινε ?? Απο επιθετική στο νήμα, κάνουμε τώρα διαφήμηση εδώ….
Έχω γράψει κριτική για αυτή.ΟΥΚΡΑΝEZA Bικτωρια ενα Petit που θα σε τρελανει! 6906670302
Ειμαι μια γυναικα 38 χρονων απο Ουκρανια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,68 47 κιλα με υπεροχο προσωπο ξανθα μαλλια μικρο πικαντικο φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Γνωριζω επαγγελματικο μασαζ και οχι απλα μασαζ που θα σε χαλαρωσει απιστευτα! Το στενο πεντακαθαρο μουνακι μου...kanesex.com
Για αυτο γνωριζει κανεις κατι?
Έχει συζητηθεί πολλές φορές....ρε μαγκες αυτο το καβλο-κοντοπουτανο το εχει δοκιμασει κανενας?!?!?
Τρομερη επινόηση το ignore Μήτσο δοκίμασε τοΤι έγινε ?? Απο επιθετική στο νήμα, κάνουμε τώρα διαφήμηση εδώ.....
η κατάρα του μπου ειναι το ιγκνορ...Τρομερη επινόηση το ignore Μήτσο δοκίμασε το