Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.523
- Πόντοι
- 2.836
Δουλεύει, είχα μιλησει πριν κάνα μήνα αλλά τελικά δεν κανόνισα λόγω ωραρίου δικού μουΔουλεύει ακόμα αυτή;έχω καιρό να δω αγγελία της κάπου.
Δουλεύει, είχα μιλησει πριν κάνα μήνα αλλά τελικά δεν κανόνισα λόγω ωραρίου δικού μουΔουλεύει ακόμα αυτή;έχω καιρό να δω αγγελία της κάπου.
Δουλευει κανονικα!
Είχα διαβάσει κάτι καλές κριτικές κάποτε θα ψάξω για επαφή και αν δε θέλει κάνα νεφρό για ραντεβού θα κάνω καταδρομική στις βυζάρες τηςΔουλεύει, είχα μιλησει πριν κάνα μήνα αλλά τελικά δεν κανόνισα λόγω ωραρίου δικού μου
Mπεμπα αμφισβητησες το σπορ δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, για αυτό δεν το βάζεις καλάθι..Δεν αμφισβήτησα κάτι αλλα αυτό δεν παίζει κανενα ρόλο με το πρόγραμμα υπηρεσιών μου
150 θέλειΕίχα διαβάσει κάτι καλές κριτικές κάποτε θα ψάξω για επαφή και αν δε θέλει κάνα νεφρό για ραντεβού θα κάνω καταδρομική στις βυζάρες της
Είχα διαβάσει κάτι καλές κριτικές κάποτε θα ψάξω για επαφή και αν δε θέλει κάνα νεφρό για ραντεβού θα κάνω καταδρομική στις βυζάρες της
Νεφρό δεν θα δώσεις, αλλά δεν τη λες και οικονομική..Νομίζω 150 την ώρα είναιΕίχα διαβάσει κάτι καλές κριτικές κάποτε θα ψάξω για επαφή και αν δε θέλει κάνα νεφρό για ραντεβού θα κάνω καταδρομική στις βυζάρες της
150 θέλει
Για μας τους μπαρμπαδες καμιά φορά ούτε η ώρα δεν είναι αρκετηΕχει και ημιωρο στα 80 για τους γρηγορους!
Ειδικά για δεύτερη θέλουμε δύο ώρες διάλειμμα....Αχαχαχαχ αχΓια μας τους μπαρμπαδες καμιά φορά ούτε η ώρα δεν είναι αρκετη
Για μας τους μπαρμπαδες καμιά φορά ούτε η ώρα δεν είναι αρκετη
Και με φαι στο ενδιάμεσοΕιδικά για δεύτερη θέλουμε δύο ώρες διάλειμμα....Αχαχαχαχ αχ
Και γιαυτό κλείνουμε μια κοπέλα στις 5 και μια στις 8....
Αχαχαχαχαχαχαχα
Έτσι ακριβώς αδερφέ,έχω και εγώ μανιβέλα!
Κατι τετοιο;
Χαχαχα!
Εχω γράψει κριτική για την συγκεκριμένη.Φίλε skf λέω να δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες.. Είμαι μεταξύ 3,4 κοριτσιών αλλά αυτό το κοντό φαίνεται τούμπανο.. Οπότε εσύ λες ότι αξίζει έτσι? Εαν απο καθαριότητα και υπηρεσίες είναι οκ λέω να την επιλέξω
Επιλογές πολλές αλλά τελευταία μια στις 10 αξίζει πραγματικάΠαντως έχει αρκετές επιλογές μάγκες..Ανεξάρτητες και μη..Λίγο να αφήσεις το άθλημα μαζεύονται και δεν ξέρεις ποια να πρωτοπάρεις..
Μάλλον ότι δουλεύει στον γαλαξία το σούπερ μάρκετ.....δεν ξέρω αν βοήθησα....Καλησπέρα ξέρουμε κάτι για την κυρία εδώ δεν είναι κάτι φοβερό και το πρόσωπο είναι γαααματα αλλά έχει ωραία πατούρα
Ειναι έτσι γλύκα όπως στη φωτό στο καναπέ;Έχει συζητηθεί πολλές φορές.
Για εμένα στανταρακι πλέον
Όχι τόσο baby face αλλά πολύ καυλιαρικο πετιτ.Ειναι έτσι γλύκα όπως στη φωτό στο καναπέ;