Μία από τά ίδια, καί κάτι παραπάνω, πλέον όπως το λές ούτε από έξω δέν περνάω, καί όχι ότι έχω κάτι μέ τά μπου, απλά δέν γουστάρω τούς βρωμιαριδες πακι πού έχουν μαζευτεί.
Ή κοπέλες πραγματικές ηρωίδες μέ τόση Μπόχα.
Μία από τά ίδια, καί κάτι παραπάνω, πλέον όπως το λές ούτε από έξω δέν περνάω, καί όχι ότι έχω κάτι μέ τά μπου, απλά δέν γουστάρω τούς βρωμιαριδες πακι πού έχουν μαζευτεί.
Ή κοπέλες πραγματικές ηρωίδες μέ τόση Μπόχα.
Είμαι η Αννα 38 καυλιαρα και πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι κάνω φουλ πρόγραμμα χωρις ταμπου και πολύ ορεξατη για σεξ στειλε μηνυνα για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο χώρο που εσύ επιλέγεις. Θα σε τρελανω με την ελευθερη πιπα μου και με τα κόλπα μου στο κρεβάτι σου να σε κανω να χυσεις οπου...
Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα το μεσημέρι στης μιάμιση στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο, είχα ραντεβού μιάμισης ώρας με την μελαχρινή Ελένη από την Sirina, συναγωνιστές μιλάμε η κοπέλα,είναι γυναικάρα όπως μου αρέσουν εμένα οι γυναίκες, μπαμπατσικη, χυμώδης, ζουμερη,με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, μιάμιση ώρα δώσαμε ρέστα, πρόσωπο,βυζάρες,κωλαρα φωτιά και λάβρα,η μελαχρινή Ελένη από την Sirina, έγινε στανταρακι μου, καλό και ήσυχο βράδυ να έχετε συναγωνιστές από την Θήβα!!
Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα το μεσημέρι στης μιάμιση στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο, είχα ραντεβού μιάμισης ώρας με την μελαχρινή Ελένη από την Sirina, συναγωνιστές μιλάμε η κοπέλα,είναι γυναικάρα όπως μου αρέσουν εμένα οι γυναίκες, μπαμπατσικη, χυμώδης, ζουμερη,με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, μιάμιση ώρα δώσαμε ρέστα, πρόσωπο,βυζάρες,κωλαρα φωτιά και λάβρα,η μελαχρινή Ελένη από την Sirina, έγινε στανταρακι μου, καλό και ήσυχο βράδυ να έχετε συναγωνιστές από την Θήβα!!
Ρε αδέρφια αυτη την μιλφαρα την πήδηξε κανένας να μου δώσει καμία πληροφορία γιατί μια δεν μπορούσε μια δεν μπορούσα εγώ τρίτη θα την πηδήξω σίγουρα...
Για μοιραστείτε λίγο την εμπειρία σας όσοι την έχετε πάρει.
Ρε αδέρφια αυτη την μιλφαρα την πήδηξε κανένας να μου δώσει καμία πληροφορία γιατί μια δεν μπορούσε μια δεν μπορούσα εγώ τρίτη θα την πηδήξω σίγουρα...
Ο βρωμιαρης πελάτης πού έχει τσακωθεί μέ το νερό καί το σαπούνι πού το στόμα του βρωμάει σαν βόθρος δέν προσέχει τήν στοματική τού υγιεινή οδοντίατρο κλπ, ο ίδιος πελάτης λοιπόν δέν θά πάει ποτέ νά κάνει έστω τις απαραίτητες εξετάσεις για ΣΜΝ καί όχι μόνο.
Για τόν κόλπο της οποίας ιερόδουλης φαίνεται ποία προσεχή καί ποία όχι. Εκτος αν κάποιος είναι μπουνταλας
Έχω δει ιερόδουλες νά είναι διαμάντια από καθαριότητα κλπ, καί έχω δει καί γκομενα πού μόλις έκανε νά βγάλει το βρακάκι τής μέ έπιασε ή μπόχα
Πιστεύω είναι στον άνθρωπο νά σέβεται τόν εαυτό τού πρώτα από όλα είτε είναι πελάτης είτε ιερόδουλη.
Λοιπόν το έχω ψάξει και διασταυρώσει.... Ακολουθώ το προφίλ που έχει την κουβανεζα και την μιλφαρα αυτή και 2-3 άλλες κοπέλες.
Δεν είναι γραφείο είναι κάποια ή κάποιος που απλά τους φτιάχνει ανανεώνει τις αγγελίες προφανώς με την ανάλογη αμοιβή...
Πάντως οποία κοπέλα έχω πάρει από αυτό το προφίλ ήταν ότι έγραφε η αγγελία.
Είχα ρωτήσει και την liliana που την είχα πάρει πριν κάνα μήνα (ακόμα θυμάμαι πόσο σφιχτό αναλ κάνει!!) Και μου είχε πει πως δεν ξέρει για τις υπόλοιπες αλλά αυτή είναι ανεξάρτητη και υπάρχει κάποια που της φτιάχνει τις αγγελίες.
Αυτά ξερω αλλά όπως και να έχει δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα με ενδιαφέρει η κοπέλα που θα πληρώσω να δίνει αυτό που γράφει και να περάσω καλά.
Λοιπόν το έχω ψάξει και διασταυρώσει.... Ακολουθώ το προφίλ που έχει την κουβανεζα και την μιλφαρα αυτή και 2-3 άλλες κοπέλες.
Δεν είναι γραφείο είναι κάποια ή κάποιος που απλά τους φτιάχνει ανανεώνει τις αγγελίες προφανώς με την ανάλογη αμοιβή...
Πάντως οποία κοπέλα έχω πάρει από αυτό το προφίλ ήταν ότι έγραφε η αγγελία.
Είχα ρωτήσει και την liliana που την είχα πάρει πριν κάνα μήνα (ακόμα θυμάμαι πόσο σφιχτό αναλ κάνει!!) Και μου είχε πει πως δεν ξέρει για τις υπόλοιπες αλλά αυτή είναι ανεξάρτητη και υπάρχει κάποια που της φτιάχνει τις αγγελίες.
Αυτά ξερω αλλά όπως και να έχει δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα με ενδιαφέρει η κοπέλα που θα πληρώσω να δίνει αυτό που γράφει και να περάσω καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω ξανά ρωτήσει και κανένας δεν είδα να απάντησε :/
αδερφε κατι ειχα καταλαβει γι αυτο και αναφερα "γραφειο/προφιλ" και απο τα δικα σου λεγομενα τωρα νομιζω οτι καταλαβα μαλλον και ποιο παρεακι ειναι μια και εχω ψαξει πολυ καποια προφιλ και καποιες φωτο σε αυτα
αν εχω δικιο η τυπισσα που τα διαχειριζεται εχει αρκετα προφιλ με αγγελιες αθηνα-θεσ-λαρισα με φωτο αλλου ψευτικες αλλου αληθινες αλλου δικες της και σχετιζεται και με ενα σπιτι στη καλλιθεα καθως και με τις ανεξαρτητες που εχουν δικη τους σελιδα