Λοιπόν το έχω ψάξει και διασταυρώσει.... Ακολουθώ το προφίλ που έχει την κουβανεζα και την μιλφαρα αυτή και 2-3 άλλες κοπέλες.
Δεν είναι γραφείο είναι κάποια ή κάποιος που απλά τους φτιάχνει ανανεώνει τις αγγελίες προφανώς με την ανάλογη αμοιβή...
Πάντως οποία κοπέλα έχω πάρει από αυτό το προφίλ ήταν ότι έγραφε η αγγελία.
Είχα ρωτήσει και την liliana που την είχα πάρει πριν κάνα μήνα (ακόμα θυμάμαι πόσο σφιχτό αναλ κάνει!!) Και μου είχε πει πως δεν ξέρει για τις υπόλοιπες αλλά αυτή είναι ανεξάρτητη και υπάρχει κάποια που της φτιάχνει τις αγγελίες.
Αυτά ξερω αλλά όπως και να έχει δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα με ενδιαφέρει η κοπέλα που θα πληρώσω να δίνει αυτό που γράφει και να περάσω καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω ξανά ρωτήσει και κανένας δεν είδα να απάντησε :/
αδερφε κατι ειχα καταλαβει γι αυτο και αναφερα "γραφειο/προφιλ" και απο τα δικα σου λεγομενα τωρα νομιζω οτι καταλαβα μαλλον και ποιο παρεακι ειναι μια και εχω ψαξει πολυ καποια προφιλ και καποιες φωτο σε αυτα
αν εχω δικιο η τυπισσα που τα διαχειριζεται εχει αρκετα προφιλ με αγγελιες αθηνα-θεσ-λαρισα με φωτο αλλου ψευτικες αλλου αληθινες αλλου δικες της και σχετιζεται και με ενα σπιτι στη καλλιθεα καθως και με τις ανεξαρτητες που εχουν δικη τους σελιδα
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάνεις λάθος...
Ψάξε το καί αν βρεις κάτι μοιράσου το μαζί μας.
Εγώ το πόρισμα που έχω βγάλει είναι πως πίσω από αυτό το προφίλ είναι κάποιος ή κάποια που που φτιάχνει και ανανεώνει τις αγγελίες των κοριτσιών έναντι κάποιας αμοιβής φαντάζομαι.
Τέλος πάντων όπως είπα και πιο πάνω στα @@ μας τι καί πώς αρκεί να περνάμε καλά στα ραντεβού και να μη κλαίμε τα λεφτά μας
Ρε αδέρφια αυτη την μιλφαρα την πήδηξε κανένας να μου δώσει καμία πληροφορία γιατί μια δεν μπορούσε μια δεν μπορούσα εγώ τρίτη θα την πηδήξω σίγουρα...
Για μοιραστείτε λίγο την εμπειρία σας όσοι την έχετε πάρει.
Ρε αδέρφια αυτη την μιλφαρα την πήδηξε κανένας να μου δώσει καμία πληροφορία γιατί μια δεν μπορούσε μια δεν μπορούσα εγώ τρίτη θα την πηδήξω σίγουρα...
Για μοιραστείτε λίγο την εμπειρία σας όσοι την έχετε πάρει.
Την πήρα πριν μια εβδομάδα. Ηλικία περίπου 55αρα. Δεν λέει "όχι" σε τίποτα, είναι καθαρή αλλά δεν βγάζει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι σπασμένη στο πρόσωπο αλλά έχει πολύ ωραίο σώμα. Θυμίζει για τους παλιότερους την Μαρια55
Καλησπέρα συναγωνιστές!!! Καινούργιος στο σάιτ αλλα όχι τόσο καινούργιος στο σπορ. Έχετε να μου προτείνεται καμία κοπέλα εδώ στα βόρεια προάστια που βρίσκομαι;
Την πήρα πριν μια εβδομάδα. Ηλικία περίπου 55αρα. Δεν λέει "όχι" σε τίποτα, είναι καθαρή αλλά δεν βγάζει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι σπασμένη στο πρόσωπο αλλά έχει πολύ ωραίο σώμα. Θυμίζει για τους παλιότερους την Μαρια55
Σαν πρώτη εντύπωση είναι μια κυριούλα που πάει στο μίνι μάρκετ Πρόσωπο μέτριο. Όταν γδυθει το σώμα της είναι 30αρας. Ουκράνη με καλά ελληνικά. Κάνει ωραία πιπα(πρόσεχε μη σε τελειώσει η αφήσου, ότι θέλεις) πολύ ωραίο μουνακι κ καθαρό. Σεξ όλες τις στάσεις κ ότι θέλεις αρκεί να μην είσαι πολύ βίαιος. Δεν κοιταει ρολόι. Έκατσε ένα 20λεπτο επί πλέον. Εγώ ζήτησα να φύγουμε. 2 φορές στα 80e πρωκτικο δε ζήτησα. Αν είσαι φαν του είδους κατά την δική μου γνώμη για μια φορά αξίζει
Σαν πρώτη εντύπωση είναι μια κυριούλα που πάει στο μίνι μάρκετ Πρόσωπο μέτριο. Όταν γδυθει το σώμα της είναι 30αρας. Ουκράνη με καλά ελληνικά. Κάνει ωραία πιπα(πρόσεχε μη σε τελειώσει η αφήσου, ότι θέλεις) πολύ ωραίο μουνακι κ καθαρό. Σεξ όλες τις στάσεις κ ότι θέλεις αρκεί να μην είσαι πολύ βίαιος. Δεν κοιταει ρολόι. Έκατσε ένα 20λεπτο επί πλέον. Εγώ ζήτησα να φύγουμε. 2 φορές στα 80e πρωκτικο δε ζήτησα. Αν είσαι φαν του είδους κατά την δική μου γνώμη για μια φορά αξίζει
Είμαι η Αννα 38 καυλιαρα και πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι κάνω φουλ πρόγραμμα χωρις ταμπου και πολύ ορεξατη για σεξ στειλε μηνυνα για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο χώρο που εσύ επιλέγεις. Θα σε τρελανω με την ελευθερη πιπα μου και με τα κόλπα μου στο κρεβάτι σου να σε κανω να χυσεις οπου...