dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 642
- Πόντοι
- 301
Να βάλεις κανονικά τακούνια και όχι άρβυλα!!Καλά πες μ τι θες να τα κάνω κ το βρίσκουμε
Να βάλεις κανονικά τακούνια και όχι άρβυλα!!Καλά πες μ τι θες να τα κάνω κ το βρίσκουμε
Καλημέρα εγώ αυτές όσες φορές και να έχω επικοινωνήσει δεν έχω συννενοηθει.Το σηκώνουν γελάνε και λένε θα σε καλέσουμε εμείς και το κλείνουν.Οποτε νομίζω ότι είναι μουφα.Nefeli (εχω και μια φιλη Γεωργια)
Ειμαι 22 χρονων, δουλευω καθημερινα απο 12.00 εως αργα το βραδυ. τηλ: 6998453725 (Whatsapp & Viber) με δωρακι 80Ε ερχομαι στο hotel η στο χωρο σου. Κανω σεξ και οτι σου αρεσει και μας καυλωνει μαζι θα το κανουμε… εχω και μια φιλη Γεωργια, οι φωτογραφιες της ειναι πιο κατωkanesex.com
εχειπαρει εσυ γκομενες αφτες τον περνουνκαθολουαποτααφτια?
Κατρίνα λες την κοπέλα που λείπει εξωτερικό τώρα ή άλλη;Dimitris sg φίλε νας όντως ο χρήστης τακις αργκ έχει γράψει κριτική στην σελίδα 6186 του νήματος .Εμένα μου είχε ζητήσει 1 ώρα 200 ευρώ(αναφέρομαι στην Μαρία του κάνε σεξ ) .Καλη περίπτωση από κοπελα μικρή σε ηλικια είναι η κατρινα (με αυτήν την κοπέλα είχα περάσει πολύ καλά ).
Δεν την θέλουμε για φιλόλογο,αλλά για σεξ,οπότε δεν κοιτάμε πτυχία,περγαμηνές,Ε9 κτλ.Καλό θα είναι και εκείνη να μην τα κοιτάει αυτά και να κάνει την δουλειά της χωρίς να είναι προσβλητική,γιατί μπορούμε να αρχίσουμε και εμείς να λέμε για ανατολικό μπλόκ και κατάντια.Από γραμματική τα πάει περίφημα βλέπω...
@Anna24 αυτό πρέπει να το δεις..κλαίω
@Anna24 Το λοιπόν .Καλά πες μ τι θες να τα κάνω κ το βρίσκουμε
Πολύ πιθανό.Η βάλανε αγγελία για χαβαλέ ή πλακώνονται σε ντραγκια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Έως πάρα πολύΠολύ πιθανό.
Μάλλον πρέπει να πέσει λίγο μποϋκοτάζ για να έρθει σε επαφή με το σοσιαλιστικό της εγώ,καθώς την έχει δεί ντίβα και πλέον είναι όχι μονο αγενής απο το τηλέφωνο, πολλές φορές, αλλά και εγγράφως.
Τι θες να τα κάνει δεν μας λες όμωςΤο ότι δεν Μ αρέσει που τ καταπίνει..... είναι γούστο δικό μ. Το ότι μερικοί θέλουν να τα καταπίνει είναι δικό τους πρόβλημα .... Τώρα ποιανού λαλακια είναι ...δεν ξέρω...!!
Εκτός θέματοςΝα βάλεις κανονικά τακούνια και όχι άρβυλα!!
Ξερει τι δεν θελει, αλλα δεν ξερει τι θελει μαλλονΤι θες να τα κάνει δεν μας λες όμως
Τι θες να τα κάνει δεν μας λες όμως