rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.303
- Πόντοι
- 3.446
Για γερά βιτσιαΗ κανένας Ιάπωνας γκεϊ- βιαστής σαμουράι....
Για γερά βιτσιαΗ κανένας Ιάπωνας γκεϊ- βιαστής σαμουράι....
306986851166Απο το pc μου μπαινω, στο σπιτι μου αλλα δεν ανοιγει δυστυχως!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω σταθερο ιντερνετ δικο μου!
Καλησπερα φιλε μου και Καλη Χρονια σου ευχομαι με υγεια!!Χιλια ευχαριστω, να εισαι καλα!! Εψαξα αρκετα αλλα το βρηκα πριν λιγο!!306986851166
Εγώ το καλοκαίρι, έχω γράψει σε αυτό το νήμα κριτική, δες τα μηνύματα μου.Μάγκες έχει πάει κανείς με αυτή την Μαρία? Φαίνεται καλό μουνέτο...
Μαρία Αθήνα Κέντρο
στείλε μου τώρα μήνυμα στο (whatsapp☎️η βαιμπερ ,6988367173) να περάσουμε την πιο καυτή σου εμπειρία Είμαι 21 ετών ελληνίδα πολυ εμφανίσιμη (ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% αληθινεσ) και κάνω τα πάντα εκτός από πρωκτικό. (Για τους πιο τολμηρούς άντρες προσφέρω και πρόγραμμα bdsm )kanesex.com
Ωραιο μουνι φαινεται!! Οντως στο viber εχει ωραιο προσωπο αλλα φουσκωμενα χειλη!! Θα επικοινωνησω μαζι της και θα ενημερωσω!!Οκ αδερφέ ευχαριστώ... στο viber φαίνεται να έχει προσωπάρα πάντως και από την αγγελία φαίνεται για κωλάρα.... όμως φοβάμαι με αυτά που λες πως μπορεί αν βγει κομοδίνο!
Καλά πες μ τι θες να τα κάνω κ το βρίσκουμεΗ Άννα 24 είναι δυνατό μουνετο αλλά ΨΑΧΝΩ κάποια πού να μην τα καταπίνει
Μάγκες έχει πάει κανείς με αυτή την Μαρία? Φαίνεται καλό μουνέτο...
Μαρία Αθήνα Κέντρο
στείλε μου τώρα μήνυμα στο (whatsapp☎️η βαιμπερ ,6988367173) να περάσουμε την πιο καυτή σου εμπειρία Είμαι 21 ετών ελληνίδα πολυ εμφανίσιμη (ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% αληθινεσ) και κάνω τα πάντα εκτός από πρωκτικό. (Για τους πιο τολμηρούς άντρες προσφέρω και πρόγραμμα bdsm )kanesex.com
Εγώ το καλοκαίρι, έχω γράψει σε αυτό το νήμα κριτική, δες τα μηνύματα μου.
Γράφει πως Είναι μικρο αν δεν κάνω λάθοςΜου προκαλεί εντύπωση που δεν δείχνει στήθος
Καλημερα και Καλη εβδομαδα. Γνωριζουμε κατι;;;Αναστασία 39 χρονών Ελληνίδα ανεξάρτητη με πλούσιο φυσικό στήθος - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
τιμες για πορτοφόλιαΑπό το ίδιο site γνωριμιών βρήκα μια αγγελία μιας Ρένας έστειλα mail και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα όπως το βλέπετε :
Απάντηση
|modelo gia sex προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 12:15 μμ (Πριν από 2 ώρες) Απάντηση
--
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ E.MAIL!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΑΝΤΥ Η ΡΕΝΙΑ Η ΝΙΚΟΛ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 19-23 ΕΤΩΝ 1,70 ΥΨΟΣ(ΣΑΝΤΥ ΡΕΝΙΑ)
ΝΙΚΟΛ 1.78 ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΣΣΑΡΕΛΑΣ, ΑΨΟΓΟ ΣΩΜΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!!!
ΡΕΝΙΑ (23 ΕΤΩΝ)
1 ΩΡΑ 250- 2 ΩΡΕΣ 400Ε- 3 ΩΡΕΣ 550Ε ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΙΔΙΑ ΕΞΤΡΑ ΜΕ ΣΑΝΤΥ
ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΣΑΝΤΥ 18 ΕΤΩΝ)
1 ΩΡΑ 300 ΕΥΡΩ
2 ΩΡΕΣ 500 ΕΥΡΩ
3 ΩΡΕΣ 800 ΕΥΡΩ
(ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ-ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ-ΤΕΛΕΙΩΜΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)
ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΜΑΣ
ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ + 50 Ε
ΠΡΩΚΤΙΚΟ + 100 Ε
ΝΙΚΟΛ (18 ΕΤΩΝ)
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ
1 ΩΡΑ 500 Ε
2 ΩΡΕΣ 800 Ε
3 ΩΡΕΣ 1100Ε
ΕΞΤΡΑ= ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ +100Ε
ΠΡΩΚΤΙΚΟ +200Ε
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ 6940- ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!!!!!!!
ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ
ΑΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.
Τα κεφαλαία είναι δικά τους όχι δικά μου, απλά έκανα copy paste.
Τιμές city tours, ύφος και καλά δήθεν, φυσικά δεν πρόκειται για amateur όπως θα έπρεπε να βαλω σε ένα thread σαν αυτό, αλλά μιας και το βρήκα στο ίδιο site γνωριμιών....
Φίλε για πες μας εντυπώσεις τιμουλα υπηρεσίες κλπ . Γιατί έχει πολλούς λάτρεις τον βουνώνΗράκλειο!!Σε Δικό μου χώρο Sofía 6974120906
!!Είμαι 32 Χρόνη Ελληνίδα σύνοδος με απίστευτα ερωτική διάθεση.Ειμαι ζουμερη με στήθος 5αρή καί όμορφο πρόσωπο! Μπορείς να με απολαύσεις σήμερα αρκεί να Με καλέσεις! Απολαμβάνω αυτό που κάνω καί ψάχνω γενναιόδωρο Ευγενικό κύριο να τον κάνω χαρούμενο! Παρεμε στο 6974120906 για μία αξέχαστη εμπειρία!kanesex.com
Όποιος αγαπάει τα μεγάλα βυζιά και την καθαριότητα θα παίξει ωραία μπάλα εδώ...δοκίμασα την συγκεκριμένη κι έπαιξα ωραία μπάλα με τις μπάλες
Να βάλεις κανονικά τακούνια και όχι άρβυλα!!Καλά πες μ τι θες να τα κάνω κ το βρίσκουμε
Καλημέρα εγώ αυτές όσες φορές και να έχω επικοινωνήσει δεν έχω συννενοηθει.Το σηκώνουν γελάνε και λένε θα σε καλέσουμε εμείς και το κλείνουν.Οποτε νομίζω ότι είναι μουφα.Nefeli (εχω και μια φιλη Γεωργια)
Ειμαι 22 χρονων, δουλευω καθημερινα απο 12.00 εως αργα το βραδυ. τηλ: 6998453725 (Whatsapp & Viber) με δωρακι 80Ε ερχομαι στο hotel η στο χωρο σου. Κανω σεξ και οτι σου αρεσει και μας καυλωνει μαζι θα το κανουμε… εχω και μια φιλη Γεωργια, οι φωτογραφιες της ειναι πιο κατωkanesex.com
εχειπαρει εσυ γκομενες αφτες τον περνουνκαθολουαποτααφτια?
Κατρίνα λες την κοπέλα που λείπει εξωτερικό τώρα ή άλλη;Dimitris sg φίλε νας όντως ο χρήστης τακις αργκ έχει γράψει κριτική στην σελίδα 6186 του νήματος .Εμένα μου είχε ζητήσει 1 ώρα 200 ευρώ(αναφέρομαι στην Μαρία του κάνε σεξ ) .Καλη περίπτωση από κοπελα μικρή σε ηλικια είναι η κατρινα (με αυτήν την κοπέλα είχα περάσει πολύ καλά ).