Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
κουκλίτσα μια ερώτηση και για εμάς, τους ποδολάγνους. τι νουμερο παπουτσάκι φοράς?Σ ευχαριστώ πολύ για την κριτική κ για μένα αξιομνημόνευτο ραντεβού! ?
κουκλίτσα μια ερώτηση και για εμάς, τους ποδολάγνους. τι νουμερο παπουτσάκι φοράς?Σ ευχαριστώ πολύ για την κριτική κ για μένα αξιομνημόνευτο ραντεβού! ?
37-38 ?κουκλίτσα μια ερώτηση και για εμάς, τους ποδολάγνους. τι νουμερο παπουτσάκι φοράς?
εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Καλησπερα συναγωνιστη,αν μπορεις στειλε μου και εμενα....εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Μην ενδιαφερεσαι. Αρνητρια , ανιαιδης και ασχημηΚαλημέρα
Ενδιαφέρομαι φίλε
Καλημέρα, ενδιαφέρομαιΚαλημέρα
Ενδιαφέρομαι φίλε
Φιλε μου μονο απο Ινστα,εχουν γινει ομως αναφορες απο συναδελφους οτι δεν ερχεται αυτη που βλεπεις !!!Ρε παιδιά αυτή την anna.anoula311056 πως τη βρίσκουμε;
Δεν απαντάει στα μηνύματα στο insta
Μετά από χτεσινό απογευματινή συνάντηση με τη κοπέλα μπορώ να επιβεβαιώσω το φίλο και να συμφωνήσω στα όσα έγραψε.Πανευκολη και γρήγορη συνεννόηση στο βαιμπερ και ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου.Εμφανιση ότι ειδα στις φωτό ,πολύ φρέσκο και νέο κορίτσι,χαμογελαστό,πολύ ευδιάθετη και αυτό βοήθησε πάρα πολύ στο να σπάσει αμέσως ο πάγος .Νεανικό και ωραίο ντύσιμο ,ομορφο κορίτσι για τα δικά μου γούστα ,γύρω στα 25 (αν και δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες),αδύνατη,ωραίο σώμα,μικρό στήθος αλλά εμένα μου άρεσε, καταπληκτική επιδερμίδα,περιποιημένα άκρα (πολύ ωραίο παιχνίδι και της αρέσει) και το σημαντικότερο πάρα πολύ καθαρή παντού.Πολυ άνετη κατά τη διάρκεια,δεν ένιωσα ούτε στιγμή να κλέβει χρόνο,το κινητό της ούτε καν το είδα,για μια ώρα μπορώ να πω ότι αφιερώθηκε στο να με ευχαριστήσει , τα κατάφερε απόλυτα και το κατάλαβε.Πολυ καλή συμμετοχή,τουλάχιστον εγώ αυτό έλαβα ,και από τις αντιδράσεις της νομίζω ότι και αυτή θέλει να περάσει καλα.Φιλαει πολύ ωραία και το στοματικό ήταν άψογο,τουλάχιστον για μένα.Δεκτικη σε ότι ήθελα χωρίς βέβαια να ζητήσω κάτι extreme.Δυο γύροι χωρίς καμία βιασύνη, στο ενδιάμεσο κουβεντουλα και τσιγάρακι,όλα κύλησαν πολύ όμορφα.Εγω πέρασα πολύ καλά ..Ελπιζω να βοήθησα όσο μπορούσα.Σε ευχαριστώ Άννα , ευχαριστώ και το site και τα μέλη για τη δυνατότητα που μου δίνουν να περνάω όμορφα.Καλημερα εύχομαι,μια όμορφη Κυριακή να έχουμε,εγώ πάω για δουλειά,καλή συνέχεια.
περιεργο να ειναι η συγκεκριμενη αλλα ποτε δεν ξερεις..αν εχει καποιοσ λεπτομερειες ενδιαφερομαι κ γωΚαλημέρα αλάνια! Κάποτε είχε ειπωθεί κάτι για την συγκεκριμένη! Αν κάποιος γνωρίζει θα με εξυπηρετούσε!
Fotini♐️ (@kotouzafotini) • Instagram photos and videos
instagram.com
ειχε αναθερφει σε ενα νημα για το instagram που εκλεισε!περιεργο να ειναι η συγκεκριμενη αλλα ποτε δεν ξερεις..αν εχει καποιοσ λεπτομερειες ενδιαφερομαι κ γω
Λογικά για να μην εκτίθενται με ή χωρίς λόγο διάφορες καθημερινές κοπέλες. Συν και με όλα αυτά που γίνονται περί μηνύσεων θα παίξαν κάποιο ρόλο.Αλήθεια το νήμα για το ινστα Γτ έκλεισε ;;
μακραν το καλυτερο νημα...κριμα...Λογικά για να μην εκτίθενται με ή χωρίς λόγο διάφορες καθημερινές κοπέλες. Συν και με όλα αυτά που γίνονται περί μηνύσεων θα παίξαν κάποιο ρόλο.
Ήταν ναι, είχε ενδιαφέρονμακραν το καλυτερο νημα...κριμα...
οχι τιποτα αλλο, αλλά έσωζε και 50ρικα απο fake accounts...Ήταν ναι, είχε ενδιαφέρον
διαβαστε λιγο ρε παιδια . Εκτος αν ειστε αρνητες οποτε καλα σαρανταΚαλημέρα, ενδιαφέρομαι
Πώς πάει σε ξενοδοχείο ήθελα να ξερά χώρις πιστοποιητικό. Δεν ζητάνε όλα;διαβαστε λιγο ρε παιδια . Εκτος αν ειστε αρνητες οποτε καλα σαραντα