Ραντεβού προ ημερών με το κορασιο
@Bomberb σε γνωστό χοτελ του κέντρου … θα μαι πολύ σύντομος … πιτσιρίκι αματουρι με διάθεση πολύ , δεν λέει όχι δεκτική σε όλα δεν κλέβει χρόνο , σοσιαλ καλό …. Για βυζολαγνους απορρίπτεται .. .. τιμή ότι έχει πει , αν το σηκώνει η τσέπη του καθενός ας δοκιμάσει .. ηλικία max 25-27… καλά βόλια παίχτες
Μετά από χτεσινό απογευματινή συνάντηση με τη κοπέλα μπορώ να επιβεβαιώσω το φίλο και να συμφωνήσω στα όσα έγραψε.Πανευκολη και γρήγορη συνεννόηση στο βαιμπερ και ραντεβού
σε ξενοδοχείο του κέντρου.Εμφανιση ότι ειδα στις φωτό ,πολύ φρέσκο και νέο κορίτσι,χαμογελαστό,πολύ ευδιάθετη και αυτό βοήθησε πάρα πολύ στο να σπάσει αμέσως ο πάγος .Νεανικό και ωραίο ντύσιμο ,ομορφο κορίτσι για τα δικά μου γούστα ,γύρω στα 25 (αν και δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες),αδύνατη,ωραίο σώμα,μικρό στήθος αλλά εμένα μου άρεσε, καταπληκτική επιδερμίδα,περιποιημένα άκρα (πολύ ωραίο παιχνίδι και της αρέσει) και το σημαντικότερο πάρα πολύ καθαρή παντού.Πολυ άνετη κατά τη διάρκεια,δεν ένιωσα ούτε στιγμή να κλέβει χρόνο,το κινητό της ούτε καν το είδα,για μια ώρα μπορώ να πω ότι αφιερώθηκε στο να με ευχαριστήσει , τα κατάφερε απόλυτα και το κατάλαβε.Πολυ καλή συμμετοχή,τουλάχιστον εγώ αυτό έλαβα ,και από τις αντιδράσεις της νομίζω ότι και αυτή θέλει να περάσει καλα.Φιλαει πολύ ωραία και το στοματικό ήταν άψογο,τουλάχιστον για μένα.Δεκτικη σε ότι ήθελα χωρίς βέβαια να ζητήσω κάτι extreme.Δυο γύροι χωρίς καμία βιασύνη, στο ενδιάμεσο κουβεντουλα και τσιγάρακι,όλα κύλησαν πολύ όμορφα.Εγω πέρασα πολύ καλά ..Ελπιζω να βοήθησα όσο μπορούσα.Σε ευχαριστώ Άννα , ευχαριστώ και το site και τα μέλη για τη δυνατότητα που μου δίνουν να περνάω όμορφα.Καλημερα εύχομαι,μια όμορφη Κυριακή να έχουμε,εγώ πάω για δουλειά,καλή συνέχεια.