kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Νανούκα μη σπαμάρεις κι έλα πμ ?
εμ, δε θα μπορεί φαίνεται
εμ, δε θα μπορεί φαίνεται
Εσύ μπορείς?εμ, δε θα μπορεί φαίνεται
όχι ... εγώ χάπατο είμαιΕσύ μπορείς?
Δε με ακούς ? έλα πμ να δω και νύχια από ποδαράκια ?όχι ... εγώ χάπατο είμαι
Εχεισ δοκιμαζει;;;;το κορίτσι είναι δύναμη φίλε ΟΥΚ!
Στειλε μου αν θες σε πμ, ενδιαφερομαι , εχω και εγω καποια να σου συστησω!εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Καλησπέρα σας ...θα ήθελα κάποια επικοινωνία....δεν εχω κατι να ανταλλάξω....ειμαι νέοςΣτειλε μου αν θες σε πμ, ενδιαφερομαι , εχω και εγω καποια να σου συστησω!
Φαίνεται πάρα πολλή καλή. από υπηρεσίες τι λέει; της εχω στείλει στο Instagram αλλα δεν απαντάειΘελει 130 τγν ωρω
Καλησπέρα αρχηγέΤο τηλέφωνό μου το σηκώνω εγώ. - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
οχι αλλα με προβληματίζει αυτο στην αγγελια <<αι έρχομαι Αθήνα ή Πειραιά για να με χαρείς.>> ειναι αυτη η παραγραφος τησ αγγελια που γραφειο το βαζει πολλακις ,αλλα αν φυσαει το εργαλειο δεν πα να ειναι γραφειο θα το ξεμουνιασουμεΚαλησπέρα αρχηγέ
Το έχεις δοκιμάσει το τεμάχιο ?
Μετά από χτεσινό απογευματινή συνάντηση με τη κοπέλα μπορώ να επιβεβαιώσω το φίλο και να συμφωνήσω στα όσα έγραψε.Πανευκολη και γρήγορη συνεννόηση στο βαιμπερ και ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου.Εμφανιση ότι ειδα στις φωτό ,πολύ φρέσκο και νέο κορίτσι,χαμογελαστό,πολύ ευδιάθετη και αυτό βοήθησε πάρα πολύ στο να σπάσει αμέσως ο πάγος .Νεανικό και ωραίο ντύσιμο ,ομορφο κορίτσι για τα δικά μου γούστα ,γύρω στα 25 (αν και δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες),αδύνατη,ωραίο σώμα,μικρό στήθος αλλά εμένα μου άρεσε, καταπληκτική επιδερμίδα,περιποιημένα άκρα (πολύ ωραίο παιχνίδι και της αρέσει) και το σημαντικότερο πάρα πολύ καθαρή παντού.Πολυ άνετη κατά τη διάρκεια,δεν ένιωσα ούτε στιγμή να κλέβει χρόνο,το κινητό της ούτε καν το είδα,για μια ώρα μπορώ να πω ότι αφιερώθηκε στο να με ευχαριστήσει , τα κατάφερε απόλυτα και το κατάλαβε.Πολυ καλή συμμετοχή,τουλάχιστον εγώ αυτό έλαβα ,και από τις αντιδράσεις της νομίζω ότι και αυτή θέλει να περάσει καλα.Φιλαει πολύ ωραία και το στοματικό ήταν άψογο,τουλάχιστον για μένα.Δεκτικη σε ότι ήθελα χωρίς βέβαια να ζητήσω κάτι extreme.Δυο γύροι χωρίς καμία βιασύνη, στο ενδιάμεσο κουβεντουλα και τσιγάρακι,όλα κύλησαν πολύ όμορφα.Εγω πέρασα πολύ καλά ..Ελπιζω να βοήθησα όσο μπορούσα.Σε ευχαριστώ Άννα , ευχαριστώ και το site και τα μέλη για τη δυνατότητα που μου δίνουν να περνάω όμορφα.Καλημερα εύχομαι,μια όμορφη Κυριακή να έχουμε,εγώ πάω για δουλειά,καλή συνέχεια.Ραντεβού προ ημερών με το κορασιο @Bomberb σε γνωστό χοτελ του κέντρου … θα μαι πολύ σύντομος … πιτσιρίκι αματουρι με διάθεση πολύ , δεν λέει όχι δεκτική σε όλα δεν κλέβει χρόνο , σοσιαλ καλό …. Για βυζολαγνους απορρίπτεται .. .. τιμή ότι έχει πει , αν το σηκώνει η τσέπη του καθενός ας δοκιμάσει .. ηλικία max 25-27… καλά βόλια παίχτες
Καλημέραεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Και εμένα υα με ενδιεφερεΚαλημέρα
Ενδιαφέρομαι φίλε
Δεν την εχω παρει. Αλλα αργησε να με δεχτει.Φαίνεται πάρα πολλή καλή. από υπηρεσίες τι λέει; της εχω στείλει στο Instagram αλλα δεν απαντάει
γεια ενδιαφερομαιΚαλημέρα
Ενδιαφέρομαι φίλε
Σ ευχαριστώ πολύ για την κριτική κ για μένα αξιομνημόνευτο ραντεβού! ?Μετά από χτεσινό απογευματινή συνάντηση με τη κοπέλα μπορώ να επιβεβαιώσω το φίλο και να συμφωνήσω στα όσα έγραψε.Πανευκολη και γρήγορη συνεννόηση στο βαιμπερ και ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου.Εμφανιση ότι ειδα στις φωτό ,πολύ φρέσκο και νέο κορίτσι,χαμογελαστό,πολύ ευδιάθετη και αυτό βοήθησε πάρα πολύ στο να σπάσει αμέσως ο πάγος .Νεανικό και ωραίο ντύσιμο ,ομορφο κορίτσι για τα δικά μου γούστα ,γύρω στα 25 (αν και δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες),αδύνατη,ωραίο σώμα,μικρό στήθος αλλά εμένα μου άρεσε, καταπληκτική επιδερμίδα,περιποιημένα άκρα (πολύ ωραίο παιχνίδι και της αρέσει) και το σημαντικότερο πάρα πολύ καθαρή παντού.Πολυ άνετη κατά τη διάρκεια,δεν ένιωσα ούτε στιγμή να κλέβει χρόνο,το κινητό της ούτε καν το είδα,για μια ώρα μπορώ να πω ότι αφιερώθηκε στο να με ευχαριστήσει , τα κατάφερε απόλυτα και το κατάλαβε.Πολυ καλή συμμετοχή,τουλάχιστον εγώ αυτό έλαβα ,και από τις αντιδράσεις της νομίζω ότι και αυτή θέλει να περάσει καλα.Φιλαει πολύ ωραία και το στοματικό ήταν άψογο,τουλάχιστον για μένα.Δεκτικη σε ότι ήθελα χωρίς βέβαια να ζητήσω κάτι extreme.Δυο γύροι χωρίς καμία βιασύνη, στο ενδιάμεσο κουβεντουλα και τσιγάρακι,όλα κύλησαν πολύ όμορφα.Εγω πέρασα πολύ καλά ..Ελπιζω να βοήθησα όσο μπορούσα.Σε ευχαριστώ Άννα , ευχαριστώ και το site και τα μέλη για τη δυνατότητα που μου δίνουν να περνάω όμορφα.Καλημερα εύχομαι,μια όμορφη Κυριακή να έχουμε,εγώ πάω για δουλειά,καλή συνέχεια.