giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Και άφησε πίσω τη φίλη της,??.. μόνη και αβοήθητη?? (Ανεξάρτητη)Ναι αδερφέ ..
Και άφησε πίσω τη φίλη της,??.. μόνη και αβοήθητη?? (Ανεξάρτητη)Ναι αδερφέ ..
Εχεις να προτεινεις κανενα αλλο, που να εχει την αξιοπιστια του Documento???ποιο θεωρειτε το πιο αξιοπιστο σαιτ για αναξαρτητες....? το κανεσεξ εχει την ιδια αξιοπιστια με τον σκαι.....αλλο?
Έλενα 110 και Άννα 590. Έχει ανακοίνωση στο νήμα της Έλενας, ψάξε.Ξέρεις κανείς καμιά που να έρχετε στο gls στο μοσχατο;
Έλενα 110 και Άννα 590. Έχει ανακοίνωση στο νήμα της Έλενας, ψάξε.
Τύπε μου, μαζί σου αλλά όσο όμορφη και να είναι, παίζει ρόλο και τι κάνει στο κρεββάτι έτσι;;; ?Εγώ στη θέση σου, εφ όσον δεν έχεις θέμα budget θα έπαιρνα κάτι από τα βαριά χαρτιά του "μάγου" ?Γεια σας μπουρδελιαριδες. Είμαι νέος στην παρέα και χρειάζομαι τα φώτα σας οπωσδιποτε.
Αρχικά να συστηθώ, που πήγαν οι τρόποι μου ;! Είμαι Ο mr anton τα τελευταία χρόνια ζω στην πανέμορφη Κροατία και γενικά στον βίο μου όσες φορές έχω ασχοληθεί με το επάγγελμα, 3-4 Όχι και πολλές, έχω απογοητευτεί. (Μη το ένα, μη το άλλο)
Για Αυτό λοιπόν φίλοι μου θέλω, σας παρακαλώ, να με ξελασπωσετε. Κατεβαίνω Ελλάδα σε μια εβδομάδα, διακοπές γονείς φίλοι κτλ , και θέλω να κάνω στον εαυτό μου ένα δώρο για να τον επιβραβευσω που τον τελευταίο χρόνο δουλεύω σαν σκλάβος.
Θέλω λοιπόν να πάρω μια μοντέλα ,μουναρα με το Μ ! δεν με απασχολεί το μπάτζετ θέλω να ζήσω εμπειρία στην ζωή μου .Η γκόμενα που βλέπεις στην τηλεόραση και σου τρέχουν τα σάλια.
1ο ποστ αλάνια μου συγγνώμη για τειχών λάθη, και σόρρυ που το γράφω εδώ απλά δεν μπορώ να δημιουργήσω thread ακόμα!
Hvala
Γεια σας μπουρδελιαριδες. Είμαι νέος στην παρέα και χρειάζομαι τα φώτα σας οπωσδιποτε.
Αρχικά να συστηθώ, που πήγαν οι τρόποι μου ;! Είμαι Ο mr anton τα τελευταία χρόνια ζω στην πανέμορφη Κροατία και γενικά στον βίο μου όσες φορές έχω ασχοληθεί με το επάγγελμα, 3-4 Όχι και πολλές, έχω απογοητευτεί. (Μη το ένα, μη το άλλο)
Για Αυτό λοιπόν φίλοι μου θέλω, σας παρακαλώ, να με ξελασπωσετε. Κατεβαίνω Ελλάδα σε μια εβδομάδα, διακοπές γονείς φίλοι κτλ , και θέλω να κάνω στον εαυτό μου ένα δώρο για να τον επιβραβευσω που τον τελευταίο χρόνο δουλεύω σαν σκλάβος.
Θέλω λοιπόν να πάρω μια μοντέλα ,μουναρα με το Μ ! δεν με απασχολεί το μπάτζετ θέλω να ζήσω εμπειρία στην ζωή μου .Η γκόμενα που βλέπεις στην τηλεόραση και σου τρέχουν τα σάλια.
1ο ποστ αλάνια μου συγγνώμη για τειχών λάθη, και σόρρυ που το γράφω εδώ απλά δεν μπορώ να δημιουργήσω thread ακόμα!
Hvala
Αδερφε ο τυπος είπε ότι δεν κοιτάζει τα λεφτά. Μην του πασσαρεις κι εσυ τις 50++!!Τύπε μου, μαζί σου αλλά όσο όμορφη και να είναι, παίζει ρόλο και τι κάνει στο κρεββάτι έτσι;;; ?Εγώ στη θέση σου, εφ όσον δεν έχεις θέμα budget θα έπαιρνα κάτι από τα βαριά χαρτιά του "μάγου" ?
Αλήθεια τώρα;;;; Από φώτο και κριτικές. Δεν ήξερα ?Αδερφε ο τυπος είπε ότι δεν κοιτάζει τα λεφτά. Μην του πασσαρεις κι εσυ τις 50++!!
Ε ναι! Καλές υπηρεσίες και καθαρές με όλα τους τα αξεσουάρ υγιεινής και καλές κυρίες στον χαρακτήρα επίσης. Αλλά από εμφάνιση είναι μετριες στο προσωπο λόγω ηλικιας. Ποια δεν είναι άλλωστε στα 50+ της! Ο τυπος είπε ότι δεν έχει ανάγκη τα λεφτά, ας κοιτάξει τις κριτικές και ας διαλέξει κανα τουρακι που ο κωλος είναι στον Θεό και το βυζί περηφανο!Αλήθεια τώρα;;;; Από φώτο και κριτικές. Δεν ήξερα ?
Μιλφαρα;Γιατί άμα είναι έτσι όπως τα διαβάζω καλή περίπτωση μαλλονΕ ναι! Καλές υπηρεσίες και καθαρές με όλα τους τα αξεσουάρ υγιεινής και καλές κυρίες στον χαρακτήρα επίσης. Αλλά από εμφάνιση είναι μετριες στο προσωπο λόγω ηλικιας. Ποια δεν είναι άλλωστε στα 50+ της! Ο τυπος είπε ότι δεν έχει ανάγκη τα λεφτά, ας κοιτάξει τις κριτικές και ας διαλέξει κανα τουρακι που ο κωλος είναι στον Θεό και το βυζί περηφανο!
παίδες εννοείτε ότι μόνο χοντροκαυλωμένος θα πάει.... Αλλά ξέρετε πόσοι γουστάρουν με 40 να γαμάνε θείτσες. Δεν είναι μοντέλο σίγουρα αλλα για 40 αξίζει
στειλε τηλ σε μνμ φιλε μουBρε μπας κ εισαι ο σύζυγος κ την έβγαλες κλαρί να αποπληρώσεις στεγαστικό :-)
Μιλφαρα;Γιατί άμα είναι έτσι όπως τα διαβάζω καλή περίπτωση μαλλον
Λινκ ;Προχθεσινή συνάντηση με την Αλεξάνδρα το πετιτ ρωσιδακι που επέστρεψε μετά από χρόνια και σύντομα θα αποχωρήσει ξανά αναμένεται να ανεβάσω και κριτική.θυμηθηκα τα παλιά και πέρασα μια χαρά .
Ευχαριστώ φαραώ. Θα σου στείλω π.μ μόλις μπορέσω.Όντως είναι δύσκολη η επικοινωνία μέσω κάνε σεξ (και εγώ δυσκολεύτηκα παρά πολύ να κάνω λογαριασμό αλλά τελικά τα κατάφερα και με βοήθησε όσο και να φαίνεται παράξενο η ναγνωριση προσώπου που διαθετει το ταμπλετ μου ).Μακαρι να έβρισκε κάποιο αλλο τρόπο επικοινωνίας .Mr anton όταν συμπληρώσεις τα μηνυματα (ανοίξουν τα πμ ) σου έχω μια πρόταση σε αυτό που ζήτησες (για μοντέλο ,τραγουδίστρια .Είχα πάει μαζί της και πέρασα καλά .Ακριβή .Εσυ όμως θα αποφασίσεις ).Σου εύχομαι το καλύτερο .
Καλημέρα. Νομίζω με τεστ αρνητικό ραπιντ θα μπορείς να μπεις. Όπως τώραΣύντροφοι, αν κατάλαβα καλά από Δευτέρα, οποίος είναι ανεμβολίαστος δεν μπαίνει σε χοτελι, όπως και κάθε κοπέλα που είναι ανεμβολίαστη, πρακτικά δεν θα μπορεί να κάνει ραντεβού σε ξενοδοχεία.
Καλημέρα. Νομίζω με τεστ αρνητικό ραπιντ θα μπορείς να μπεις. Όπως τώρα
ξεκάθαρα δεν το είπαν όμως......άρα είναι αυτό που γράφεις ή απλά δεν το σκέφτηκαν?Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα γίνεται πλέον η είσοδος σε κλειστούς χώρους εστίασης, θέατρα και κινηματογράφους, μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, γυμναστήρια και γήπεδα.(έτσι σε ξενοδοχεία η με πιστοποιητικό εμβολιασμού η με αρνητικό pcr-ραπιντ τεστ και παράλληλα με ένδειξη ταυτότητας).