Απλώς υπόψιν ότι μίλφ στα 150 ακούγεται κάπως υπερβολικό εκτός κι αν είναι μοντέλο.Ψάξε θαλεγα καταρχήν στις κοπέλες που έχουν θρέντ στο σάιτ εδώ και είναι στα 80-100 άντε μαξ 120 και δες αν σου κάνει κάποια.
Ωραίος, ευχαριστώ για την απάντηση.
Μπορεί λοιπόν να είναι κι αυτή αφού το λίνκ που πόσταρες λέει γλώσσες βουλγάρικα αγγλικά καί ελληνικα και είναι από μια πόλη στη νότιο Βουλγαρία,just saying.
Πάντως να υποθέσω καμμία σχέση με τη Χρύσα πρώην Σταυρούλα του μάγου;
Άν απαντάς σε μένα, δε γνωρίζω φίλος. Υπήρχε μια 45άρα ακριβή(;)υποτίθεται μοντελέ ρωσιδα που συζητήθηκε πριν βδομάδες κι έχει μπανεράκι στους δίπλα αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Άν απαντάς σε μένα, δε γνωρίζω φίλος. Υπήρχε μια 45άρα ακριβή(;)υποτίθεται μοντελέ ρωσιδα που συζητήθηκε πριν βδομάδες κι έχει μπανεράκι στους δίπλα αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Σοφι Σοφάκι is on Facebook. Join Facebook to connect with Σοφι Σοφάκι and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.
www.facebook.com
Με την συγκεκριμένη τι παίζει με της φωτό που ανεβάζει δουλεύει κάπου ;;
Τσέκαρε αυτήν εδώ , βέβαια η κοπέλα είναι τερματισμένο πρεζακι αμα δεις τα στορυ της τα πίνει όλα από Ντρογκια .
Δεν έχω καμία ιδέα για την ποιότητα των υπηρεσιών της απλά φαίνεται ακραίο ξεκωλο .
εγω που της ειχα στειλει μηνυμα στο ινσταγκραμ περσι, καλοκαιρι περιπου, μου ειχε πει μια τρελη τιμη. 200 ευρω για 1 ωρα αν θυμαμαι καλα. Δεν πολυ μιλαει στα μηνυματα. Δεν ξαναεστειλα.. αλλα εχει σωμα για πολυ γαμησι. ειναι και πετιτ.. αλλα κανει πολυ ζαζα και δεν θα το ρισκαρα και ας ηταν του 50αρικου ή 100..
Σοφι Σοφάκι is on Facebook. Join Facebook to connect with Σοφι Σοφάκι and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.
www.facebook.com
Με την συγκεκριμένη τι παίζει με της φωτό που ανεβάζει δουλεύει κάπου ;;