sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Η σιγουρια σου μου αρεσει τυπε...οτι ειναι γραφειο....Παρεπιπτοντως,επειδη ειναι γραφειο και εχει πολλα τηλεφωνα, ποιο απ'ολα χρησιμοποιησατε????
Η σιγουρια σου μου αρεσει τυπε...οτι ειναι γραφειο....Παρεπιπτοντως,επειδη ειναι γραφειο και εχει πολλα τηλεφωνα, ποιο απ'ολα χρησιμοποιησατε????
έχει γίνει λόγος για αυτήν και στο παρελθόν.Είπαν τότε ότι είναι γραφείοΗ σιγουρια σου μου αρεσει τυπε...οτι ειναι γραφειο....
Αν μιλανε πριν πολυ καιρο ναι ισως..δουλευε για γραφειο...τωρα δουλευει για παρτη της....έχει γίνει λόγος για αυτήν και στο παρελθόν.Είπαν τότε ότι είναι γραφείο
Αυτό είναι πολύ καλόΑν μιλανε πριν πολυ καιρο ναι ισως..δουλευε για γραφειο...τωρα δουλευει για παρτη της....
Αν μιλανε πριν πολυ καιρο ναι ισως..δουλευε για γραφειο...τωρα δουλευει για παρτη της....
Τυπε εεμενα μου απαντησε η ιδια......ναι αυτο μου ειπε κ εμενα , οτι τωρα δουλευει μονη της, ειναι μια που απανταει στα τηλ, και ο τυπος που την φερνει, πραγμα που φαινεται αληθεια, αν κρινω απο αυτα που μου ειπε και εμενα αυτη που απαντησε το τηλεφωνημα μου
...οτι πειτε ρε παιχτες...!!
Παρ'ολα αυτα σε ποιο απ'ολα τα τηλεφωνα απαντησε???
Το νέο είναι ότι δουλεύει μόνη τηςη νανσυ ειναι ρε μαλακες..
3 σελιδες γεμισατε..
Το νέο είναι ότι δουλεύει μόνη της
ναι αυτο μου ειπε κ εμενα , οτι τωρα δουλευει μονη της, ειναι μια που απανταει στα τηλ, και ο τυπος που την φερνει, πραγμα που φαινεται αληθεια, αν κρινω απο αυτα που μου ειπε και εμενα αυτη που απαντησε το τηλεφωνημα μου
Ρε παιδια σιγουρα μιλαμε για αυτη?Αυτη εχει χαλια κριτικες τι γαματο τεμαχιο και σουπερ λεγατε πριν?
Ε αμα ειναι για 20-50 ευρω διαφορα να γαμας μια 10 φορες χειροτερη απο το μεσο κολ γκερλ τι να πω δεν νομιζω οτι αξιζει...δεν την εχω παρει απλα οι φωτο και οι κριτικες μου δινουν την εντυπωση πως ειναι τοσο φτηνη γιατι δεν μπορει αλλιως.Ειπαμε να στηριξουμε τις φτηνες αλλα οχι και τις φολες...αυτη ειναι..
κ δεν ειναι χαλια για τα λεφτα της..
Ε αμα ειναι για 20-50 ευρω διαφορα να γαμας μια 10 φορες χειροτερη απο το μεσο κολ γκερλ τι να πω δεν νομιζω οτι αξιζει...[size=12pt]δεν την εχω παρει απλα οι φωτο και οι κριτικες μου δινουν την εντυπωση πως ειναι τοσο φτηνη γιατι δεν μπορει αλλιως[/size].Ειπαμε να στηριξουμε τις φτηνες αλλα οχι και τις φολες...
Ε αμα ειναι για 20-50 ευρω διαφορα να γαμας μια 10 φορες χειροτερη απο το μεσο κολ γκερλ τι να πω δεν νομιζω οτι αξιζει...δεν την εχω παρει απλα οι φωτο και οι κριτικες μου δινουν την εντυπωση πως ειναι τοσο φτηνη γιατι δεν μπορει αλλιως.Ειπαμε να στηριξουμε τις φτηνες αλλα οχι και τις φολες...
Δεν εχω παρει Εβιτα τη θεωρω ακριβη οσο καλη και αν ειναι.Απλα λεω να στηριζουμε τα κοριτσια που δεν ζητανε τα κερατα τους αλλα να αξιζουν κιολας.Αυτη στις φωτο φαινεται μπαζολι και οι κριτικες της χαλια.Δεν εχουμε και λεφτα για πεταμα...τα 50 είναι σημαντικη διαφορα..
δεν είναι φολα και ουτε είναι 10 φορες χειροτερη..
για το φουλ προγραμμα αξιζει πιστευω..εγω για το απλό δεν την ξαναπαιρνω..
ολα σχετικα ειναι..
Υ.Γ. η εβιτα που ζηταει 200 κ εχει 8 παραπανισια κιλα κ προσποιειται ασυστολα αξιζει επειδη ζηταει περισσοτερα ??????????????? μην κρινετε μονο από την τιμη
Υ.Γ τυχαιο είναι το παραδειγμα..απλως είδα το τσοντικο κ γελασα με τους αγαπουληδες
Θα το ηθελα το τηλ της Ευας38 αν δεν σου κανει κοπο ευχαριστω!εγω ειμαι αυτος? (αν θελετε εχω τηλ Ευα38 )
εωραιος ο λακης ο γλυκουλης κι εμπιστοσυνη στον εμπειρο sinnerman..υπαρχου κοπελες που αξιζουν και πρεπει να το μαθαινουμε...