Lakisglukoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μελαχροινο, υψος γυρω στο 1,60, γυρω στα 50kg, στηθος 3αρι, petite style
Δικε μου το μωρο ειναι απαιχτο....ασε τις περιγραφες..παρτο και δεν θα χασεις...δεν σου μιλαει κανας πιτσιρικας....το μονο εχει λιγο μεγαλη μυτη...μαλακιες δηλαδη...δεν λεει οχι σε τιποτα...γλωσσωφιλα τα παντα.....θα μπορούσατε να την περιγράψετε ;
Δικε μου το μωρο ειναι απαιχτο....ασε τις περιγραφες..παρτο και δεν θα χασεις...δεν σου μιλαει κανας πιτσιρικας....το μονο εχει λιγο μεγαλη μυτη...μαλακιες δηλαδη...δεν λεει οχι σε τιποτα...γλωσσωφιλα τα παντα.....
Την πηρα πριν καμια εβδομαδα.....και εγω σταθικα τυχερος...δεν ηξερα τι επαιρνα....οταν την ρωτησα πως παει η δουλεια..μου λεει ετσι και ετσι..της λεω αν δωσο το τηλ σε κανα φιλαρακι σε πειραζει? μου λεει οχι δωστο και χαρηκε......sinner, δεν ξερω αν εχεις παρει , αλλα ναι ηταν σουπερ,
μελαχροινο, υψος γυρω στο 1,60, γυρω στα 50kg, στηθος 3αρι, petite style
Την πηρα πριν καμια εβδομαδα.....και εγω σταθικα τυχερος...δεν ηξερα τι επαιρνα....οταν την ρωτησα πως παει η δουλεια..μου λεει ετσι και ετσι..της λεω αν δωσο το τηλ σε κανα φιλαρακι σε πειραζει? μου λεει οχι δωστο και χαρηκε......
έστειλα και mail και αναμένω απάντηση για το τηλέφωνο...για να δούμε
Του εστειλα και εγω...εχεις πμ
Τυπε δυνατη και τα κανει ολα με 100αρικο.....την ειχα παρει πριν καμια εβδομαδα...φωτια...
Ελα τελευταιος και τυχερος.......................Ν προσθεσω οτι η τυπισσα 11 μου ειπε 11 ακριβως ηρθε...Βολευει καλυτερα νοτια προαστια...εχεις πμ..........πως θα γινει να αποκτησουμε κ μεις αποψη φιλε για το εν λογω κοριτσακι? μπορεις να στειλεις τηλ?
Ελα τελευταιος και τυχερος.......................Ν προσθεσω οτι η τυπισσα 11 μου ειπε 11 ακριβως ηρθε...Βολευει καλυτερα νοτια προαστια...εχεις πμ..........
Ελα τελευταιος και τυχερος.......................Ν προσθεσω οτι η τυπισσα 11 μου ειπε 11 ακριβως ηρθε...Βολευει καλυτερα νοτια προαστια...εχεις πμ..........
Εσυ εισαι....εγω δεν θελω...την αλλη φορα που θα ανεβω αθηνα......εγω ειμαι αυτος? (αν θελετε εχω τηλ Ευα38 )
Σινερ μου στελνεις και μενα αν θες το τηλ της πιτσιρικας?Δεν ειπατε τι εθνικοτητα ειναι by the way?Εσυ εισαι....εγω δεν θελω...την αλλη φορα που θα ανεβω αθηνα......
Ρουμανα ειναι.....Σινερ μου στελνεις και μενα αν θες το τηλ της πιτσιρικας?Δεν ειπατε τι εθνικοτητα ειναι by the way?