styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
ξερει κανενας τιποτα για αυτην???
...εγχειρισμένη trans..Εχει δικό της thread εδώ για περισσότερα...
...εγχειρισμένη trans..Εχει δικό της thread εδώ για περισσότερα...
Στο video θα την δεις απο πρωτο χερι
αυτό εδώξερει κανενας τιποτα για αυτην???
νομίζω είναι στυλ μασαζ η συγκεκριμένη..χώρος κάπου στην Πατησίων.Και οποιος θελει χαλαρωση στην ελλη
αυτό δεν είναι χαλάρωμα.... βασανιστήριο είναι....Και οποιος θελει χαλαρωση στην ελλη
Η πρώτη είναι γραφείο Αρη 100%
η δεύτερη είναι η γνωστή μας Πέννυ :
Εχεις αποψη για το γραφειο?
Επικοινωνησα με mail και εχει μια που μου εκανε κλικ (Ελινα). Εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη να μην παω στα τυφλα...
Το λινκ ηταν αυτο
Πως δεν έχουμε;! Ψάχνουνε για κορόιδα και ζητάνε ένα σκασμό λεφτά, συνήθως δε με αναιδή τρόπο (παραδόξως η συγκεκριμένη καταχώρηση είναι σχετικώς κοσμία).
Για ρώτα πόσο θέλει το 23άχρονο "μοντέλο" (my ass!) για μια ώρα να δεις που θα σου ζητήσουν 350...
Προσοχή..αν έχετε ευαίσθητο στομάχι μην ακολουθήσετε το λινκ..
Απο service πως ειναι η κοπελα ξερουμε?
Αλλαξε λαδια και τακακια πριν απο 15 μερες. ιμαντα και τα αμορτισερ να κοιταξεις και παει μπερεκετ!!!
Ζητησαν 200 για μια ωρα. Εξτρα για λοκο και καταποση.
Απο service πως ειναι η κοπελα ξερουμε?
Φιλε μου οταν βλεπεις αγγελια,μανεκεν,μοντελο,καλλιστεια,και διαφορα τετοια "παρασημα" σημαινει οτι θελουν να σου παρουν και τα σωβρακα.Απο εκει και περα κρινεις και πρατειςΕχεις αποψη για το γραφειο?
Επικοινωνησα με mail και εχει μια που μου εκανε κλικ (Ελινα). Εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη να μην παω στα τυφλα...
Το λινκ ηταν αυτο
Φιλε μου οταν βλεπεις αγγελια,μανεκεν,μοντελο,καλλιστεια,και διαφορα τετοια "παρασημα" σημαινει οτι θελουν να σου παρουν και τα σωβρακα.Απο εκει και περα κρινεις και πρατεις
Αντε πηγαινε τοτε.....