ab205b212gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Σ'ευχαριστώ φίλε. Τώρα που το διάβασα κάτι θυμήθηκα που το είχες αναφέρει. Ειδικά εκεί που λέει κάποιος για την Ύδρα.
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Σ'ευχαριστώ φίλε. Τώρα που το διάβασα κάτι θυμήθηκα που το είχες αναφέρει. Ειδικά εκεί που λέει κάποιος για την Ύδρα.Τελικά απάντησε στο τηλ. Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά, έρχεται στο χώρο σου ή σε κάποιο ξενοδοχείο και παίρνει 100 την ώρα, χωρίς όριο εκτονώσεων, με CIM/CIF, full απ'ότι μου είπε. Το full σχετικό βέβαια γιατί κουλουράκι δεν.... δυστυχώς. Αν μπορείς να μου πεις κάτι για όσον αφορά το πως σου φάνηκε εσένα - συμμετοχή δηλαδή κτλ θα βοηθούσες.
Σ'ευχαριστώ φίλε. Τώρα που το διάβασα κάτι θυμήθηκα που το είχες αναφέρει. Ειδικά εκεί που λέει κάποιος για την Ύδρα.Τελικά απάντησε στο τηλ. Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά, έρχεται στο χώρο σου ή σε κάποιο ξενοδοχείο και παίρνει 100 την ώρα, χωρίς όριο εκτονώσεων, με CIM/CIF, full απ'ότι μου είπε. Το full σχετικό βέβαια γιατί κουλουράκι δεν.... δυστυχώς. Αν μπορείς να μου πεις κάτι για όσον αφορά το πως σου φάνηκε εσένα - συμμετοχή δηλαδή κτλ θα βοηθούσες.
Ρώτα αυτόν που έγραψε για την Ύδρα . Θα στα πει καλύτερα ;)
ξερει καποιος γιαυτην.φαινεται καλη περιπτωση και με δικο της χωρο.
Ρωτα καποιον, που του αρεσουν τα ανωμαλα, αφου σε τρωει ο κολος σου !!!ξερει καποιος γιαυτην.φαινεται καλη περιπτωση και με δικο της χωρο.
ρε παιδια ενταξει ενας ενας δεν ηξερα γιαυτο και ρωτησα.αλλα πραγματικα δεν ειχα διαβασει τιποτα .αλλα παλι δεν καταλαβαινω ειναι τοσο χαλιατύπε.. την καλή περίπτωση που την βλέπεις ????
διάβασε παρα πίσω..έχει γραφτεί πολύ πράμα γι' αυτήν !!!
ρε παιδια ενταξει ενας ενας δεν ηξερα γιαυτο και ρωτησα.αλλα πραγματικα δεν ειχα διαβασει τιποτα .αλλα παλι δεν καταλαβαινω ειναι τοσο χαλια![]()
οχι ρε φιλε δεν εχω ανωμαλα γουστα.απλα αναφερει οτι ειναι κανονικη γναικα και φανταστηκα οτι ειναι τιποτα σαδομαζο οπως εκανε παλαι και αν θυμουνται η χριστινα μια χοντρη που βεβαια τα εκανε αλλο απο εξευτελσισμο μεχρι οτι σου παει ο νους.αν ηξερα οτι παιζουν τραβελια ουτε θα ασχολιουμουνEιναι αυτο που φαινετε φιλε. αν εχεις τετοια γουστα και εμφανισιακα σαρεσει κανονισε μαζι της .εχω μιλησει στο τηλεφωνο νομιζω παιρνει 100 η κατι τετοιο και εχει δικο της χωρο με κατι τρανσφορμερς (τρανς) στη καλλιθεα
Καλησπέρα...έχω λάβει μήνυμα από την Sonia στην φωτό. Θέλει 120€/ώρα (υπηρεσίες δεν ρώτησα ακόμη). Κάτι μου λέει...έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Βοήθεια κανείς?
Ουτε εγω το κουραζω . Δυο κουβεντες και απο εμενα και δεν σου ξανααπανταω.
Η κουβεντα ξεκινησε απο ατακα του Palermo για μια φραση του φαντομ για την Αλεξανδρα. Καποιος πεταξε ενα αστειο για τον Τσοχατζοπουλο και ο φιλος γελασε. Και εσυ του την ειπες για την Λινα αμεσως. Αρα δεν επανεφερες καμια κουβεντα εκει που αρχισε! Απλα την πηγες εκει που ηθελες εσυ.
Και τελος ..... Ναι χαρακτηρισες πρωτος.Αφησες υπονοουμενο οτι με "εστειλε ¨η Λινα να σε ¨μαλωσω". Αρα χαρακτηρισες πρωτος.
Οσο για αγαπουλης μαλλον πιο πολυ εσυ μου φαινεσαι καθως οταν σου λενε "Τσοχατζοπουλος" εσυ θυμασαι την Λινα.Αυτο και αν ειναι ερωτας!
οχι ρε φιλε δεν εχω ανωμαλα γουστα.απλα αναφερει οτι ειναι κανονικη γναικα και φανταστηκα οτι ειναι τιποτα σαδομαζο οπως εκανε παλαι και αν θυμουνται η χριστινα μια χοντρη που βεβαια τα εκανε αλλο απο εξευτελσισμο μεχρι οτι σου παει ο νους.αν ηξερα οτι παιζουν τραβελια ουτε θα ασχολιουμουν
ασχετο δηλαδη αν παω με ενα φιλο μου δεν θα παρτουζωθει; ;)an ειναι καλη προσωπικα δε μενοιαζουν οι ανωμαλιες της αφου ειναι κανονικη γυναικαΚανονικη γυναικα ειναιαπλα συνεργαζεται αν θυμαμαι καλα και με τρανς. ακομα και αγγελια ειχα δει που κανει ντουο με φιλη της τρανς
Τέτοια ώρα φίλε για ανεξάρτητη εδώ και τώρα λίγο δύσκολο.ΟπότεΜάγκες, επέστρεψα για λίγες μέρες στον βούρκο της Αθήνας. Έχει κανείς καμιά τίμια πρόταση για τώρα βραδάκι; Ευχαριστώ!
Ρωτα καποιον, που του αρεσουν τα ανωμαλα, αφου σε τρωει ο κολος σου !!!
Τέτοια ώρα φίλε για ανεξάρτητη εδώ και τώρα λίγο δύσκολο.Οπότε
μάλλον σε γραφείο θα πας