δηλαδη το ειχες μαθει απ εξω και το ξεχασες?
οτι μαθαινω απ' εξω παιχτη, δεν το ξεχναω.
δηλαδη το ειχες μαθει απ εξω και το ξεχασες?
παντρεμενος ?οτι μαθαινω απ' εξω παιχτη, δεν το ξεχναω.
παντρεμενος ?
Μήπως είναι αυτή που αναφέρω στη σελίδα 107 post #1592?εμενα παντως παιδες μια ελλεηνιδα 28, 30 πριν κανα δεκαημερο, μου ειπε πως δεν ειναι επαγγελματιας και το κανει συμπηρωματικο εισοδημα
150 μια φορα, στοματικο με προφυλαξη..
της ευχηθηκα καλη σταδιοδρομια στη νεα της καριερα...
δυστυχως δεν θυμαμαι το τηλ.
γιατι ? ψαχνεσαι να παντρευτεις ????μου κανεις προταση γαμου;;;
γιατι ? ψαχνεσαι να παντρευτεις ????
το μεροκαματο να βγαινει..Με την κρίση έχουνε πτώση τα τυχηρά και κάνουμε και την προξενήτρα ?
εθνικοτητα και τιμοκαταλογος ?Καλημερα σε ολα τα μελη.το σαιτ τωρα το εχω αρχισει να το διαβαζω και ομολογω οτι μου αρεσει η πολη καλη δουλεια απο καποιους εδω μεσα..ετσι ειθπα να δωσω και εγω οτι ξερω.λοιπον η πιο πανω αγγελεια η κοπελα ειναι η Μαρια μενει προς δητικα προαστια,αδυνατη,μικρο στηθος, με πολυ καλκο στοματικο,τον κανει μπανιο που λενε.και στενουλα,περιποιητικη δεν βιαζεται απο προσωπο ετσι και ετσι...αν σας αρεσουν οι μετριου αναστηματος τοτε ενταξει...δεν ειναι κουκλα αλλα καλη σε οτι κανει...
Συνχωρεσε με φιλε Γιωργο απο οτι ειδεσ πολυ νεος εδω αλλα θα μαθω που θα ΠΑΕΙ...σε ευχαριστω παντως γιατι δεν το ηξερα..να εισαι καλαπαληκαρι, οταν θελεις να απαντησεις σε καποιον, μην κανεις copy-paste.
να πατας το κουμπι ''παράθεση''
ωραιοςςςςς.. με τη μία !!Συνχωρεσε με φιλε Γιωργο απο οτι ειδεσ πολυ νεος εδω αλλα θα μαθω που θα ΠΑΕΙ...σε ευχαριστω παντως γιατι δεν το ηξερα..να εισαι καλα
Φιλαρακι μου ειναι αδυνατη κοντουλα πολυ κικρο στηθος με στοματακι ακουραστο για πολυωρο γλυψιμο αλλα λογο μεγεθους οτν την πηρα εσκουζε ποναω βγεσ και τετοια αλλα μετα τον ειχε σλουρπ συνεχεια...ελπιζω να βοηθησα λιγακιΚαλή αρχή φίλε. Εκτός από το πρόσωπο που μας είπες ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, από σωματάκι και συμμετοχή πως είναι η Μαρία? Είναι όντως 18?
Φιλαρακι μου ειναι αδυνατη κοντουλα πολυ κικρο στηθος με στοματακι ακουραστο για πολυωρο γλυψιμο αλλα λογο μεγεθους οτν την πηρα εσκουζε ποναω βγεσ και τετοια αλλα μετα τον ειχε σλουρπ συνεχεια...ελπιζω να βοηθησα λιγακι
μικρο οντως ειναι αντε στα 24 το πολυ....αν μενεισ προσ αιγαλεω περιστερι χαιδαρι κινησου καπου εκει κοντα μαν τρεχεις κεντρο...α και ειναι γιγο μελανουρι...τωρα ελπιζω να σε καλυψα...παντωσ αν εχεισ κανενα φιλο μικρο μεχρι 24 στειλε πμ εχω καλο θεμα...............
Ηλικία μόνο δεν επιβεβαίωσες. Πόσο την έκανες?
μικρο οντως ειναι αντε στα 24 το πολυ....αν μενεισ προσ αιγαλεω περιστερι χαιδαρι κινησου καπου εκει κοντα μαν τρεχεις κεντρο...α και ειναι γιγο μελανουρι...τωρα ελπιζω να σε καλυψα...παντωσ αν εχεισ κανενα φιλο μικρο μεχρι 24 στειλε πμ εχω καλο θεμα...............
ρε φιλαρακι για στειλε με ΠΜ το τηλ. τις Νατασας