Επισκέπτης
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Φίλε μου...γούστα είναι αυτά...αλλά θα πλήρωνες γι'αυτήν έστω και 1 (ναι ένα) ευρώ???
εγώ ουτε να με πλήρωνε...μπάζο ρε φίλε....
εδω πληρωνες 300αρες στον ταλος για να γαμας την μαρινα ρε πινοκιο..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Φίλε μου...γούστα είναι αυτά...αλλά θα πλήρωνες γι'αυτήν έστω και 1 (ναι ένα) ευρώ???
εγώ ουτε να με πλήρωνε...μπάζο ρε φίλε....
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εδω πληρωνες 300αρες στον ταλος για να γαμας την μαρινα ρε πινοκιο..
νομιζω οπως τα λες φιλε πως ειναι η πιο καλη περιπτωση.θα παρω να δοκιμασω και θα πω τις εντυπωσεις μου!!!!
3) Ντορα ( ): Η εν λογω κυρια, απαντησε η ιδια και ηρθε νωριτερα απο οτι μου ειπε! Προκειτα για 45αρα πολονεζα, μετριου αναστηματος, κοντα μαλλια, λιγα κιλα παραπάνω στη κοιλια. Ζητησε 60 ευρω για μια ωρα. Πολυ καλες υπηρεσίες,εμεινε και εγινε και δευτερη session, αριστο στοματικο. Αξιζει τα λεφτα της, γι αυτό και της εδωσα κατι παραπανω χωρις να μου το ζητησει. Aνήκει καθαρα στην κατηγορια mature και φυσικα ειναι indepedent με επαγγελματικες υπηρεσίες. Όσο για το amateur, μαλλον ασκει το επαγγελμα κατα περισταση. παντως τη αλλη μερα που της ξανατηλεφωνησα, δεν παντησε.
re paidia poios kserei kati gia auto?
η τζουλια τι εχει γινει ρε μαγκες?
η τζουλια τι εχει γινει ρε μαγκες?
φιλαρακι μηπως εμαθες τιποτα?Παιδια εχει παρει κανεις αυτη εδω?
φιλλλλλλλλλλλλλλλλαράκι.. παρε τηλεφωνο να μας πεις.. τηλεκαρτα εχεις ????φιλαρακι μηπως εμαθες τιποτα?
και εγω την ειχα σταμπαρει την αγγελια αλλα δεν εχω παρει τηλ.
σε εχει βαρεσει η μαλακια στο κεφαλι φαινεταιφιλλλλλλλλλλλλλλλλαράκι.. παρε τηλεφωνο να μας πεις.. τηλεκαρτα εχεις ????
''στο δρομο περπατας, με τηλεκαρτα μιλας..''
αυτο ακριβως.....ΠΙΠΕΣ!!!!!ρε παιδια αυτο το τηλ που τελειωνει σε 669 παιζει πολυ τι ανεξαρτητες λεμε και πιπες
100 ευρω στο χωρο σου +20 εχτρα full