bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Να ρωτησω κατι αυτος ο Κωστας απο το γραφειο naughty cats ειναι τσατσος στη Βριλησσου???
Και εγώ έψαξα να βρω τι τηλέφωνό της και ακόμα δεν μπόρεσα να το βρω.Πάντως σαφή άποψη για την περίπτωση αυτή αλλά και για κάθε άλλη περίπτωση-call girl μπορεί να έχει κάποιος ΜΟΝΟ όταν την δοκιμάσει.Χωρίς δοκιμή μόνο εικασίες μπορεί να εκφράζει κάποιος.παντως εγω ...που εχω δοκιμασει να την παρω τηλ. (παλιοτερα)....καμποσες φορες...
δεν το σηκωσε ποτε....ουτε μπηκε στον πειρασμο να κανει αναπαντητη...να στειλει μηνυμα κ.λ.π
Ψάχνωντας βρήκα αυτό
Προσπάθησα να επικοινωνήσω σε ένα τηλ που έχει αλλά δεν απαντούσε κανένας. έστειλα να μέιλ αλλά πάλι τίποτα. Μήπως κανένας συναγωνιστής έχει γνώση;
Θελω να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ για να κανωε ενα ραντεβου με την Cristiana που υπαρχει στο θεμα με τα callgirls μπορει να βοηθησει κανεις?
Σωστάαυτά είναι μούφα, κανένας λογικός άνθρωπος δεν βάζει σε ερωτική αγγελία σταθερό τηλέφωνο ως τηλέφωνο επικοινωνίας, από εκεί και πέρα κάνε ό,τι νομίζεις.
αυτά είναι μούφα, κανένας λογικός άνθρωπος δεν βάζει σε ερωτική αγγελία σταθερό τηλέφωνο ως τηλέφωνο επικοινωνίας, από εκεί και πέρα κάνε ό,τι νομίζεις.
Ψάχνωντας βρήκα αυτό
Προσπάθησα να επικοινωνήσω σε ένα τηλ που έχει αλλά δεν απαντούσε κανένας. έστειλα να μέιλ αλλά πάλι τίποτα. Μήπως κανένας συναγωνιστής έχει γνώση;
googlαρωντας το τηλ εμφανιζεται κ αυτο το βιντεακι
Φάρσα από πρωην γκόμενο βρωμάει η δουλειά. Και όλα τα βίντεο του χρήστη εκεί μια κατερίνα/κερατσίνι είναι...
Ο δε χρήστης γραμμένος πριν από 5 μέρες...
Aσε που τα εχουμε γραψει και αλλου !!
ελοιωσα!!!!!!!δωστε του ρε σεις καποιος το τηλ......θα μας γαμησει ολους αυτος αποψε.....
Τί νά τήν κάνουμε τόσο "καυτή ερωτική παρέα"!!!Ακου 200 ευρώ τήν ώρα + τό ένα + τό άλλο...Μαύρο στήν "φοιτήτρια".
Η απάντηση που έλαβα από την εν λόγω κυρία (Τα κεφαλαία δικά της)
ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ 24 ΕΤΩΝ,100% ΓΥΝΑΙΚΑ,ΥΨ 1.68,54 ΚΙΛΑ,ΣΤΗΘΟΣ 3 ,ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ!ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΚΑΝΩ:ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΙΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ,ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ,ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ-69-ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΙΑ ΩΡΑ 200Ε- ΔΥΟ ΩΡΕΣ 350ΕΕΞΤΡΑ:ΠΡΩΚΤΙΚΟ 100Ε-ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ 50Ε.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ(ΟΧΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ,ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ),ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΜΣ(ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!)ΣΤΟ 6983-838519ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΠΑΩ!ΕΝΑ 5ΩΡΟ ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!Φιλακια