gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
το ματακι ειναι θαυματουργο ..!
παιδια ξαναρωταω sto mamba.ru τι κωδικο βαζουμε μπροστα απο το νουμερπ μας για να το δηλωσουμε???
Αυτή η διθυραμβική κριτική της Τζίνας από τον Πέτρο30, δεν γίνεται να επιβεβαιωθεί (ή να αντικρουσθεί ίσως) από κάποιον άλλον;
Διότι 3 χρόνια γραμμένος στο σάιτ με 0 ποστς και πρώτη κριτική, ή που όντως του έκανε το γαμήσι της ζωής του, ή είναι φίλος της, γκόμενος, νταβατζής, η ίδια... (Δεν έχει σημασία τί)
Πάντως με 0 ποστς η αξιοπιστία του ευλόγως αμφισβητείται...
Υ.Γ. Και φραγκάτη πουτάνα, που το κάνει για "χόμπυ" ας πούμε, με καταχώρηση στο έσκορτνιουζ;
Καλά θα μου πεις ίσως έτσι του δήλωσε, έτσι λέει ο άνθρωπος, αλλά εκεί που λέει πως έχει (ο ίδιος!) χρόνια στο "επάγγελμα";
Ίσως βέβαια απλά να είναι απλά άπειρος, ακόμη και στην ορολογία του σάιτ.
Αλλά σε κάθε περίπτωση η κριτική "μπάζει"...
Αυτη παιδια ειναι η πρωην cristianna tou michel που τωρα εγινε marianna και ζηταει 250 την ωρα;
Αυτή η διθυραμβική κριτική της Τζίνας από τον Πέτρο30, δεν γίνεται να επιβεβαιωθεί (ή να αντικρουσθεί ίσως) από κάποιον άλλον;
Διότι 3 χρόνια γραμμένος στο σάιτ με 0 ποστς και πρώτη κριτική, ή που όντως του έκανε το γαμήσι της ζωής του, ή είναι φίλος της, γκόμενος, νταβατζής, η ίδια... (Δεν έχει σημασία τί)
Υ.Γ. Και φραγκάτη πουτάνα, που το κάνει για "χόμπυ" ας πούμε, με καταχώρηση στο έσκορτνιουζ;
Καλά θα μου πεις ίσως έτσι του δήλωσε, έτσι λέει ο άνθρωπος, αλλά εκεί που λέει πως έχει (ο ίδιος!) χρόνια στο "επάγγελμα";
Αν προσθεσεις και την παροτρυνση για την αποστολη τηλεφωνου, τοτε οχι απλα μπαζει αλλα κατι τις χειροτερο!!!!
Αυτη παιδια ειναι η πρωην cristianna tou michel που τωρα εγινε marianna και ζηταει 250 την ωρα;
Aσε που τα εχουμε γραψει και αλλου !!δεν μου μοιάζει πολύ για την christiana (την είχα πάρει κ τελευταία). ξέρω ότι γουστάρει να αλλάζει τα μαλλιά της αλλά κ πάλι. ξέρει κανείς σίγουρα αν είναι αυτή?