spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ok!Thanks!!!@spoon στην πλατινα 25αρα Αντζελα αναφερομαι
Ok!Thanks!!!@spoon στην πλατινα 25αρα Αντζελα αναφερομαι
το να βρεις την ευκαιρια οταν ειναι στο μπανιο να τα κανεις ολα αυτα ειναι πολυ ευκολο σε μια ανεξαρτητη κ καπως πιο ''ανυπερασπιστη''call girl.
Το θεμα ειναι οτι μετα ο μαλακας απαντουσε στις κλησεις λεγοντας''ξεχασα το πορτοφολι κτλ''κ μετα αλλαξε τροπαριο κ εγινε εκβιαστης.
Τετοια κομπλεξικα αρχιδακια μονο σε μια γκομενα θα ειχαν τετοια συμπεριφορα.
Αλλα ο καθενας πληρωνει με ξεχωριστο νομισμα το τιμημα των πραξεων του,αργα ή γρηγορα.
@spoon στην πλατινα 25αρα Αντζελα αναφερομαι
Kανα καλο ελληνικο μωρο παιζει μαγκες?Μωρο οχι ανω των 35 δεν ειμαι milflover
Λιγες με 100.Απαντηση σχετικη της ερωτησης μου εχεις?παιδια πανω απο 100 να μην δίνετε με τιποτα (τι η κρίση δεν εχει χτυπησει νομιζετε τις πουτανες) ακου 150 και 200 είστε με τα καλα σας
και αν σου στείλουν κανενα μπαζο τις δινεις 10 ευρώ για το ταξι και δρόμο
ο καθένας δίνει όσα θέλει και μπορεί.όλα τα υπόλοιπα είναι λεονταρισμοί άνευ νοήματος..παιδια πανω απο 100 να μην δίνετε με τιποτα (τι η κρίση δεν εχει χτυπησει νομιζετε τις πουτανες) ακου 150 και 200 είστε με τα καλα σας
και αν σου στείλουν κανενα μπαζο τις δινεις 10 ευρώ για το ταξι και δρόμο
ο καθένας δίνει όσα θέλει και μπορεί.όλα τα υπόλοιπα είναι λεονταρισμοί άνευ νοήματος..
στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ-εκτός αν έρθει άλλη από αυτή που είδες στη φωτογραφία, οπότε ούτε το 10ευρω.απλά το ξεκαθαρίζεις με το πρακτορείο εξαρχής..
Πρόσεξε κάτι.Γίνεται μία προσπάθεια από μπουρδελιάρηδες με καταναλωτική συνείδηση να κατεβάσουμε τίς τιμές.Επιμένεις να κάνεις τόν μαλάκα.Δικαίωμά σου.
Αν είσαι κιμπάρης εμείς θα πάμε τίς τιμές στό 50ρικο κι εσύ τό κατι τις παραπάνω δίνε το σάν φιλοδώρημα.
Νομίζω συμφωνείς.......εκτός κι άν η πτώση τών τιμών, μειώνει τά δικά σου κέρδη!!!
λες να εχει "γραφειο" ο τυπος και να σκαει που δεν τα σκαμε?
τα κέρδη μου είναι από αυτούς ποπροσπαθούν να δείχνουν νέοι-και ευτυχώς είναι αρκετοί-.μακάρι να πέσουν οι τιμές και όχι μόνο εκεί γιατί όταν η βενζίνη φτάσει σε λίγο το 1,80, δε ξέρω πόσοι θα έχουν όρεξη για cgs..ελπίζω όμως να συμφωνείς πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει καταναλωτική συνείδηση και για αυτό δεν πιστεύω πώς θα γίνει κάτι.και η απορία μου είναι, αν το cg τιμάται 100 ,η κοπέλα του στούντιο πόσο πρέπει να πάρει?Πρόσεξε κάτι.Γίνεται μία προσπάθεια από μπουρδελιάρηδες με καταναλωτική συνείδηση να κατεβάσουμε τίς τιμές.Επιμένεις να κάνεις τόν μαλάκα.Δικαίωμά σου.
Αν είσαι κιμπάρης εμείς θα πάμε τίς τιμές στό 50ρικο κι εσύ τό κατι τις παραπάνω δίνε το σάν φιλοδώρημα.
Νομίζω συμφωνείς.......εκτός κι άν η πτώση τών τιμών, μειώνει τά δικά σου κέρδη!!!
η πλάκα ξέρεις ποιά είναι?νομίζεις πως 10 άτομα που δε τα σκάνε αποτελούν το σύνολο του καταναλωτικού κοινού..σε πληροφορώ πώς πριν από μια εβδομάδα που φιλοξενούσα συναδέλφους από το εξωτερικό και μου ζήτησαν παρέα δεν έβρισκα σε τρία γραφεία ,που διαφημίζονται και εδώ ,2 κοπέλες γιατί ήταν όλες κλεισμένες..λες να εχει "γραφειο" ο τυπος και να σκαει που δεν τα σκαμε?
προσωπικά δε θυμάμαι καμιά εποχή που να ήταν φθηνά τα cgs, ακόμα και επί δραχμής..αν υπάρχει οικονομολόγος ας μας διαφωτίσει σχετικά..Εγω πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους εδώ μέσα.Κύριοι ο καθένας με το πορτοφόλι του και τις δυνατότητες του..είναι το δύσκολο να το καταλάβουν αυτό κάποιοι εδώ μέσα;
Προσωπικά δίνω όσα θέλω και δεν ανέχομαι κανέναν να με βρίζει η να με χαρακτηρίζει για αυτό!
εντάξει ,αλλά δεν πρέπει να εκφραστεί αυτό σε σχέση με το μέσο μισθό, το γενικότερο κόστος ζωής κτλ..αυτό εννοώ.Το 2000 πηδάγαμε κορυφαία call girls με 20.000 δραχμές δηλαδή με 58 € . Εάν δε τους δήναμε και κάνα πεντοχίλιαρο για πάρτυ τους τα κάνανε και γαργάρα!!
και η απορία μου είναι, αν το cg τιμάται 100 ,η κοπέλα του στούντιο πόσο πρέπει να πάρει?
δεν είπα ό,τι θιγόμαστε, αλλά γιατί μένουμε μόνο στο συγκεκριμένο δεν καταλαβαίνω..αν τα 100 για cg είναι πολλά ,δεν είναι πολλά και τα 50 για το στούντιο?και από ό,τι έχω καταλάβει ο περισσότερος κόσμος στα στούντιο πηγαίνει..δε σχολιάζω καν για τους οίκους ανοχής γιατί προσωπικά δεν πήγαινα ούτε να με πλήρωναν..πραγματικά όμως θα ήθελα να μάθω για την εξέλιξη των τιμών σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αγαθά.Αυτό ενδιαφέρει τίς κοπέλλες τών στούντιο.Εμείς γιατί να έχουμε τέτοιες απορίες;Σε τί θιγόμαστε;
ο καθένας με το πορτοφόλι του και τις δυνατότητες του..είναι το δύσκολο να το καταλάβουν αυτό κάποιοι εδώ μέσα;
Πες τα επιτέλους!!!Εγω πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους εδώ μέσα.Κύριοι ο καθένας με το πορτοφόλι του και τις δυνατότητες του..είναι το δύσκολο να το καταλάβουν αυτό κάποιοι εδώ μέσα;
Προσωπικά δίνω όσα θέλω και δεν ανέχομαι κανέναν να με βρίζει η να με χαρακτηρίζει για αυτό!
δεν είπα ό,τι θιγόμαστε, αλλά γιατί μένουμε μόνο στο συγκεκριμένο δεν καταλαβαίνω..αν τα 100 για cg είναι πολλά ,δεν είναι πολλά και τα 50 για το στούντιο?και από ό,τι έχω καταλάβει ο περισσότερος κόσμος στα στούντιο πηγαίνει..δε σχολιάζω καν για τους οίκους ανοχής γιατί προσωπικά δεν πήγαινα ούτε να με πλήρωναν..πραγματικά όμως θα ήθελα να μάθω για την εξέλιξη των τιμών σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αγαθά.
(Υ.Γ. Η διάκριση πού κάνεις ανάμεσα σε "στούντιο" και "μπουρδέλλα" είναι σχήμα λόγου.Τα στούντιο είναι επίσης μπουρδέλλα.Πληρώνεις πολλά για ελάχιστες διαφορές)