Bigchillas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά τι στα σκατά γίνετε εδώ....Μονο αθηνα υπάρχουν call girls τι στα σκατά που ζούμε?! Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάτι κοντά σε βόλο η γιάννενα?
Εκει δεν εχει φοιτητριες?Ρε παιδιά τι στα σκατά γίνετε εδώ....Μονο αθηνα υπάρχουν call girls τι στα σκατά που ζούμε?! Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάτι κοντά σε βόλο η γιάννενα?
μαζί σου....Κύριοι ζείτε στην κοινωνία της πληροφορίες φερθείτε ανάλογα. Η πληροφορία δεν είναι αχλάδι που αν το δώσετε σε κάποιον δεν έχετε να το φάτε εσείς. Αντιθέτως μεταφέροντας την πληροφορία και εσείς δεν γίνεστε φτωχότεροι και ο αποδέκτης γίνεται πλουσιότερος.
καλη χρονιά
Επειδη εχω μεινει λιγο πίσω............Τι εστι Πένυ;
Απο τιμες και σερβις εννοοω!
σόρρυ..1ώρα
100 euro η γρέα..τα πάντα όλα μέσα για 2 ώρες..
σόρρυ..1ώρα
2 της είπα εγώ, αλλά λέει όχι !!!!!
σόρρυ..1ώρα
2 της είπα εγώ, αλλά λέει όχι !!!!!
δηλαδη και γαμησε τσαμπα και την εκλεψε?????????Καλή χρονιά με υγεία και όμορφες ηδονικές στιγμές.
Χθεσινη συνάντηση με Ουκρανη Άντζελα,ολα καλα και σουπερ κατα τη διάρκεια του ραντεβού.
Ηθελα να ηξερα ποιος μαλακας της παριστανει τον μπατσο τηλεφωνικως κ την απειλει για κασετα με γαμησι απο τη στιγμη που στο ραντεβου που ειχε μαζι της οσο ηταν στο μπανιο την εκλεψε κ εφυγε απο το δωματιο παριστανοντας οτι δεν εχει σημα στο κινητο.Αν διαβαζει αυτος ο πιτσιρικας απλα ειναι μεγας λακαμας κ θα βρεθει κ αυτος συντομα να πληρωνει τη νυφη με το ιδιο νομισμα.Καραγκιοζη κατσε σπιτι αν δεν εχεις να πηδηξεις καλυτερα
αυτο μπορει να το κανει ο καθενας σε μια ανεξαρτητη.Το θεμα ειναι ποσο αρχιδι εισαι για να κανεις την σκεψη πραξη.Κ συνεχιζε με τηλ το θεμα κ απειλες κιολας μου ειπε η τυπισσα.δηλαδη και γαμησε τσαμπα και την εκλεψε?????????
Αυτο πρωτη φορα το ακουω.Πηδας την πουτανα,της κλεβεις κινητα και εισπραξεις και φευγεις.δηλαδη και γαμησε τσαμπα και την εκλεψε?????????
Αυτο πρωτη φορα το ακουω.Πηδας την πουτανα,της κλεβεις κινητα και εισπραξεις και φευγεις.
Θρασος ο τυπος !!!!!!! Κλεφτρονι θα ηταν και διαλεξε να κανει κατι πρωτοτυποτέτοιοι μαλάκες υπάρχουν... και μετά κατηγορούμε τις τάνες όταν κλείνουν τον κύκλο τους...
Δεν προκειται να τον βρουν ποτε.............το να βρεις την ευκαιρια οταν ειναι στο μπανιο να τα κανεις ολα αυτα ειναι πολυ ευκολο σε μια ανεξαρτητη κ καπως πιο ''ανυπερασπιστη''call girl.
Το θεμα ειναι οτι μετα ο μαλακας απαντουσε στις κλησεις λεγοντας''ξεχασα το πορτοφολι κτλ''κ μετα αλλαξε τροπαριο κ εγινε εκβιαστης.
Τετοια κομπλεξικα αρχιδακια μονο σε μια γκομενα θα ειχαν τετοια συμπεριφορα.
Αλλα ο καθενας πληρωνει με ξεχωριστο νομισμα το τιμημα των πραξεων του,αργα ή γρηγορα.
@spoon στην πλατινα 25αρα Αντζελα αναφερομαι