πεστα αδερφε μου!κατα ρχας με οποια απο αυτες παρεις που οι περισοτερες ειναι αλοδαπες στη μια ωρα που ζηταει 150
εχεις χασει 20 λεπτα μεχρι να συνενοηθεις στην 1 ωρα νταν αρχιζουν τα τηλεφωνα και ξενερωνεις τελειως.70 ευρω και πολλα ειναι.σε στουντιακια γαμας ανωτερες απο το 50νταρικο με λιγο μπλα μπλα με 40 εισαι οκ
μη σου πω και με τριαντα πλεον
Λίαν επιεικώς τα γράφεις...Τις τελευταίες φορές που έχω φέρει σπίτι cg, ο χρόνος κατά μ.ο. κυλάει ως εξής:
Άφιξη συνοδείας του οδηγού και έναρξη χρονοχρέωσης από τη στιγμή που έχει παρκάρει
!!! Μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι, να της ανοίξω, να του γνέψει ΟΚ για να φύγει (ο driver), να πάρει το ασανσέρ-πολλές φορές σκόπιμα ανεβαίνουν με τις σκάλες, δήθεν ότι δεν ήξεραν τον όροφο-να φτιαχτεί και λίγο στον καθρέφτη μέχρι να μου χτυπήσει την εξώπορτα..Πάνε τα πρώτα 5' :S
Είσοδος, παρατήρηση εσωτερικά του σπιτιού και διάθεση εξερεύνησης του χώρου..ακολουθούν σχετικές φιλοφρονήσεις
!!! Συν 7'
Μετάβαση στο δωμάτιο δράσης, όπου ακολουθεί έντεχνα επαγγελματικό γδύσιμο τύπου striptease-για κατανάλωση χρόνου φυσικά-και στη συνέχεια το απαραίτητο ντουσάκι για να προστεθούν ακόμη 10' στο χαμένο χρόνο
Μετά τη λήξη του Α' γύρου είσοδος στο μπάνιο για δεύτερο ντους και επιστροφή μετά από 5'.
Αμπελοφιλοσοφική συζήτηση 3λέπτου που διακόπτει αιφνιδίως με κλήση στο κινητό ο οδηγός υπενθυμίζοντάς της τον εναπομείναντα χρόνο του 5λέπτου για την αναχώρηση...κι εκείνη: sorry baby the time is left
Ντύσιμο, πληρωμή εάν δεν έχει προηγηθεί και
καθαρός χρόνος
περίπου ημίωρο...για 150€
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα αν έρθει σπίτι...άντε στο ξεν/χείο να κερδίσεις κάνα 10λεπτο.
Δυστυχώς οι κυρίες είναι επαγγελματίες στο χάσιμο χρόνου περισσότερο από τις υπηρεσίες που παρέχουν
Και δυστυχώς περάσανε τα χρόνια που έριχνα 2 στο ημίωρο