KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.209
- Πόντοι
- 6.166
Εδώ η άλλη γαμιεται τσάμπα και βγαίνουν οι προμοτορες να κάνουν χαλάστρα . Καθόλου περίεργο.
Έχει νήμα φίλε, κοιτα εκεί καλύτεραΕχει δοκιμασει καποιος kleio?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έχει σταματήσει φιλεΠαίδες καλησπέρα .Είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ αλλά πέρασε καιρός και δεν πήρα κάποια απάντηση.Ψαχνω κάνα μήνα τώρα την Βανέσσα πρώην magic που έγινε ανεξάρτητη και ενώ βρίσκω όλο αγγελίες της στο ίντερνετ και αριθμούς δεν απαντάει κανένας σε κλήση ούτε σε viber και whats up .Μήπως έχουμε καμία πληροφορία για να την βρούμε;Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε .Ευχαριστώ.
Είσαι ωραίος αγορίνα μου.Και εγώ αυτό φαντάστηκα αλλά ήθελα να το σιγουρεψω μήπως έχει κρατήσει κλειστό κύκλο.Ξερεις πόσο καιρό σταμάτησε ;Γιατί την έψαχνα από το καλοκαίρι.Έχει σταματήσει φιλε
Από τέλος Αυγούστου περίπουΕίσαι ωραίος αγορίνα μου.Και εγώ αυτό φαντάστηκα αλλά ήθελα να το σιγουρεψω μήπως έχει κρατήσει κλειστό κύκλο.Ξερεις πόσο καιρό σταμάτησε ;Γιατί την έψαχνα από το καλοκαίρι.
Από τέλος Αυγούστου περίπου
Καλά είχα δει αγγελίες τότε με την Φίλη της την Λίλα εκεί προς τέλος Αυγούστου.Ειχες κάνει ραντεβού μαζί της εκεί προς το τέλος εσύ και το ξέρεις;Από τέλος Αυγούστου περίπου
η οποια βρισκεται λεει ρεθυμνο κ ειναι ενα ακομα προφιλ της νελης που ελειπε εκτος αθηνων κ ειχε αφησει μια σαπια στη θεση της..Καλησπέρα παίδες! Είμαι νέος στο site, είπα μιας και έτσι κι αλλιώς πήγαινα με όμορφα κορίτσια και πρίν παω τσέκαρα τα θρέντς να κάνω εγγραφή να μπω στην παρέα!!! Θα ξεκινήσω λέγοντας για την τελευταία μου εμπειρία να δώσω το input μου όπως έχω δει πως είναι το σωστό!
Σας παραθέτω τη Νικη που της το χρωστάω και είναι αστέρι!
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Niki69
Browse listings and information of seller Niki69kanesex.com
Είναι ομορφη κοπέλα και δυναμη στο παιχνίδι!!!
Θα επανέλθω ανα καιρούς με άλλα μόλις δοκιμάσω μιας και μόλις βγήκα απο σχέση και ξεκινάω πορνοεξτρατία με ανεξάρτητες!
καλως τον προμοτορα!Καλησπέρα παίδες! Είμαι νέος στο site, είπα μιας και έτσι κι αλλιώς πήγαινα με όμορφα κορίτσια και πρίν παω τσέκαρα τα θρέντς να κάνω εγγραφή να μπω στην παρέα!!! Θα ξεκινήσω λέγοντας για την τελευταία μου εμπειρία να δώσω το input μου όπως έχω δει πως είναι το σωστό!
Σας παραθέτω τη Νικη που της το χρωστάω και είναι αστέρι!
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Niki69
Browse listings and information of seller Niki69kanesex.com
Είναι ομορφη κοπέλα και δυναμη στο παιχνίδι!!!
Θα επανέλθω ανα καιρούς με άλλα μόλις δοκιμάσω μιας και μόλις βγήκα απο σχέση και ξεκινάω πορνοεξτρατία με ανεξάρτητες!
Ποια Νελη? Πάντως από τις φωτό, καλή φαίνεταιη οποια βρισκεται λεει ρεθυμνο κ ειναι ενα ακομα προφιλ της νελης που ελειπε εκτος αθηνων κ ειχε αφησει μια σαπια στη θεση της..
η κανονικη δικη της αγγελια ηταν αυτη παρακατω με φωτο της πριν καμια 10αρια χρονια!τωρα που εχει αρχισει τα τουρ ειχε αφησει μια σαπια σ'ενα τσαδρι που ειχε αθηνα,δε ξερω που δεν εχω παει,δε ξερω γενικα αλλες λεπτομερειες οτι ξερω απο φιλο κ απο μυστη εδω μεσα πριν καιροΠοια Νελη? Πάντως από τις φωτό, καλή φαίνεται
καλως τον προμοτορα!
ειναι μια Νελλη που επαιζε παλιοτερα καπου στη Θησεως σε δικο της χωρο νομιζω αν βλεπω σωστα στις φωτοΠοια Νελη? Πάντως από τις φωτό, καλή φαίνεται
σε καποια φαση μετακομισε δε θυμαμαι περιοχη που πηγε ειχαν γραψει κατι καποιοι μυστες εδω αλλα παει καιρος....ειναι μια Νελλη που επαιζε παλιοτερα καπου στη Θησεως σε δικο της χωρο νομιζω αν βλεπω σωστα στις φωτο
Δοκίμασε Claudia, σε ξενοδοχείοΠαιδιά κανά δυνατό bbw;
Αυτή δε το σηκώνει εδώ κ καιρόΔοκίμασε Claudia, σε ξενοδοχείο