Henry Jekyll
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 694
- Πόντοι
- 300
Με λίγο EBM θα τα βρούνε κάπου στη μέση. Και το νου του στο πορτοφόλι του...Ναι αλλά γκοθού ζήτησε, όχι να ακούει psychedelic!
Με λίγο EBM θα τα βρούνε κάπου στη μέση. Και το νου του στο πορτοφόλι του...Ναι αλλά γκοθού ζήτησε, όχι να ακούει psychedelic!
Δεν γνωρίζω κάτι , ωστόσο φαίνεται να βγάζει τρέλα γούστα με μια γρήγορη έρευνα βρήκα με τον αριθμό τηλ της , το προφίλ της στο viber και αντικειμενικά έχει παρα πόλυ ωραίο πρόσωποΓνωρίζει κανείς κάτι για την κυρία...
Poli kavti gineka(699..70.40.231)
Με ότι μέσα εχουμε δουλεύουμε φίλε μου δυστυχώς ότι πιο κοντά υπάρχει σε γκοθου στην Αθήνα αυτή η γκομενα είναι πιστεύω !!Ναι αλλά γκοθού ζήτησε, όχι να ακούει psychedelic!
Σωστός γιατί έχει αναφερθεί σε αρκετά προηγούμενες σελίδες ότι κλέβει το καριολακιΜε λίγο EBM θα τα βρούνε κάπου στη μέση. Και το νου του στο πορτοφόλι του...
Δεν θυμάμαι καθόλου τι είχαν γράψει τότε τα παιδιά. Αλλά λογικά κάτι τέτοιο.Ρε τύπε, από τί έφυγε η κοπέλα? Ήταν μήπως χρήστης ουσιών?
Η αλήθεια είναι θα αποφύγω. Όπου παίζει ναρκωτικό το αποφεύγω . Ευχαριστώ παντωςΤσέκαρε αυτήν εδώ , βέβαια η κοπέλα είναι τερματισμένο πρεζακι αμα δεις τα στορυ της τα πίνει όλα από Ντρογκια .
Δεν έχω καμία ιδέα για την ποιότητα των υπηρεσιών της απλά φαίνεται ακραίο ξεκωλο .
erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/alesia-treles-kayles-6908564895_i1559643Ρε αλάνια. Σηκώθηκα σήμερα και έχω μια μεγαλη όρεξη να πηδήξω γκοθου .
Μαράζι το έχω. Ξέρω ότι έπαιζε μια πιτσιρίκα σε ένα υπόγειο Εξάρχεια αλλά δεν την πρόλαβα . Συγχωρεθηκε πριν κάνα δυο χρόνια.
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι Αθήνα;
Καβάλα λέει, θα σε πάει και καβάλα cowgirl!Ξέρουμε τίποτα σκέφτομαι να δοκιμάσωΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ
Είμαι η Αγάπη. Έλα να περάσεις αξέχαστες ερωτικές στιγμές μαζί μου με χάδια φιλιά γλειψιματα ελεύθερα βαθύ στοματικο και ατελείωτο σεξ. Σε περιμένω Αγάπη 6934766228kanesex.com
Και μπόλικο βυζί βλέπω. Μπήκε λίστα μαζί με την αννα που πρότεινε ο φιλτατος πιο πάνωerotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/alesia-treles-kayles-6908564895_i1559643
Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς φίλε μου. Με σεβασμό σου προτείνω να δοκιμάσεις, με κορυφαίο το στοματικό της.
Αφού ο αριθμός της δεν έχει ViberΔεν γνωρίζω κάτι , ωστόσο φαίνεται να βγάζει τρέλα γούστα με μια γρήγορη έρευνα βρήκα με τον αριθμό τηλ της , το προφίλ της στο viber και αντικειμενικά έχει παρα πόλυ ωραίο πρόσωπο
Κάτι κανείς λάθος , κάνε type το νούμερο της στις ρυθμίσεις εκεί που λεει προσθήκη επαφήςΑφού ο αριθμός της δεν έχει Viber
Για τι ηλικια μιλαμε;Κάτι κανείς λάθος , κάνε type το νούμερο της στις ρυθμίσεις εκεί που λεει προσθήκη επαφής
55-60Για τι ηλικια μιλαμε;
Τι της πορνησ το παιχνίδι πωπωΑυτο κανω και εγω τυπε μου .Απλα σου γραφω να καταλαβεις ηδη τις πορνης το παιχνιδι .Παραδειγμα προτιμω να δωσω προκαταβολη και να περασω καλα με εβδομηντα ευρω . Αυτο εχει να κανει με τον εκαστοτε πελατη.
Τι ποπο δικη σου ειναι η δουλεια κανονιζεις εσυ που θα δουλεψεις .Προκαταβολη παιρνω και εγω στην δικη μου την δουλεια οταν ειναι μεγαλη , δηλαδη ακριβα υλικα ,πολλες ημερες εργασιας, πολλα μεροκαματα κλπΤι της πορνησ το παιχνίδι πωπω
Παλικάρια, έχετε να προτείνεται τίποτα κοπέλα στα € 50-60 με δικό της χώρο? Όχι μπουρδέλα και studio !!!
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε.
Προσωπικά έχω την άποψη μακριά και αγαπημένοι για την συγκεκριμένη κοπέλα. Ήταν ανένδοτη για το ξενοδοχείο στο οποίο επιθυμούσε να συναντηθούμε, επιπλέον δεν νομίζω ότι το να έχει λίγο πιο πολύ ευγένεια θα ήταν εις βάρος της και τέλος, διεκπεραιωτική στο έπακρον. Το μόνο θετικό της υπόθεσης ότι μπορείς ενίοτε να την επισκεφθεί κανείς στα στούντιο της αλυσίδας Βούρβαχη, στα οποία πραγματοποιεί ορισμένες εμφανίσεις.
Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος, άρα και το ρίσκο που θα πάρεις.
Ελπίζω να βοήθησα
Να είσαι καλά φίλε σεΚαλησπέρα αγαπητέ φίλε.
Προσωπικά έχω την άποψη μακριά και αγαπημένοι για την συγκεκριμένη κοπέλα. Ήταν ανένδοτη για το ξενοδοχείο στο οποίο επιθυμούσε να συναντηθούμε, επιπλέον δεν νομίζω ότι το να έχει λίγο πιο πολύ ευγένεια θα ήταν εις βάρος της και τέλος, διεκπεραιωτική στο έπακρον. Το μόνο θετικό της υπόθεσης ότι μπορείς ενίοτε να την επισκεφθεί κανείς στα στούντιο της αλυσίδας Βούρβαχη, στα οποία πραγματοποιεί ορισμένες εμφανίσεις.
Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος, άρα και το ρίσκο που θα πάρεις.
Ελπίζω να βοήθησα.