BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 134
- Like
- 35.965
- Πόντοι
- 27.636
μια ολοκληρωμενη εμπειρια με εσκορτ δεν ειναι μονο το σεξ.....
Σε αυτό συμφωνώ.
μια ολοκληρωμενη εμπειρια με εσκορτ δεν ειναι μονο το σεξ.....
Α γειά σου....Σε αυτό συμφωνώ.
Φίλτατε (για να μην σε ξεφτιλίσω)Η άλλη η πουτανα, ΔΕΝ έχει με τι να ασχοληθεί και κοιτά - σχολιάζει, ποιος πάτησε και ποια ακριβώς αντίδραση, στα ποστ που κάνει στο νήμα της.
Η πλάκα είναι, ότι είχα να μπω κάνα μήνα στο νήμα της, απλά έτυχε προ λίγων ημερών.
ΠΟΥΤΑΝΑ είσαι μωρη, τίποτα παραπάνω.
ΥΓ. Μην ρωτάτε ποια και που, έτσι είπα να το γράψω (εν τω μεταξύ, μου το "σφύριξε", πολύ καλός πελάτης της).
Να περνάτε όλοι καλά και να γαμάτε καλύτερα.
Είναι Ντροπη να μιλάμε για μια κοπέλα με αυτο τον τρόποΦίλτατε (για να μην σε ξεφτιλίσω)
Η πουτανα που λες οποία και αν είναι αυτή τουλάχιστον έχει τα άντερα και το λεει:κύριε είμαι πουτανα και γαμιεμαι για τα χρήματα (τα οποία πιθανολογώ δεν τα βγάζεις εσύ ούτε σε δύο ζωές, όπως και εγω). Αυτή τουλάχιστον γαμιεται. Αφού εσύ λοιπόν δεν γαμας(εάν γαμουσες θα ασχολιοσουν λιγότερο)σου έχω λύση:Βάρα καμια μαλακια και όταν θα είσαι ντούρος κοίταξε χαμηλά να δεις εάν το πουλί σου φτάνει στον κωλο σού, εάν ναι τότε κάτσε πάνω και Γαμησου ,γιατί από τόσο Χαμηλά που βρίσκεσαι μόνο έτσι θα κάνεις δουλειά.
ΥΓ: μας τα έχεις κάνει σαν καμπάνες!
Ρε φίλε κουρασες.Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά από ότι διαβάζω εχΗ άλλη η πουτανα, ΔΕΝ έχει με τι να ασχοληθεί και κοιτά - σχολιάζει, ποιος πάτησε και ποια ακριβώς αντίδραση, στα ποστ που κάνει στο νήμα της.
Η πλάκα είναι, ότι είχα να μπω κάνα μήνα στο νήμα της, απλά έτυχε προ λίγων ημερών.
ΥΓ. Μην ρωτάτε ποια και που, έτσι είπα να το γράψω (εν τω μεταξύ, μου το "σφύριξε", πολύ καλός πελάτης της).
Φίλε κουρασες. Ντροπή σου να μιλάς έτσι όχι μόνο για αυτή που εννοείς αλλά για όλα τα κορίτσια του χώρου. Αυτές διαθέτουν κακαλα και άντερα για αυτό που κάνουν πράγμα που δεν διαθέτεις εσύ. Έχεις καταντήσει Κατίνα και μας τα ζαλισες. Κοφτο. Εδώ μπαίνουμε για ενημέρωση όχι να διαβάζουμε κουτσομπολιά. Σταμάτα να είσαι Κατίνα κυρά Σούλα ρε συ.Η άλλη η πουτανα, ΔΕΝ έχει με τι να ασχοληθεί και κοιτά - σχολιάζει, ποιος πάτησε και ποια ακριβώς αντίδραση, στα ποστ που κάνει στο νήμα της.
Και από πρόσωπο;νταξ είναι 50αρα άλλα βλέπεται; άσχημη όμορφη; μέτρια;πως θα την χαρακτήριζαμε;Eυγενικη, κορμαρα, καθαρος χωρος, αλλα κατα τη διαρκεια του σεξ ειναι καπως ανεκφραστη .
Έλα ξεπέρασε επιτέλους την απόρριψη και προχώρα. Ή αλλιώς : ‘get a life’.Η άλλη η πουτανα, ΔΕΝ έχει με τι να ασχοληθεί και κοιτά - σχολιάζει, ποιος πάτησε και ποια ακριβώς αντίδραση, στα ποστ που κάνει στο νήμα της.
den dexomai protaseis gia eleuthero sex, teleioma se stoma, kai perierga ( glifokwli, ourolagnies , autarxiko klp). Afiste minima kai vasikes plirofories.λεει ελευθερο σεξ ομως...
den dexomai protaseis gia eleuthero sex, teleioma se stoma, kai perierga ( glifokwli, ourolagnies , autarxiko klp). Afiste minima kai vasikes plirofories.
Δεσποινίς θα συμπληρώσω κάτι στην πρώτη σου φράση. Δεν είναι ο μόνος που σε βλέπει στον ύπνο του.... . Όσο για τον Σβαρτζενέγκερ που σε σχολίασε αρνητικά καλό σου έκανε. Επιβεβαίωση ΟΛΟΙ οι συναγωνιστές που σε υποστήριξαν! Από τα αποδυτήρια τον ισοπεδωσες τον τύπο! Προσπερνάς και τον αφήνεις. Θα σταματήσει.Ακόμα στον ύπνο σου με βλέπεις?
Εσένα όλοι κάτι σου σφυρίζουν και κάτι σου μαρτυρούν, ένα πράγμα σαν το Α.Τ του bou..Αφού είχες να μπεις ένα μήνα όπως λες, είπες ας μπω να πατήσω Χα-Χα να είναι ευδιάκριτο ότι κοροϊδεύω.
Δεν θέλεις να μιλήσω δημόσια για εσένα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό, καθώς δεν πρόκειται να ξαναμπείς εδώ μέσα ούτε για να πατήσεις αντίδραση. Δέξου ότι είσαι αυτό που είσαι και αυτό θα μείνεις. Γιατί η πουτάνα αλλάζει, ο σκατόψυχος και ο άρρωστος ποτέ. Εάν θέλεις να φαίνεσαι τόσο μάγκας αγάπη έλα γράψτο εκεί που πρέπει. Γιατί με τα υπονοούμενα όλοι μας μπορούμε να κράζουμε.
Και ούτε πρόκειται ποτέ.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Έχει πάει κανένας με αυτή;
Καλά όπου βλέπουμε τέτοιο τρόπο πληρωμής εννοείται την κάνουμεΚαι ούτε πρόκειται ποτέ.
Τρόπος πληρωμής paypal/paysafe? lol που ζουνε ρε γμτ; 20 χρόνια πριν και ψάχνουν τέτοια κορόιδα;
Fake είναι 100000% μην ασχοληθείς καν. Νέος λογαριασμός που ψάχνει θύματα.
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι ξέρω τι θέλουν αυτοί. Να τους φας τον χρόνο. Να τους καυλαντιζεις με κουβέντα και με ψεύτικους αριθμούς και να τους σπάσεις τα νεύρα
Ακριβή ταρίφα και λιγο περίεργο όλο το προφίλ της, αλλά από φωτό που μου έστειλε φαίνεται ωραίο κορμι. Και ωραίο πρόσωπο αλλά λόγω κόστους δε νομίζω να κάνω κασκαντεριλικι...έβαλα το τηλ στο γούγλη και με έβγαλε εκεί...
Boukitsa project | Athens
Войдите на Facebook › ... › Boukitsa project
Αιτιολογία κατάθεσης κτηνιατρικά έξοδα Μπουκίτσας IBAN Εθνικής GR9101103920000039200385126 IRIS 6987943909 PayPal: victoriadaniestwaiz@hotmail.com (επιλέξτε ... κλπ
και από εκεί πας στοBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Victoria Daniest και βρίσκεις τον Σεμπάστιαν?
δεν νομίζω να πάρω...