Ρε φίλε κουρασες.Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά από ότι διαβάζω εχΗ άλλη η πουτανα, ΔΕΝ έχει με τι να ασχοληθεί και κοιτά - σχολιάζει, ποιος πάτησε και ποια ακριβώς αντίδραση, στα ποστ που κάνει στο νήμα της.
Η πλάκα είναι, ότι είχα να μπω κάνα μήνα στο νήμα της, απλά έτυχε προ λίγων ημερών.
ΠΟΥΤΑΝΑ είσαι μωρη, τίποτα παραπάνω.
ΥΓ. Μην ρωτάτε ποια και που, έτσι είπα να το γράψω (εν τω μεταξύ, μου το "σφύριξε", πολύ καλός πελάτης της).
Να περνάτε όλοι καλά και να γαμάτε καλύτερα.
Φίλε κουρασες. Ντροπή σου να μιλάς έτσι όχι μόνο για αυτή που εννοείς αλλά για όλα τα κορίτσια του χώρου. Αυτές διαθέτουν κακαλα και άντερα για αυτό που κάνουν πράγμα που δεν διαθέτεις εσύ. Έχεις καταντήσει Κατίνα και μας τα ζαλισες. Κοφτο. Εδώ μπαίνουμε για ενημέρωση όχι να διαβάζουμε κουτσομπολιά. Σταμάτα να είσαι Κατίνα κυρά Σούλα ρε συ.Η άλλη η πουτανα, ΔΕΝ έχει με τι να ασχοληθεί και κοιτά - σχολιάζει, ποιος πάτησε και ποια ακριβώς αντίδραση, στα ποστ που κάνει στο νήμα της.
Η πλάκα είναι, ότι είχα να μπω κάνα μήνα στο νήμα της, απλά έτυχε προ λίγων ημερών.
ΠΟΥΤΑΝΑ είσαι μωρη, τίποτα παραπάνω.
ΥΓ. Μην ρωτάτε ποια και που, έτσι είπα να το γράψω (εν τω μεταξύ, μου το "σφύριξε", πολύ καλός πελάτης της).
Να περνάτε όλοι καλά και να γαμάτε καλύτερα.